menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращі акушери 5 пологового будинку Одеса
ГраціяДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:05 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращі акушери 5 пологового будинку Одеса

Милі дами, я зібралася народжувати в п'ятому пологовому будинку, у кого ви порекомендуєте народжувати?

nadyafadeevaДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:05 | Повідомлення # 2
Сержант
Цитата Грація ()
Милі дами, я зібралася народжувати в п'ятому пологовому будинку, у кого ви порекомендуєте народжувати?
З усіх акушерів п'ятого пологового будинку рекомендую Полюлях О. О., мені сподобалося в неї народжувати, і якщо прийду по другого, то тільки до неї.

TsvetanaДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:05 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата nadyafadeeva ()
З усіх акушерів п'ятого пологового будинку рекомендую Полюлях О. О., мені сподобалося в неї народжувати, і якщо прийду по другого, то тільки до неї.
Народжувала у Полюлях Оксани Анатоліївни! Приголомшливий професіонал, дуже добра і чуйна людина! Щаслива, що народжувала саме в неї!

SashaaaaДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:06 | Повідомлення # 4
Рядовий
Приголомшливий акушер-гінеколог, дуже уважна і небайдужа. Саме в неї я спостерігалася всю третю вагітність і народила дитину. Ніякої акушерської агресії, ніякої стимуляції, дуже багато підтримки і професійний підхід. Коли народжуєш втретє, то є, з чим порівняти. Дуже рекомендую.

Ariel888Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:06 | Повідомлення # 5
Рядовий
Мій лікар Полюлях Оксана Анатоліївна - одна з найкращих фахівців у своєму профілі. Я обрала її за рекомендацією і жодного разу не пошкодувала. Пологи були природні, пройшли без ускладнень. Лікар підтримувала і я знала, що я в найкращих руках, я її дуже раджу!

zlatayaKarinaДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:07 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Ariel888 ()
Мій лікар Полюлях Оксана Анатоліївна - одна з найкращих фахівців у своєму профілі. Я обрала її за рекомендацією і жодного разу не пошкодувала. Пологи були природні, пройшли без ускладнень. Лікар підтримувала і я знала, що я в найкращих руках, я її дуже раджу!
Народжувала третю дитину у доктора Полюлях. Ми, звичайно, розуміли, що ці пологи відрізнятимуться від попередніх, але щоб настільки, не могли й здогадатися. Уважність, чуйність, розуміння і допомога в будь-якій ситуації була присутня від першої зустрічі з Оксаною Анатоліївною і до виписки.

AdelaidaaaДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата zlatayaKarina ()
Народжувала третю дитину у доктора Полюлях. Ми, звичайно, розуміли, що ці пологи відрізнятимуться від попередніх, але щоб настільки, не могли й здогадатися. Уважність, чуйність, розуміння і допомога в будь-якій ситуації була присутня від першої зустрічі з Оксаною Анатоліївною і до виписки.
Була складна вагітність із прийомом безлічі препаратів, але професіоналізм і чуйний підхід Оксани Анатоліївни допомогли мені народити здорову дитину! Пологи пройшли бездоганно, дуже вдячна долі за те, що я потрапила саме до цього лікаря!

VSLnikkaДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 8
Рядовий
Народжувала в Оксани Анатоліївни в пологовому будинку №5. Все було ідеально! Пологи були природні, жодного розриву! Малюкові рік, підростає на радість усій родині! Рекомендую цього акушера!

marmeladdkaДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 9
Рядовий
Дайте, будь ласка, контакти Оксани Анатоліївни, хочу в неї народжувати?

nadyafadeevaДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 10
Сержант
Цитата marmeladdka ()
Дайте, будь ласка, контакти Оксани Анатоліївни, хочу в неї народжувати?
Тримайте - 0973540073 - це особистий номер Оксани Анатоліївни.

lollipoliДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 11
Рядовий
Полюлях Оксана Анатоліївна, найкращий лікар у всьому всесвіті! Я народила двох прекрасних доньок з її допомогою і повернуся ще за хлопчиком.

Леля40Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 12
Рядовий
Завдяки професіоналізму лікаря Полюлях О.А., турботі і доброті у мене зараз росте син, якби не вона, мені навіть страшно подумати... Звертайтеся до неї і пошкодуєте.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: