Спортивний лікар Забранський Владислав Володимирович відгуки
|
|
ерікаа | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:12 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Спортивний лікар Забранський Владислав Володимирович відгуки Добрий день! Підкажіть, де в Одесі знайти хорошого спортивного лікаря, потрібна індивідуальна консультація і результативний підхід до лікування.
|
|
| |
Глеб | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:13 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата ерікаа ( ) Добрий день! Підкажіть, де в Одесі знайти хорошого спортивного лікаря, потрібна індивідуальна консультація і результативний підхід до лікування. Владислав Володимирович Забранський - мій чудо лікар! Чарівник! Ходжу багато років на прийом, рятуюся від різного виду зміщень хребців. Оскільки займаюся в тренажерному залі, лікую переважно спортивні травми, іноді так буває. Переважно турбують грудний, шийний і тазостегновий відділи, все поправляє, вправляє і ставить куди потрібно. До того ж лікар дає грамотну консультацію! Рекомендую звернутися!
|
|
| |
KanekiKenn | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:13 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Глеб ( ) Владислав Володимирович Забранський - мій чудо лікар! Чарівник! Ходжу багато років на прийом, рятуюся від різного виду зміщень хребців. Оскільки займаюся в тренажерному залі, лікую переважно спортивні травми, іноді так буває. Переважно турбують грудний, шийний і тазостегновий відділи, все поправляє, вправляє і ставить куди потрібно. До того ж лікар дає грамотну консультацію! Рекомендую звернутися! Владислав Забранський мені теж допоміг. Уважний, ввічливий, приємний у спілкуванні. Прийом пройшов чудово. Проконсультував з усіх питань, зробив необхідні маніпуляції, після яких мені стало набагато легше. Порадив, як робити спортивне навантаження. Я обов'язково прийду до нього знову.
|
|
| |
hungryNs | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:14 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата KanekiKenn ( ) Владислав Забранський мені теж допоміг. Уважний, ввічливий, приємний у спілкуванні. Прийом пройшов чудово. Проконсультував з усіх питань, зробив необхідні маніпуляції, після яких мені стало набагато легше. Порадив, як робити спортивне навантаження. Я обов'язково прийду до нього знову. Багатьох спортсменів поставив на ноги, Після процедур, які він проводить, почуваєшся здоровим і бадьорим. Добре відновлює при спортивних травмах!
|
|
| |
Лізавета | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:14 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата hungryNs ( ) Багатьох спортсменів поставив на ноги, Після процедур, які він проводить, почуваєшся здоровим і бадьорим. Добре відновлює при спортивних травмах! Займаюся танцями вже багато років, на одному з тренувань розтягнула зв'язки колінного суглоба. З цією проблемою звернулася до лікаря Забранського. Оскільки знаю лікаря вже багато років, то без сумніву довірила йому свою проблему. Результат порадував і ефектом, і мінімальним терміном відновлення.
|
|
| |
Дімон | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:14 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Лізавета ( ) Займаюся танцями вже багато років, на одному з тренувань розтягнула зв'язки колінного суглоба. З цією проблемою звернулася до лікаря Забранського. Оскільки знаю лікаря вже багато років, то без сумніву довірила йому свою проблему. Результат порадував і ефектом, і мінімальним терміном відновлення. У передзмагальний період у мене сильно заболіла спина, знеболювальні допомагали на кілька годин. Після сну було важко встати з ліжка. Тренер порадив Владислава Забранського. Я записався до нього на прийом і ось, буквально через 4 відвідування, ніякі болі вже не турбували! Владислав Володимирович показав кілька вправ, як розслабити спину, які я тепер роблю щодня після тренувань, і моя спина почувається чудово. Рекомендую як грамотного, кваліфікованого фахівця!
|
|
| |
Smirikk | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:15 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Дімон ( ) У передзмагальний період у мене сильно заболіла спина, знеболювальні допомагали на кілька годин. Після сну було важко встати з ліжка. Тренер порадив Владислава Забранського. Я записався до нього на прийом і ось, буквально через 4 відвідування, ніякі болі вже не турбували! Владислав Володимирович показав кілька вправ, як розслабити спину, які я тепер роблю щодня після тренувань, і моя спина почувається чудово. Рекомендую як грамотного, кваліфікованого фахівця! Зверталася зі спортивною травмою. Коректне й тактовне спілкування з пацієнтом, відповів на всі запитання, пояснив причини, дав поетапний план лікування з можливими альтернативними варіантами. Усе докладно і по справі, і водночас нічого зайвого. Після відвідин є повне розуміння, що відбувається, і що з цим робити. Зверталася до інших спортивних лікарів Околота І.В. та Гончаренка Ю.Ю. результат їхнього лікування мене не задовольнив. Рекомендую Забранського В.В., він з усією відповідальністю підходить до лікування!
|
|
| |
РІКИ | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:16 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Smirikk ( ) Зверталася зі спортивною травмою. Коректне й тактовне спілкування з пацієнтом, відповів на всі запитання, пояснив причини, дав поетапний план лікування з можливими альтернативними варіантами. Усе докладно і по справі, і водночас нічого зайвого. Після відвідин є повне розуміння, що відбувається, і що з цим робити. Зверталася до інших спортивних лікарів Околота І.В. та Гончаренка Ю.Ю. результат їхнього лікування мене не задовольнив. Рекомендую Забранського В.В., він з усією відповідальністю підходить до лікування! Дуже професійний фахівець. Чітко бачить проблему, всебічно підходить до її вирішення. Працює на результат, при цьому чуйний і турботливий. Найкращий серед своїх колег, раніше відвідував Кірсаненка, Околота і Гончаренка, але порівняти з Владиславом Забранським їх не можна!
|
|
| |
Вілл | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:16 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата РІКИ ( ) Дуже професійний фахівець. Чітко бачить проблему, всебічно підходить до її вирішення. Працює на результат, при цьому чуйний і турботливий. Найкращий серед своїх колег, раніше відвідував Кірсаненка, Околота і Гончаренка, але порівняти з Владиславом Забранським їх не можна! Підвернув ногу на футболі, до травмпункту не доїхав, вирішив показатися спочатку Владиславу Володимировичу. Виявилося, що дістав сильне розтягнення. Владислав Володимирович не тільки розповів, що треба робити, а й призначив курс відновлювальних процедур. Кваліфікацією лікаря і його роботою повністю задоволений.
|
|
| |
KanekiKenn | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 12:16 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Вілл ( ) Підвернув ногу на футболі, до травмпункту не доїхав, вирішив показатися спочатку Владиславу Володимировичу. Виявилося, що дістав сильне розтягнення. Владислав Володимирович не тільки розповів, що треба робити, а й призначив курс відновлювальних процедур. Кваліфікацією лікаря і його роботою повністю задоволений. Записатися можна за телефонами - 487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792. Приймає Владислав Володимирович на Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
Леонід | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 13:23 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Владислав Забранський - найкращий лікар, що я зустрічав. Уважний, призначення по суті. Стільки уваги, турботи, розуміння, а головне професіоналізму і результативності лікування. Рекомендую!
|
|
| |