Відгуки Забранський Владислав Володимирович
|
|
Шура | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки Забранський Владислав Володимирович
Батько переніс інсульт, невролог дав рекомендацію звернутися до реабілітолога для відновлення рухових функції. Багато хороших відгуків чула про лікаря Забранського. Хто в нього відновлювався, залиште відгук? Чи допоміг він вам?
|
|
| |
Флора | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Владислав Володимирович дуже мені допоміг з моєю проблемою - підібрав мені лікування і вправи при болю в спині. Відповів на всі питання, які мене цікавили. Після лікування мені стало значно краще, але я продовжую займатися лікувальною фізкультурою далі, тому сподіваюся на повне одужання.
|
|
| |
Услада | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Звернулася на прийом до Владислава Володимировича для того, щоб підібрати програму реабілітації мого батька після інсульту. Лікар все докладно пояснив, скоригував лікування і пояснив, у якому напрямку необхідно рухатися далі, щоб зменшити ризик повторного інсульту і максимально відновити рухи і мову.
|
|
| |
Феліція | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Звертався на прийом до Владислава Володимировича для того, щоб скорегувати план тренувань через постійний біль у спині. Оскільки професійно займаюся спортом, кинути заняття для мене був не найкращий варіант. Було надано рекомендації щодо навантажень, підібрано коригувальні вправи, завдяки яким почуваюся краще.
|
|
| |
Єгор | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернувся до Владислава Володимировича для того, щоб підібрати комплекс лікувальної фізкультури, оскільки через сидячу роботу почала сильно боліти спина. Виконую вправи, біль став набагато меншим. Усім рекомендую!
|
|
| |
Стефанія | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Підкажіть номер телефону Владислава Володимировича?
|
|
| |
Флора | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Стефанія ( ) Підкажіть номер телефону Владислава Володимировича? 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Ксюха2 | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:58 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Владислав Володимирович допоміг скласти програму реабілітації після інсульту для мого батька. Завдяки його рекомендаціям тато почувається добре і чудово.
|
|
| |
Юліан | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:58 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Прекрасний фахівець! Займається складними випадками! Всім рекомендую Владислава Володимировича!
|
|
| |
Розана | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:59 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У якій клініці приймає Владислав Володимирович?
|
|
| |
Ксюха2 | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:59 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Розана ( ) У якій клініці приймає Владислав Володимирович? Владислав Володимирович раніше працював у медичному центрі "Вектор Плюс" і в лікарні №10, зараз приймає у себе вдома на вул. Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
Даша | Дата: Четвер, 11.04.2024, 01:59 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дуже грамотний фахівець. Вислухав, розібрався в проблемі, порекомендував курс лікування. Одним словом, рекомендую!
|
|
| |