Найкращі акушери 5 пологового будинку Одеса
|
|
Грація | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:05 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі акушери 5 пологового будинку Одеса Милі дами, я зібралася народжувати в п'ятому пологовому будинку, у кого ви порекомендуєте народжувати?
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:05 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Грація ( ) Милі дами, я зібралася народжувати в п'ятому пологовому будинку, у кого ви порекомендуєте народжувати? З усіх акушерів п'ятого пологового будинку рекомендую Полюлях О. О., мені сподобалося в неї народжувати, і якщо прийду по другого, то тільки до неї.
|
|
| |
Tsvetana | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:05 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата nadyafadeeva ( ) З усіх акушерів п'ятого пологового будинку рекомендую Полюлях О. О., мені сподобалося в неї народжувати, і якщо прийду по другого, то тільки до неї. Народжувала у Полюлях Оксани Анатоліївни! Приголомшливий професіонал, дуже добра і чуйна людина! Щаслива, що народжувала саме в неї!
|
|
| |
Sashaaaa | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:06 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Приголомшливий акушер-гінеколог, дуже уважна і небайдужа. Саме в неї я спостерігалася всю третю вагітність і народила дитину. Ніякої акушерської агресії, ніякої стимуляції, дуже багато підтримки і професійний підхід. Коли народжуєш втретє, то є, з чим порівняти. Дуже рекомендую.
|
|
| |
Ariel888 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:06 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мій лікар Полюлях Оксана Анатоліївна - одна з найкращих фахівців у своєму профілі. Я обрала її за рекомендацією і жодного разу не пошкодувала. Пологи були природні, пройшли без ускладнень. Лікар підтримувала і я знала, що я в найкращих руках, я її дуже раджу!
|
|
| |
zlatayaKarina | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:07 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Ariel888 ( ) Мій лікар Полюлях Оксана Анатоліївна - одна з найкращих фахівців у своєму профілі. Я обрала її за рекомендацією і жодного разу не пошкодувала. Пологи були природні, пройшли без ускладнень. Лікар підтримувала і я знала, що я в найкращих руках, я її дуже раджу! Народжувала третю дитину у доктора Полюлях. Ми, звичайно, розуміли, що ці пологи відрізнятимуться від попередніх, але щоб настільки, не могли й здогадатися. Уважність, чуйність, розуміння і допомога в будь-якій ситуації була присутня від першої зустрічі з Оксаною Анатоліївною і до виписки.
|
|
| |
Adelaidaaa | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата zlatayaKarina ( ) Народжувала третю дитину у доктора Полюлях. Ми, звичайно, розуміли, що ці пологи відрізнятимуться від попередніх, але щоб настільки, не могли й здогадатися. Уважність, чуйність, розуміння і допомога в будь-якій ситуації була присутня від першої зустрічі з Оксаною Анатоліївною і до виписки. Була складна вагітність із прийомом безлічі препаратів, але професіоналізм і чуйний підхід Оксани Анатоліївни допомогли мені народити здорову дитину! Пологи пройшли бездоганно, дуже вдячна долі за те, що я потрапила саме до цього лікаря!
|
|
| |
VSLnikka | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Народжувала в Оксани Анатоліївни в пологовому будинку №5. Все було ідеально! Пологи були природні, жодного розриву! Малюкові рік, підростає на радість усій родині! Рекомендую цього акушера!
|
|
| |
marmeladdka | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дайте, будь ласка, контакти Оксани Анатоліївни, хочу в неї народжувати?
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата marmeladdka ( ) Дайте, будь ласка, контакти Оксани Анатоліївни, хочу в неї народжувати? Тримайте - 0973540073 - це особистий номер Оксани Анатоліївни.
|
|
| |
lollipoli | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Полюлях Оксана Анатоліївна, найкращий лікар у всьому всесвіті! Я народила двох прекрасних доньок з її допомогою і повернуся ще за хлопчиком.
|
|
| |
Леля40 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Завдяки професіоналізму лікаря Полюлях О.А., турботі і доброті у мене зараз росте син, якби не вона, мені навіть страшно подумати... Звертайтеся до неї і пошкодуєте.
|
|
| |