| Спортивний лікар Забранський Владислав Володимирович відгуки | 
|  | 
| 
					| ерікаа | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:12 | Повідомлення # 1 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 6 Статус: Offline | Спортивний лікар Забранський Владислав Володимирович відгуки Добрий день! Підкажіть, де в Одесі знайти хорошого спортивного лікаря, потрібна індивідуальна консультація і результативний підхід до лікування.
 |  |  |  |  | 
| 
					| Глеб | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:13 | Повідомлення # 2 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 3 Статус: Offline | Владислав Володимирович Забранський - мій чудо лікар! Чарівник! Ходжу багато років на прийом, рятуюся від різного виду зміщень хребців. Оскільки займаюся в тренажерному залі, лікую переважно спортивні травми, іноді так буває. Переважно турбують грудний, шийний і тазостегновий відділи, все поправляє, вправляє і ставить куди потрібно. До того ж лікар дає грамотну консультацію! Рекомендую звернутися!Цитата ерікаа (  )  Добрий день! Підкажіть, де в Одесі знайти хорошого спортивного лікаря, потрібна індивідуальна консультація і результативний підхід до лікування. |  |  |  |  | 
| 
					| KanekiKenn | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:13 | Повідомлення # 3 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 10 Статус: Offline | Владислав Забранський мені теж допоміг. Уважний, ввічливий, приємний у спілкуванні. Прийом пройшов чудово. Проконсультував з усіх питань, зробив необхідні маніпуляції, після яких мені стало набагато легше. Порадив, як робити спортивне навантаження. Я обов'язково прийду до нього знову.Цитата Глеб (  )  Владислав Володимирович Забранський - мій чудо лікар! Чарівник! Ходжу багато років на прийом, рятуюся від різного виду зміщень хребців. Оскільки займаюся в тренажерному залі, лікую переважно спортивні травми, іноді так буває. Переважно турбують грудний, шийний і тазостегновий відділи, все поправляє, вправляє і ставить куди потрібно. До того ж лікар дає грамотну консультацію! Рекомендую звернутися! |  |  |  |  | 
| 
					| hungryNs | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:14 | Повідомлення # 4 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 6 Статус: Offline | Багатьох спортсменів поставив на ноги, Після процедур, які він проводить, почуваєшся здоровим і бадьорим.  Добре відновлює при спортивних травмах!Цитата KanekiKenn (  )  Владислав Забранський мені теж допоміг. Уважний, ввічливий, приємний у спілкуванні. Прийом пройшов чудово. Проконсультував з усіх питань, зробив необхідні маніпуляції, після яких мені стало набагато легше. Порадив, як робити спортивне навантаження. Я обов'язково прийду до нього знову. |  |  |  |  | 
| 
					| Лізавета | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:14 | Повідомлення # 5 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 8 Статус: Offline | Займаюся танцями вже багато років, на одному з тренувань розтягнула зв'язки колінного суглоба. З цією проблемою звернулася до лікаря Забранського. Оскільки знаю лікаря вже багато років, то без сумніву довірила йому свою проблему. Результат порадував і ефектом, і мінімальним терміном відновлення.Цитата hungryNs (  )  Багатьох спортсменів поставив на ноги, Після процедур, які він проводить, почуваєшся здоровим і бадьорим.  Добре відновлює при спортивних травмах! |  |  |  |  | 
| 
					| Дімон | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:14 | Повідомлення # 6 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 13 Статус: Offline | У передзмагальний період у мене сильно заболіла спина, знеболювальні допомагали на кілька годин. Після сну було важко встати з ліжка. Тренер порадив Владислава Забранського. Я записався до нього на прийом і ось, буквально через 4 відвідування, ніякі болі вже не турбували!  Владислав Володимирович показав кілька вправ, як розслабити спину, які я тепер роблю щодня після тренувань, і моя спина почувається чудово.  Рекомендую як грамотного, кваліфікованого фахівця!Цитата Лізавета (  )  Займаюся танцями вже багато років, на одному з тренувань розтягнула зв'язки колінного суглоба. З цією проблемою звернулася до лікаря Забранського. Оскільки знаю лікаря вже багато років, то без сумніву довірила йому свою проблему. Результат порадував і ефектом, і мінімальним терміном відновлення. |  |  |  |  | 
| 
					| Smirikk | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:15 | Повідомлення # 7 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 9 Статус: Offline | Зверталася зі спортивною травмою. Коректне й тактовне спілкування з пацієнтом, відповів на всі запитання, пояснив причини, дав поетапний план лікування з можливими альтернативними варіантами. Усе докладно і по справі, і водночас нічого зайвого. Після відвідин є повне розуміння, що відбувається, і що з цим робити. Зверталася до інших спортивних лікарів Околота І.В. та Гончаренка Ю.Ю. результат їхнього лікування мене не задовольнив. Рекомендую Забранського В.В., він з усією відповідальністю підходить до лікування!Цитата Дімон (  )  У передзмагальний період у мене сильно заболіла спина, знеболювальні допомагали на кілька годин. Після сну було важко встати з ліжка. Тренер порадив Владислава Забранського. Я записався до нього на прийом і ось, буквально через 4 відвідування, ніякі болі вже не турбували!  Владислав Володимирович показав кілька вправ, як розслабити спину, які я тепер роблю щодня після тренувань, і моя спина почувається чудово.  Рекомендую як грамотного, кваліфікованого фахівця! |  |  |  |  | 
| 
					| РІКИ | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:16 | Повідомлення # 8 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 10 Статус: Offline | Дуже професійний фахівець. Чітко бачить проблему, всебічно підходить до її вирішення. Працює на результат, при цьому чуйний і турботливий. Найкращий серед своїх колег, раніше відвідував Кірсаненка, Околота і Гончаренка, але порівняти з Владиславом Забранським їх не можна!Цитата Smirikk (  )  Зверталася зі спортивною травмою. Коректне й тактовне спілкування з пацієнтом, відповів на всі запитання, пояснив причини, дав поетапний план лікування з можливими альтернативними варіантами. Усе докладно і по справі, і водночас нічого зайвого. Після відвідин є повне розуміння, що відбувається, і що з цим робити. Зверталася до інших спортивних лікарів Околота І.В. та Гончаренка Ю.Ю. результат їхнього лікування мене не задовольнив. Рекомендую Забранського В.В., він з усією відповідальністю підходить до лікування! |  |  |  |  | 
| 
					| Вілл | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:16 | Повідомлення # 9 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 13 Статус: Offline | Підвернув ногу на футболі, до травмпункту не доїхав, вирішив показатися спочатку Владиславу Володимировичу. Виявилося, що дістав сильне розтягнення.  Владислав Володимирович не тільки розповів, що треба робити, а й призначив курс відновлювальних процедур. Кваліфікацією лікаря і його роботою повністю задоволений.Цитата РІКИ (  )  Дуже професійний фахівець. Чітко бачить проблему, всебічно підходить до її вирішення. Працює на результат, при цьому чуйний і турботливий. Найкращий серед своїх колег, раніше відвідував Кірсаненка, Околота і Гончаренка, але порівняти з Владиславом Забранським їх не можна! |  |  |  |  | 
| 
					| KanekiKenn | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:16 | Повідомлення # 10 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 10 Статус: Offline | Записатися можна за телефонами - 487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792. Приймає Владислав Володимирович на Богдана Хмельницького 49.Цитата Вілл (  )  Підвернув ногу на футболі, до травмпункту не доїхав, вирішив показатися спочатку Владиславу Володимировичу. Виявилося, що дістав сильне розтягнення.  Владислав Володимирович не тільки розповів, що треба робити, а й призначив курс відновлювальних процедур. Кваліфікацією лікаря і його роботою повністю задоволений. |  |  |  |  | 
| 
					| Леонід | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:23 | Повідомлення # 11 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 5 Статус: Offline | Владислав Забранський - найкращий лікар, що я зустрічав. Уважний, призначення по суті. Стільки уваги, турботи, розуміння, а головне професіоналізму і результативності лікування. Рекомендую! |  |  |  |  |