| Подолян Олександр Одеса відгуки | 
|  | 
| 
					| Дюймово4ка | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:59 | Повідомлення # 1 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Подолян Олександр Одеса відгуки Дівчата, хто народжував у Подоляна Олександра, залиште свій відгук. Пологи відповідальна справа і не хочу потрапити в халепу з лікарем.
 |  |  |  |  | 
| 
					| Zarema | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:05 | Повідомлення # 2 |  | Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 5 Статус: Offline | Я народжувала у Подоляна А.І. У мене були дуже складні пологи. До нього потрапила по швидкій. Дитина була недоношена та ще й виявилося, що перемотана 3 рази пуповиною через шийку і від тулуба через ручку до ніжки. Але Слава Богу дитина народилася, хоч і слабенькою. Я дуже вдячна Подоляну у нього золоті руки. Ніхто з лікарів не вірив, що буде все добре. Багато знайомих у нього народжували і всі ДУЖЕ задоволені.Цитата Дюймово4ка (  )  Дівчата, хто народжував у Подоляна Олександра, залиште свій відгук. Пологи відповідальна справа і не хочу потрапити в халепу з лікарем. |  |  |  |  | 
| 
					| Леля40 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:06 | Повідомлення # 3 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 11 Статус: Offline | Народжувала в Подоляна - супер. Не боялася нічого, хоча все закінчилося кесаревим розтином, був зі мною завжди поруч. Рекомендую!Цитата Zarema (  )  Я народжувала у Подоляна А.І. У мене були дуже складні пологи. До нього потрапила по швидкій. Дитина була недоношена та ще й виявилося, що перемотана 3 рази пуповиною через шийку і від тулуба через ручку до ніжки. Але Слава Богу дитина народилася, хоч і слабенькою. Я дуже вдячна Подоляну у нього золоті руки. Ніхто з лікарів не вірив, що буде все добре. Багато знайомих у нього народжували і всі ДУЖЕ задоволені. |  |  |  |  | 
| 
					| Грація | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:07 | Повідомлення # 4 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 8 Статус: Offline | Народжувала у цієї лікарки обох діток! Все пройшло на найвищому рівні! Відмінний фахівець і уважний і грамотний лікар!!!!Цитата Леля40 (  )  Народжувала в Подоляна - супер. Не боялася нічого, хоча все закінчилося кесаревим розтином, був зі мною завжди поруч. Рекомендую! |  |  |  |  | 
| 
					| janee66 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:09 | Повідомлення # 5 |  | Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 13 Статус: Offline | Просто диво, а не лікар!!! Один із найкращих лікарів у місті Одесі, радила всім подругам - багато хто народжував і залишилися шалено задоволені!Цитата Грація (  )  Народжувала у цієї лікарки обох діток! Все пройшло на найвищому рівні! Відмінний фахівець і уважний і грамотний лікар!!!! |  |  |  |  | 
| 
					| Daffna9 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:09 | Повідомлення # 6 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 22 Статус: Offline | Дуже хороший фахівець. Не пошкодувала ні хвилиночки, що до нього звернулася. Дбайливий, уважний. Після пологів щодня заходив, цікавився як моє самопочуття.Цитата janee66 (  )  Просто диво, а не лікар!!! Один із найкращих лікарів у місті Одесі, радила всім подругам - багато хто народжував і залишилися шалено задоволені! |  |  |  |  | 
| 
					| Арефія | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:10 | Повідомлення # 7 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 10 Статус: Offline | Потрапила до Олександра Ілліча за рекомендацією і не пошкодувала. Дитина була обмотана пуповиною двічі і завдяки цьому лікарю все пройшло відмінно.Цитата Daffna9 (  )  Дуже хороший фахівець. Не пошкодувала ні хвилиночки, що до нього звернулася. Дбайливий, уважний. Після пологів щодня заходив, цікавився як моє самопочуття. |  |  |  |  | 
| 
					| nadyafadeeva | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:10 | Повідомлення # 8 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 25 Статус: Offline | Цитата Арефія (  )  Потрапила до Олександра Ілліча за рекомендацією і не пошкодувала. Дитина була обмотана пуповиною двічі і завдяки цьому лікарю все пройшло відмінно. |  |  |  |  | 
| 
					| Adelaidaaa | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:10 | Повідомлення # 9 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Дівчата, контактний телефон можете залишити? |  |  |  |  | 
| 
					| Арефія | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:11 | Повідомлення # 10 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 10 Статус: Offline | 0667225294, 0960390029 - Подолян Олександр Ілліч.Цитата Adelaidaaa (  )  Дівчата, контактний телефон можете залишити? |  |  |  |  | 
| 
					| Дюймово4ка | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:12 | Повідомлення # 11 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Спасибі, почитавши ваші відгуки, визначилася, буду народжувати у Подоляна А.І. |  |  |  |  |