Реабілітолог Забранський Владислав Володимирович відгуки
|
|
Онися | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Реабілітолог Забранський Владислав Володимирович відгуки
Шукаю грамотного реабілітолога, який зміг би допомогти моєму чоловікові відновитися після ДТП, Порекомендуйте до кого краще звернутися?
|
|
| |
Кіма | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Онися ( ) Шукаю грамотного реабілітолога, який зміг би допомогти моєму чоловікові відновитися після ДТП, Порекомендуйте до кого краще звернутися? Отримала серйозне розтягнення зв'язок. Болі турбували дуже сильні, хоча спочатку я сподівалася, що минеться само. Пішли ускладнення і я вирішила негайно звернутися до лікаря. порадили звернутися до Забранського В.В. Весь час він вів мій процес лікування. Уже з першого прийому та призначень я відчула покращення. Процес одужання пройшов швидко, завдяки найкращому реабілітологу!
|
|
| |
Ася1976 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Кіма ( ) Отримала серйозне розтягнення зв'язок. Болі турбували дуже сильні, хоча спочатку я сподівалася, що минеться само. Пішли ускладнення і я вирішила негайно звернутися до лікаря. порадили звернутися до Забранського В.В. Весь час він вів мій процес лікування. Уже з першого прийому та призначень я відчула покращення. Процес одужання пройшов швидко, завдяки найкращому реабілітологу! Наслідок серйозної травми я довірила перевіреному, досвідченому фахівцеві Забранському Владиславу Володимировичу. Відмінний реабілітолог, дуже компетентний фахівець у своїй сфері. Супроводжував мене в процесі моєї реабілітації і докладав усіх зусиль для мого одужання. Рекомендую всім, справжній профі.
|
|
| |
Рената | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:53 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Ася1976 ( ) Наслідок серйозної травми я довірила перевіреному, досвідченому фахівцеві Забранському Владиславу Володимировичу. Відмінний реабілітолог, дуже компетентний фахівець у своїй сфері. Супроводжував мене в процесі моєї реабілітації і докладав усіх зусиль для мого одужання. Рекомендую всім, справжній профі. Владислав Володимирович - це найкращий реабілітолог, до якого ми звернулися після травми хребта в доньки, раніше були в Гончаренка Ю.Ю. і Анненкова Є.В.. Ми взагалі вже думали їхати за кордон на лікування, але й тут знайшовся чудовий фахівець, який нарешті зміг допомогти нашій дівчинці і дати їй шанс на нормальне життя надалі.
|
|
| |
Mermaid45 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:53 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Рената ( ) Владислав Володимирович - це найкращий реабілітолог, до якого ми звернулися після травми хребта в доньки, раніше були в Гончаренка Ю.Ю. і Анненкова Є.В.. Ми взагалі вже думали їхати за кордон на лікування, але й тут знайшовся чудовий фахівець, який нарешті зміг допомогти нашій дівчинці і дати їй шанс на нормальне життя надалі. Дуже досвідчений професіонал у своїй сфері. Рада, що мені порекомендували саме Владислава Забранського. За його грамотною методикою дуже швидко пройшла реабілітація після травми після травми.
|
|
| |
Daffna9 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Mermaid45 ( ) Дуже досвідчений професіонал у своїй сфері. Рада, що мені порекомендували саме Владислава Забранського. За його грамотною методикою дуже швидко пройшла реабілітація після травми після травми. Я звертався до багатьох лікарів-реабілітологів Ігнатьєва, Борисюка, Царенка. Не буду багатослівним, просто повірте - Владислав Забранський - це фахівець, до якого можна і потрібно звертатися!
|
|
| |
Аюна | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Daffna9 ( ) Я звертався до багатьох лікарів-реабілітологів Ігнатьєва, Борисюка, Царенка. Не буду багатослівним, просто повірте - Владислав Забранський - це фахівець, до якого можна і потрібно звертатися! Зі мною трапилася неприємна історія - отримала травму ноги. Друзі порадили звернутися до Забранського В.В. Я була приємно здивована теплим, уважним ставленням до мене, як до пацієнта. Я зрозуміла, що потрапила в надійні руки. Лікар серйозний, відповідальний, кваліфікований фахівець. Йому не страшно довірити своє здоров'я, тому що відчуваєш позитивний результат від лікування. Звичайно, я раджу всім цього фахівця.
|
|
| |
Новела | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:56 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Аюна ( ) Зі мною трапилася неприємна історія - отримала травму ноги. Друзі порадили звернутися до Забранського В.В. Я була приємно здивована теплим, уважним ставленням до мене, як до пацієнта. Я зрозуміла, що потрапила в надійні руки. Лікар серйозний, відповідальний, кваліфікований фахівець. Йому не страшно довірити своє здоров'я, тому що відчуваєш позитивний результат від лікування. Звичайно, я раджу всім цього фахівця. Відмінний реабілітолог, після надскладного перелому тазостегнової кістки поставив мене на ноги. Заради його професіоналізму, приїжджаю до нього на лікування з Чорноморська. О. Постійно підвищує кваліфікацію. У роботі використовує сучасні технології. Лікар від бога!
|
|
| |
Алікаа | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:57 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Можете дати контактні дані цього лікаря?
|
|
| |
Daffna9 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:57 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Алікаа ( ) Можете дати контактні дані цього лікаря? 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович
|
|
| |
yastrubbbdaria | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підкажіть де приймає Владислав Забранський? Вартість прийому?
|
|
| |
Аюна | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата yastrubbbdaria ( ) Підкажіть де приймає Владислав Забранський? Вартість прийому? Владислав Володимирович приймає на Б. Хмельницького 49, вартість сеансу 600 грн.
|
|
| |
Устинья | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:59 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Майстерність найвищого ґатунку. Усі скарги на проблеми слухаються настільки вдумливо і глибоко. І результат реабілітації не змусить чекати! Однозначно рекомендую!
|
|
| |