Мануал Забранський Владислав Володимирович відгуки
|
|
Rianna99 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:31 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануал Забранський Владислав Володимирович відгуки Порадьте, плиз, мануала в Одесі, після сеансів у якого ви позбулися болю в спині. Практикуючого, але щоб на гроші не розводив
|
|
| |
GimmyBear | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:31 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Rianna99 ( ) Порадьте, плиз, мануала в Одесі, після сеансів у якого ви позбулися болю в спині. Практикуючого, але щоб на гроші не розводив Рекомендую лікаря Забранського В.В. Звернулася до нього з болями в хребті, що періодично виникали. За курс болі та дискомфорт, пов'язаний із ними, зникли. Почуваюся чудово.
|
|
| |
Алсу | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:40 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата GimmyBear ( ) Рекомендую лікаря Забранського В.В. Звернулася до нього з болями в хребті, що періодично виникали. За курс болі та дискомфорт, пов'язаний із ними, зникли. Почуваюся чудово. Перший раз звернулася рік тому з болями під лопаткою, дивно, але факт, з першого разу мені стало легше. У підсумку я пройшла 5 сеансів, була "як новенька". А нещодавно після тренування мені заклинило плече, я вже знала, куди бігти. Знову була врятована! P. S. Ще була приємно здивована порядністю, на відміну від багатьох лікарів, він не нав'язує зайві процедури, тому що був у мене досвід з іншим лікарем Унановим, де ходиш і ходиш, і ходиш...
|
|
| |
hloya88 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:40 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Алсу ( ) Перший раз звернулася рік тому з болями під лопаткою, дивно, але факт, з першого разу мені стало легше. У підсумку я пройшла 5 сеансів, була "як новенька". А нещодавно після тренування мені заклинило плече, я вже знала, куди бігти. Знову була врятована! P. S. Ще була приємно здивована порядністю, на відміну від багатьох лікарів, він не нав'язує зайві процедури, тому що був у мене досвід з іншим лікарем Унановим, де ходиш і ходиш, і ходиш... Владислав Забранський чуйна й уважна людина, а в поєднанні з умілими руками, чудовий фахівець. Таких мало. Раджу. мені дуже допоміг!
|
|
| |
Ніка | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:40 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата hloya88 ( ) Владислав Забранський чуйна й уважна людина, а в поєднанні з умілими руками, чудовий фахівець. Таких мало. Раджу. мені дуже допоміг! Я був порядку у 4 мануальних терапевтів (Коробейникова Ю.З., Кірсаненка А.А., Горбатюка А.Л., Царенка Б.А.), але дійсно дізнався і відчув, що таке мануальна терапія, тільки у Владислава Володимировича. Також хочу сказати, що Владислав Забранський - професіонал своєї справи, дуже тактовний, доброзичливий і уважний. Сеанси проходили легко і безболісно, а найголовніше - покращення пішло, також отримав багато порад, тепер знаю, що з цим робити, щоб це не повернулося!
|
|
| |
Лера | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:41 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Ніка ( ) Я був порядку у 4 мануальних терапевтів (Коробейникова Ю.З., Кірсаненка А.А., Горбатюка А.Л., Царенка Б.А.), але дійсно дізнався і відчув, що таке мануальна терапія, тільки у Владислава Володимировича. Також хочу сказати, що Владислав Забранський - професіонал своєї справи, дуже тактовний, доброзичливий і уважний. Сеанси проходили легко і безболісно, а найголовніше - покращення пішло, також отримав багато порад, тепер знаю, що з цим робити, щоб це не повернулося! Владислав Володимирович - чудовий лікар! У буквальному сенсі полагодив мені шию, яка безперебійно нила протягом чотирьох місяців. Сподобалося, що Владислав Володимирович не тільки допоміг розв'язати конкретну проблему, а й наочно пояснив, як і чому вона виникла, і дав рекомендації, як цій самій проблемі запобігти надалі. Чесно кажучи, ходила б до нього на сеанси ще й ще, тому що самопочуття і настрій після роботи з ним поліпшуються неймовірно!
|
|
| |
Франческа | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:44 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Лера ( ) Владислав Володимирович - чудовий лікар! У буквальному сенсі полагодив мені шию, яка безперебійно нила протягом чотирьох місяців. Сподобалося, що Владислав Володимирович не тільки допоміг розв'язати конкретну проблему, а й наочно пояснив, як і чому вона виникла, і дав рекомендації, як цій самій проблемі запобігти надалі. Чесно кажучи, ходила б до нього на сеанси ще й ще, тому що самопочуття і настрій після роботи з ним поліпшуються неймовірно! Прийшла з болями в спині, які діставали мене майже два роки (звертався до інших мануалів Кірсаненнка й Унанова - результат нульовий), і останнім часом не було сил терпіти, Владислав Володимирович поставив мій хребет на місце, дав необхідні рекомендації. Після відвідин світ став знову барвистим.
|
|
| |
Dann26 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:44 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Франческа ( ) Прийшла з болями в спині, які діставали мене майже два роки (звертався до інших мануалів Кірсаненнка й Унанова - результат нульовий), і останнім часом не було сил терпіти, Владислав Володимирович поставив мій хребет на місце, дав необхідні рекомендації. Після відвідин світ став знову барвистим. Я давно спостерігаюся у Владислава Володимировича, була ще коли він працював у МЦ "Вектор Плюс". Дуже хороший лікар, нічого поганого сказати не можу. Мені подобається те, що його методика дуже ефективна. Перед лікуванням лікар оглядає, розпитує. Він дуже добре ставиться до пацієнта. Рекомендую.
|
|
| |
KovalevaD | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:45 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть а де зараз приймає Владислав Забранський?
|
|
| |
Франческа | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:46 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата KovalevaD ( ) Підкажіть а де зараз приймає Владислав Забранський? Владислав Володимирович приймає у себе вдома на вул. Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
Афанасія | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:46 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Франческа ( ) Владислав Володимирович приймає у себе вдома на вул. Богдана Хмельницького 49. Телефончик дасте?
|
|
| |
Dann26 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:46 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Афанасія ( ) Телефончик дасте? Будь ласка: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
moolly | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 15:50 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Вдячна Владиславу Володимировичу за те, що він допоміг відновити мою спину з 3 протрузіями і затиснутим грудним відділом. Кожного сеансу мені докладно розповідав про всі маніпуляції з моїм тілом, суглобами і щоразу давав докладні настанови щодо збереження ефекту і, звісно ж, попереджав про больові наслідки після усунення причин.
|
|
| |