| Відгуки Забранський Владислав Володимирович | 
|  | 
| 
					| Шура | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 1 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 35 Статус: Offline | Відгуки Забранський Владислав Володимирович 
 Батько переніс інсульт, невролог дав рекомендацію звернутися до реабілітолога для відновлення рухових функції. Багато хороших відгуків чула про лікаря Забранського. Хто в нього відновлювався, залиште відгук? Чи допоміг він вам?
 |  |  |  |  | 
| 
					| Флора | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 2 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 17 Статус: Offline | Владислав Володимирович дуже мені допоміг з моєю проблемою - підібрав мені лікування і вправи при болю в спині. Відповів на всі питання, які мене цікавили. Після лікування мені стало значно краще, але я продовжую займатися лікувальною фізкультурою далі, тому сподіваюся на повне одужання. |  |  |  |  | 
| 
					| Услада | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 3 |  | Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 1 Статус: Offline | Звернулася на прийом до Владислава Володимировича для того, щоб підібрати програму реабілітації мого батька після інсульту. Лікар все докладно пояснив, скоригував лікування і пояснив, у якому напрямку необхідно рухатися далі, щоб зменшити ризик повторного інсульту і максимально відновити рухи і мову. |  |  |  |  | 
| 
					| Феліція | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 4 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 16 Статус: Offline | Звертався на прийом до Владислава Володимировича для того, щоб скорегувати план тренувань через постійний біль у спині. Оскільки професійно займаюся спортом, кинути заняття для мене був не найкращий варіант. Було надано рекомендації щодо навантажень, підібрано коригувальні вправи, завдяки яким почуваюся краще. |  |  |  |  | 
| 
					| Єгор | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 5 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 1 Статус: Offline | Звернувся до Владислава Володимировича для того, щоб підібрати комплекс лікувальної фізкультури, оскільки через сидячу роботу почала сильно боліти спина. Виконую вправи, біль став набагато меншим. Усім рекомендую! |  |  |  |  | 
| 
					| Флора | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 6 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 17 Статус: Offline | 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792Цитата Стефанія (  )  Підкажіть номер телефону Владислава Володимировича? |  |  |  |  | 
| 
					| Ксюха2 | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:58 | Повідомлення # 7 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Владислав Володимирович допоміг скласти програму реабілітації після інсульту для мого батька. Завдяки його рекомендаціям тато почувається добре і чудово. |  |  |  |  | 
| 
					| Юліан | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:58 | Повідомлення # 8 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 2 Статус: Offline | Прекрасний фахівець! Займається складними випадками!  Всім рекомендую Владислава Володимировича! |  |  |  |  | 
| 
					| Розана | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:59 | Повідомлення # 9 |  | Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 13 Статус: Offline | У якій клініці приймає Владислав Володимирович? |  |  |  |  | 
| 
					| Ксюха2 | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:59 | Повідомлення # 10 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Владислав Володимирович раніше працював у медичному центрі "Вектор Плюс" і в лікарні №10, зараз приймає у себе вдома на вул. Богдана Хмельницького 49.Цитата Розана (  )  У якій клініці приймає Владислав Володимирович? |  |  |  |  | 
| 
					| Даша | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:59 | Повідомлення # 11 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 34 Статус: Offline | Дуже грамотний фахівець. Вислухав, розібрався в проблемі, порекомендував курс лікування. Одним словом, рекомендую! |  |  |  |  |