menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мануал Забранський Владислав Володимирович відгуки
Rianna99Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:31 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мануал Забранський Владислав Володимирович відгуки

Порадьте, плиз, мануала в Одесі, після сеансів у якого ви позбулися болю в спині. Практикуючого, але щоб на гроші не розводив

GimmyBearДата: Вівторок, 09.04.2024, 15:31 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Rianna99 ()
Порадьте, плиз, мануала в Одесі, після сеансів у якого ви позбулися болю в спині. Практикуючого, але щоб на гроші не розводив
 Рекомендую лікаря Забранського В.В. Звернулася до нього з болями в хребті, що періодично виникали. За курс болі та дискомфорт, пов'язаний із ними, зникли. Почуваюся чудово.

АлсуДата: Вівторок, 09.04.2024, 15:40 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата GimmyBear ()
Рекомендую лікаря Забранського В.В. Звернулася до нього з болями в хребті, що періодично виникали. За курс болі та дискомфорт, пов'язаний із ними, зникли. Почуваюся чудово.
 Перший раз звернулася рік тому з болями під лопаткою, дивно, але факт, з першого разу мені стало легше. У підсумку я пройшла 5 сеансів, була "як новенька". А нещодавно після тренування мені заклинило плече, я вже знала, куди бігти. Знову була врятована! P. S. Ще була приємно здивована порядністю, на відміну від багатьох лікарів, він не нав'язує зайві процедури, тому що був у мене досвід з іншим лікарем Унановим, де ходиш і ходиш, і ходиш...

hloya88Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:40 | Повідомлення # 4
Сержант
Цитата Алсу ()
Перший раз звернулася рік тому з болями під лопаткою, дивно, але факт, з першого разу мені стало легше. У підсумку я пройшла 5 сеансів, була "як новенька". А нещодавно після тренування мені заклинило плече, я вже знала, куди бігти. Знову була врятована! P. S. Ще була приємно здивована порядністю, на відміну від багатьох лікарів, він не нав'язує зайві процедури, тому що був у мене досвід з іншим лікарем Унановим, де ходиш і ходиш, і ходиш...
 Владислав Забранський чуйна й уважна людина, а в поєднанні з умілими руками, чудовий фахівець. Таких мало.  Раджу. мені дуже допоміг!

НікаДата: Вівторок, 09.04.2024, 15:40 | Повідомлення # 5
Сержант
Цитата hloya88 ()
Владислав Забранський чуйна й уважна людина, а в поєднанні з умілими руками, чудовий фахівець. Таких мало.  Раджу. мені дуже допоміг!
Я був порядку у 4 мануальних терапевтів (Коробейникова Ю.З., Кірсаненка А.А., Горбатюка А.Л., Царенка Б.А.), але дійсно дізнався і відчув, що таке мануальна терапія, тільки у Владислава Володимировича. Також хочу сказати, що Владислав Забранський - професіонал своєї справи, дуже тактовний, доброзичливий і уважний. Сеанси проходили легко і безболісно, а найголовніше - покращення пішло, також отримав багато порад, тепер знаю, що з цим робити, щоб це не повернулося!

ЛераДата: Вівторок, 09.04.2024, 15:41 | Повідомлення # 6
Сержант
Цитата Ніка ()
Я був порядку у 4 мануальних терапевтів (Коробейникова Ю.З., Кірсаненка А.А., Горбатюка А.Л., Царенка Б.А.), але дійсно дізнався і відчув, що таке мануальна терапія, тільки у Владислава Володимировича. Також хочу сказати, що Владислав Забранський - професіонал своєї справи, дуже тактовний, доброзичливий і уважний. Сеанси проходили легко і безболісно, а найголовніше - покращення пішло, також отримав багато порад, тепер знаю, що з цим робити, щоб це не повернулося!
Владислав Володимирович - чудовий лікар! У буквальному сенсі полагодив мені шию, яка безперебійно нила протягом чотирьох місяців. Сподобалося, що Владислав Володимирович не тільки допоміг розв'язати конкретну проблему, а й наочно пояснив, як і чому вона виникла, і дав рекомендації, як цій самій проблемі запобігти надалі. Чесно кажучи, ходила б до нього на сеанси ще й ще, тому що самопочуття і настрій після роботи з ним поліпшуються неймовірно!

ФранческаДата: Вівторок, 09.04.2024, 15:44 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Лера ()
Владислав Володимирович - чудовий лікар! У буквальному сенсі полагодив мені шию, яка безперебійно нила протягом чотирьох місяців. Сподобалося, що Владислав Володимирович не тільки допоміг розв'язати конкретну проблему, а й наочно пояснив, як і чому вона виникла, і дав рекомендації, як цій самій проблемі запобігти надалі. Чесно кажучи, ходила б до нього на сеанси ще й ще, тому що самопочуття і настрій після роботи з ним поліпшуються неймовірно!
Прийшла з болями в спині, які діставали мене майже два роки (звертався до інших мануалів Кірсаненнка й Унанова - результат нульовий), і останнім часом не було сил терпіти, Владислав Володимирович поставив мій хребет на місце, дав необхідні рекомендації. Після відвідин світ став знову барвистим.

Dann26Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:44 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Франческа ()
Прийшла з болями в спині, які діставали мене майже два роки (звертався до інших мануалів Кірсаненнка й Унанова - результат нульовий), і останнім часом не було сил терпіти, Владислав Володимирович поставив мій хребет на місце, дав необхідні рекомендації. Після відвідин світ став знову барвистим.
Я давно спостерігаюся у Владислава Володимировича, була ще коли він працював у МЦ "Вектор Плюс". Дуже хороший лікар, нічого поганого сказати не можу. Мені подобається те, що його методика дуже ефективна. Перед лікуванням лікар оглядає, розпитує. Він дуже добре ставиться до пацієнта. Рекомендую.

KovalevaDДата: Вівторок, 09.04.2024, 15:45 | Повідомлення # 9
Рядовий
Підкажіть а де зараз приймає Владислав Забранський?

ФранческаДата: Вівторок, 09.04.2024, 15:46 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата KovalevaD ()
Підкажіть а де зараз приймає Владислав Забранський?
 Владислав Володимирович приймає у себе вдома на вул. Богдана Хмельницького 49.

АфанасіяДата: Вівторок, 09.04.2024, 15:46 | Повідомлення # 11
Сержант
Цитата Франческа ()
Владислав Володимирович приймає у себе вдома на вул. Богдана Хмельницького 49.
 Телефончик дасте?

Dann26Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:46 | Повідомлення # 12
Рядовий
Цитата Афанасія ()
Телефончик дасте?
 Будь ласка: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.

moollyДата: Вівторок, 09.04.2024, 15:50 | Повідомлення # 13
Рядовий
Вдячна Владиславу Володимировичу за те, що він допоміг відновити мою спину з 3 протрузіями і затиснутим грудним відділом. Кожного сеансу мені докладно розповідав про всі маніпуляції з моїм тілом, суглобами і щоразу давав докладні настанови щодо збереження ефекту і, звісно ж, попереджав про больові наслідки після усунення причин.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: