Подолян Олександр Одеса відгуки
|
|
Дюймово4ка | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:59 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Подолян Олександр Одеса відгуки Дівчата, хто народжував у Подоляна Олександра, залиште свій відгук. Пологи відповідальна справа і не хочу потрапити в халепу з лікарем.
|
|
| |
Zarema | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:05 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Дюймово4ка ( ) Дівчата, хто народжував у Подоляна Олександра, залиште свій відгук. Пологи відповідальна справа і не хочу потрапити в халепу з лікарем. Я народжувала у Подоляна А.І. У мене були дуже складні пологи. До нього потрапила по швидкій. Дитина була недоношена та ще й виявилося, що перемотана 3 рази пуповиною через шийку і від тулуба через ручку до ніжки. Але Слава Богу дитина народилася, хоч і слабенькою. Я дуже вдячна Подоляну у нього золоті руки. Ніхто з лікарів не вірив, що буде все добре. Багато знайомих у нього народжували і всі ДУЖЕ задоволені.
|
|
| |
Леля40 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:06 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Zarema ( ) Я народжувала у Подоляна А.І. У мене були дуже складні пологи. До нього потрапила по швидкій. Дитина була недоношена та ще й виявилося, що перемотана 3 рази пуповиною через шийку і від тулуба через ручку до ніжки. Але Слава Богу дитина народилася, хоч і слабенькою. Я дуже вдячна Подоляну у нього золоті руки. Ніхто з лікарів не вірив, що буде все добре. Багато знайомих у нього народжували і всі ДУЖЕ задоволені. Народжувала в Подоляна - супер. Не боялася нічого, хоча все закінчилося кесаревим розтином, був зі мною завжди поруч. Рекомендую!
|
|
| |
Грація | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:07 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Леля40 ( ) Народжувала в Подоляна - супер. Не боялася нічого, хоча все закінчилося кесаревим розтином, був зі мною завжди поруч. Рекомендую! Народжувала у цієї лікарки обох діток! Все пройшло на найвищому рівні! Відмінний фахівець і уважний і грамотний лікар!!!!
|
|
| |
janee66 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:09 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Грація ( ) Народжувала у цієї лікарки обох діток! Все пройшло на найвищому рівні! Відмінний фахівець і уважний і грамотний лікар!!!! Просто диво, а не лікар!!! Один із найкращих лікарів у місті Одесі, радила всім подругам - багато хто народжував і залишилися шалено задоволені!
|
|
| |
Daffna9 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:09 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата janee66 ( ) Просто диво, а не лікар!!! Один із найкращих лікарів у місті Одесі, радила всім подругам - багато хто народжував і залишилися шалено задоволені! Дуже хороший фахівець. Не пошкодувала ні хвилиночки, що до нього звернулася. Дбайливий, уважний. Після пологів щодня заходив, цікавився як моє самопочуття.
|
|
| |
Арефія | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:10 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Daffna9 ( ) Дуже хороший фахівець. Не пошкодувала ні хвилиночки, що до нього звернулася. Дбайливий, уважний. Після пологів щодня заходив, цікавився як моє самопочуття. Потрапила до Олександра Ілліча за рекомендацією і не пошкодувала. Дитина була обмотана пуповиною двічі і завдяки цьому лікарю все пройшло відмінно.
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:10 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата Арефія ( ) Потрапила до Олександра Ілліча за рекомендацією і не пошкодувала. Дитина була обмотана пуповиною двічі і завдяки цьому лікарю все пройшло відмінно.
|
|
| |
Adelaidaaa | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:10 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчата, контактний телефон можете залишити?
|
|
| |
Арефія | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:11 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Adelaidaaa ( ) Дівчата, контактний телефон можете залишити? 0667225294, 0960390029 - Подолян Олександр Ілліч.
|
|
| |
Дюймово4ка | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:12 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Спасибі, почитавши ваші відгуки, визначилася, буду народжувати у Подоляна А.І.
|
|
| |