menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Реабілітолог Забранський Владислав Володимирович відгуки
ОнисяДата: Вівторок, 09.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Реабілітолог Забранський Владислав Володимирович відгуки

Шукаю грамотного реабілітолога, який зміг би допомогти моєму чоловікові відновитися після ДТП, Порекомендуйте до кого краще звернутися?

КімаДата: Вівторок, 09.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Онися ()
Шукаю грамотного реабілітолога, який зміг би допомогти моєму чоловікові відновитися після ДТП, Порекомендуйте до кого краще звернутися?
Отримала серйозне розтягнення зв'язок. Болі турбували дуже сильні, хоча спочатку я сподівалася, що минеться само. Пішли ускладнення і я вирішила негайно звернутися до лікаря. порадили звернутися до Забранського В.В. Весь час він вів мій процес лікування. Уже з першого прийому та призначень я відчула покращення. Процес одужання пройшов швидко, завдяки найкращому реабілітологу!

Ася1976Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 3
Сержант
Цитата Кіма ()
Отримала серйозне розтягнення зв'язок. Болі турбували дуже сильні, хоча спочатку я сподівалася, що минеться само. Пішли ускладнення і я вирішила негайно звернутися до лікаря. порадили звернутися до Забранського В.В. Весь час він вів мій процес лікування. Уже з першого прийому та призначень я відчула покращення. Процес одужання пройшов швидко, завдяки найкращому реабілітологу!
Наслідок серйозної травми я довірила перевіреному, досвідченому фахівцеві Забранському Владиславу Володимировичу. Відмінний реабілітолог, дуже компетентний фахівець у своїй сфері. Супроводжував мене в процесі моєї реабілітації і докладав усіх зусиль для мого одужання. Рекомендую всім, справжній профі.

РенатаДата: Вівторок, 09.04.2024, 11:53 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Ася1976 ()
Наслідок серйозної травми я довірила перевіреному, досвідченому фахівцеві Забранському Владиславу Володимировичу. Відмінний реабілітолог, дуже компетентний фахівець у своїй сфері. Супроводжував мене в процесі моєї реабілітації і докладав усіх зусиль для мого одужання. Рекомендую всім, справжній профі.
 Владислав Володимирович - це найкращий реабілітолог, до якого ми звернулися після травми хребта в доньки, раніше були в Гончаренка Ю.Ю. і Анненкова Є.В.. Ми взагалі вже думали їхати за кордон на лікування, але й тут знайшовся чудовий фахівець, який нарешті зміг допомогти нашій дівчинці і дати їй шанс на нормальне життя надалі.

Mermaid45Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:53 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Рената ()
Владислав Володимирович - це найкращий реабілітолог, до якого ми звернулися після травми хребта в доньки, раніше були в Гончаренка Ю.Ю. і Анненкова Є.В.. Ми взагалі вже думали їхати за кордон на лікування, але й тут знайшовся чудовий фахівець, який нарешті зміг допомогти нашій дівчинці і дати їй шанс на нормальне життя надалі.
Дуже досвідчений професіонал у своїй сфері. Рада, що мені порекомендували саме Владислава Забранського. За його грамотною методикою дуже швидко пройшла реабілітація після травми після травми.

Daffna9Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 6
Сержант
Цитата Mermaid45 ()
Дуже досвідчений професіонал у своїй сфері. Рада, що мені порекомендували саме Владислава Забранського. За його грамотною методикою дуже швидко пройшла реабілітація після травми після травми.
 Я звертався до багатьох лікарів-реабілітологів Ігнатьєва, Борисюка, Царенка. Не буду багатослівним, просто повірте - Владислав Забранський - це фахівець, до якого можна і потрібно звертатися!

АюнаДата: Вівторок, 09.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Daffna9 ()
Я звертався до багатьох лікарів-реабілітологів Ігнатьєва, Борисюка, Царенка. Не буду багатослівним, просто повірте - Владислав Забранський - це фахівець, до якого можна і потрібно звертатися!
Зі мною трапилася неприємна історія - отримала травму ноги. Друзі порадили звернутися до Забранського В.В. Я була приємно здивована теплим, уважним ставленням до мене, як до пацієнта. Я зрозуміла, що потрапила в надійні руки. Лікар серйозний, відповідальний, кваліфікований фахівець. Йому не страшно довірити своє здоров'я, тому що відчуваєш позитивний результат від лікування. Звичайно, я раджу всім цього фахівця.

НовелаДата: Вівторок, 09.04.2024, 11:56 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Аюна ()
Зі мною трапилася неприємна історія - отримала травму ноги. Друзі порадили звернутися до Забранського В.В. Я була приємно здивована теплим, уважним ставленням до мене, як до пацієнта. Я зрозуміла, що потрапила в надійні руки. Лікар серйозний, відповідальний, кваліфікований фахівець. Йому не страшно довірити своє здоров'я, тому що відчуваєш позитивний результат від лікування. Звичайно, я раджу всім цього фахівця.
Відмінний реабілітолог, після надскладного перелому тазостегнової кістки поставив мене на ноги. Заради його професіоналізму, приїжджаю до нього на лікування з Чорноморська. О. Постійно підвищує кваліфікацію. У роботі використовує сучасні технології. Лікар від бога!

АлікааДата: Вівторок, 09.04.2024, 11:57 | Повідомлення # 9
Рядовий
Можете дати контактні дані цього лікаря?

Daffna9Дата: Вівторок, 09.04.2024, 11:57 | Повідомлення # 10
Сержант
Цитата Алікаа ()
Можете дати контактні дані цього лікаря?
0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович

yastrubbbdariaДата: Вівторок, 09.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 11
Рядовий
Підкажіть де приймає Владислав Забранський? Вартість прийому?

АюнаДата: Вівторок, 09.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 12
Рядовий
Цитата yastrubbbdaria ()
Підкажіть де приймає Владислав Забранський? Вартість прийому?
 Владислав Володимирович приймає на Б. Хмельницького 49, вартість сеансу 600 грн.

УстиньяДата: Вівторок, 09.04.2024, 11:59 | Повідомлення # 13
Рядовий
Майстерність найвищого ґатунку. Усі скарги на проблеми слухаються настільки вдумливо і глибоко. І результат реабілітації не змусить чекати! Однозначно рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: