menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Подолян Олександр Одеса відгуки
Дюймово4каДата: Понеділок, 15.04.2024, 00:59 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Подолян Олександр Одеса відгуки

Дівчата, хто народжував у Подоляна Олександра, залиште свій відгук. Пологи відповідальна справа і не хочу потрапити в халепу з лікарем.

ZaremaДата: Понеділок, 15.04.2024, 01:05 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Дюймово4ка ()
Дівчата, хто народжував у Подоляна Олександра, залиште свій відгук. Пологи відповідальна справа і не хочу потрапити в халепу з лікарем.
Я народжувала у Подоляна А.І. У мене були дуже складні пологи. До нього потрапила по швидкій. Дитина була недоношена та ще й виявилося, що перемотана 3 рази пуповиною через шийку і від тулуба через ручку до ніжки. Але Слава Богу дитина народилася, хоч і слабенькою. Я дуже вдячна Подоляну у нього золоті руки. Ніхто з лікарів не вірив, що буде все добре. Багато знайомих у нього народжували і всі ДУЖЕ задоволені.

Леля40Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:06 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Zarema ()
Я народжувала у Подоляна А.І. У мене були дуже складні пологи. До нього потрапила по швидкій. Дитина була недоношена та ще й виявилося, що перемотана 3 рази пуповиною через шийку і від тулуба через ручку до ніжки. Але Слава Богу дитина народилася, хоч і слабенькою. Я дуже вдячна Подоляну у нього золоті руки. Ніхто з лікарів не вірив, що буде все добре. Багато знайомих у нього народжували і всі ДУЖЕ задоволені.
Народжувала в Подоляна - супер. Не боялася нічого, хоча все закінчилося кесаревим розтином, був зі мною завжди поруч. Рекомендую!

ГраціяДата: Понеділок, 15.04.2024, 01:07 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Леля40 ()
Народжувала в Подоляна - супер. Не боялася нічого, хоча все закінчилося кесаревим розтином, був зі мною завжди поруч. Рекомендую!
Народжувала у цієї лікарки обох діток! Все пройшло на найвищому рівні! Відмінний фахівець і уважний і грамотний лікар!!!!

janee66Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:09 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Грація ()
Народжувала у цієї лікарки обох діток! Все пройшло на найвищому рівні! Відмінний фахівець і уважний і грамотний лікар!!!!
Просто диво, а не лікар!!! Один із найкращих лікарів у місті Одесі, радила всім подругам - багато хто народжував і залишилися шалено задоволені!

Daffna9Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:09 | Повідомлення # 6
Сержант
Цитата janee66 ()
Просто диво, а не лікар!!! Один із найкращих лікарів у місті Одесі, радила всім подругам - багато хто народжував і залишилися шалено задоволені!
Дуже хороший фахівець. Не пошкодувала ні хвилиночки, що до нього звернулася. Дбайливий, уважний. Після пологів щодня заходив, цікавився як моє самопочуття.

АрефіяДата: Понеділок, 15.04.2024, 01:10 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Daffna9 ()
Дуже хороший фахівець. Не пошкодувала ні хвилиночки, що до нього звернулася. Дбайливий, уважний. Після пологів щодня заходив, цікавився як моє самопочуття.
 Потрапила до Олександра Ілліча за рекомендацією і не пошкодувала. Дитина була обмотана пуповиною двічі і завдяки цьому лікарю все пройшло відмінно.

nadyafadeevaДата: Понеділок, 15.04.2024, 01:10 | Повідомлення # 8
Сержант
Цитата Арефія ()
Потрапила до Олександра Ілліча за рекомендацією і не пошкодувала. Дитина була обмотана пуповиною двічі і завдяки цьому лікарю все пройшло відмінно.

AdelaidaaaДата: Понеділок, 15.04.2024, 01:10 | Повідомлення # 9
Рядовий
Дівчата, контактний телефон можете залишити?

АрефіяДата: Понеділок, 15.04.2024, 01:11 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Adelaidaaa ()
Дівчата, контактний телефон можете залишити?
0667225294, 0960390029 - Подолян Олександр Ілліч.

Дюймово4каДата: Понеділок, 15.04.2024, 01:12 | Повідомлення # 11
Рядовий
Спасибі, почитавши ваші відгуки, визначилася, буду народжувати у Подоляна А.І.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: