| Реабілітолог Забранський Владислав Володимирович відгуки | 
|  | 
| 
					| Онися | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 1 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 20 Статус: Offline | Реабілітолог Забранський Владислав Володимирович відгуки 
 Шукаю грамотного реабілітолога, який зміг би допомогти моєму чоловікові відновитися після ДТП, Порекомендуйте до кого краще звернутися?
 |  |  |  |  | 
| 
					| Кіма | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 2 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 14 Статус: Offline | Отримала серйозне розтягнення зв'язок. Болі турбували дуже сильні, хоча спочатку я сподівалася, що минеться само. Пішли ускладнення і я вирішила негайно звернутися до лікаря. порадили звернутися до Забранського В.В. Весь час він вів мій процес лікування. Уже з першого прийому та призначень я відчула покращення. Процес одужання пройшов швидко, завдяки найкращому реабілітологу!Цитата Онися (  )  Шукаю грамотного реабілітолога, який зміг би допомогти моєму чоловікові відновитися після ДТП, Порекомендуйте до кого краще звернутися? |  |  |  |  | 
| 
					| Ася1976 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 3 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 23 Статус: Offline | Наслідок серйозної травми я довірила перевіреному, досвідченому фахівцеві Забранському Владиславу Володимировичу. Відмінний реабілітолог, дуже компетентний фахівець у своїй сфері. Супроводжував мене в процесі моєї реабілітації і докладав усіх зусиль для мого одужання. Рекомендую всім, справжній профі.Цитата Кіма (  )  Отримала серйозне розтягнення зв'язок. Болі турбували дуже сильні, хоча спочатку я сподівалася, що минеться само. Пішли ускладнення і я вирішила негайно звернутися до лікаря. порадили звернутися до Забранського В.В. Весь час він вів мій процес лікування. Уже з першого прийому та призначень я відчула покращення. Процес одужання пройшов швидко, завдяки найкращому реабілітологу! |  |  |  |  | 
| 
					| Рената | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:53 | Повідомлення # 4 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 13 Статус: Offline | Владислав Володимирович - це найкращий реабілітолог, до якого ми звернулися після травми хребта в доньки, раніше були в Гончаренка Ю.Ю. і Анненкова Є.В.. Ми взагалі вже думали їхати за кордон на лікування, але й тут знайшовся чудовий фахівець, який нарешті зміг допомогти нашій дівчинці і дати їй шанс на нормальне життя надалі.Цитата Ася1976 (  )  Наслідок серйозної травми я довірила перевіреному, досвідченому фахівцеві Забранському Владиславу Володимировичу. Відмінний реабілітолог, дуже компетентний фахівець у своїй сфері. Супроводжував мене в процесі моєї реабілітації і докладав усіх зусиль для мого одужання. Рекомендую всім, справжній профі. |  |  |  |  | 
| 
					| Mermaid45 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:53 | Повідомлення # 5 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 10 Статус: Offline | Дуже досвідчений професіонал у своїй сфері. Рада, що мені порекомендували саме Владислава Забранського. За його грамотною методикою дуже швидко пройшла реабілітація після травми після травми.Цитата Рената (  )  Владислав Володимирович - це найкращий реабілітолог, до якого ми звернулися після травми хребта в доньки, раніше були в Гончаренка Ю.Ю. і Анненкова Є.В.. Ми взагалі вже думали їхати за кордон на лікування, але й тут знайшовся чудовий фахівець, який нарешті зміг допомогти нашій дівчинці і дати їй шанс на нормальне життя надалі. |  |  |  |  | 
| 
					| Daffna9 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 6 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 22 Статус: Offline | Я звертався до багатьох лікарів-реабілітологів Ігнатьєва, Борисюка, Царенка. Не буду багатослівним, просто повірте - Владислав Забранський - це фахівець, до якого можна і потрібно звертатися!Цитата Mermaid45 (  )  Дуже досвідчений професіонал у своїй сфері. Рада, що мені порекомендували саме Владислава Забранського. За його грамотною методикою дуже швидко пройшла реабілітація після травми після травми. |  |  |  |  | 
| 
					| Аюна | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 7 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 10 Статус: Offline | Зі мною трапилася неприємна історія - отримала травму ноги. Друзі порадили звернутися до Забранського В.В. Я була приємно здивована теплим, уважним ставленням до мене, як до пацієнта. Я зрозуміла, що потрапила в надійні руки. Лікар серйозний, відповідальний, кваліфікований фахівець. Йому не страшно довірити своє здоров'я, тому що відчуваєш позитивний результат від лікування. Звичайно, я раджу всім цього фахівця.Цитата Daffna9 (  )  Я звертався до багатьох лікарів-реабілітологів Ігнатьєва, Борисюка, Царенка. Не буду багатослівним, просто повірте - Владислав Забранський - це фахівець, до якого можна і потрібно звертатися! |  |  |  |  | 
| 
					| Новела | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:56 | Повідомлення # 8 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 6 Статус: Offline | Відмінний реабілітолог, після надскладного перелому тазостегнової кістки поставив мене на ноги. Заради його професіоналізму, приїжджаю до нього на лікування з Чорноморська. О. Постійно підвищує кваліфікацію. У роботі використовує сучасні технології. Лікар від бога!Цитата Аюна (  )  Зі мною трапилася неприємна історія - отримала травму ноги. Друзі порадили звернутися до Забранського В.В. Я була приємно здивована теплим, уважним ставленням до мене, як до пацієнта. Я зрозуміла, що потрапила в надійні руки. Лікар серйозний, відповідальний, кваліфікований фахівець. Йому не страшно довірити своє здоров'я, тому що відчуваєш позитивний результат від лікування. Звичайно, я раджу всім цього фахівця. |  |  |  |  | 
| 
					| Алікаа | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:57 | Повідомлення # 9 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 16 Статус: Offline | Можете дати контактні дані цього лікаря? |  |  |  |  | 
| 
					| Daffna9 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:57 | Повідомлення # 10 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 22 Статус: Offline | 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав ВолодимировичЦитата Алікаа (  )  Можете дати контактні дані цього лікаря? |  |  |  |  | 
| 
					| yastrubbbdaria | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 11 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Підкажіть де приймає Владислав Забранський? Вартість прийому? |  |  |  |  | 
| 
					| Аюна | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 12 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 10 Статус: Offline | Владислав Володимирович приймає на Б. Хмельницького 49, вартість сеансу 600 грн.Цитата yastrubbbdaria (  )  Підкажіть де приймає Владислав Забранський? Вартість прийому? |  |  |  |  | 
| 
					| Устинья | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:59 | Повідомлення # 13 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Майстерність найвищого ґатунку. Усі скарги на проблеми слухаються настільки вдумливо і глибоко. І результат реабілітації не змусить чекати! Однозначно рекомендую! |  |  |  |  |