| Кінезотерапевт Забранський Владислав Володимирович відгуки | 
|  | 
| 
					| Юнія | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:13 | Повідомлення # 1 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 9 Статус: Offline | Кінезотерапевт Забранський Владислав Володимирович відгуки 
 Хтось відновлювався після травми коліна за допомогою кінезотерапії?  Порадьте до кого краще звернутися?
 |  |  |  |  | 
| 
					| Петрина | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:13 | Повідомлення # 2 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Вперше спробувала кінезіотерапію у Владислава Забранського, дуже допомогло відновитися після травми. Раджу звернутися!Цитата Юнія (  )  Хтось відновлювався після травми коліна за допомогою кінезотерапії?  Порадьте до кого краще звернутися? |  |  |  |  | 
| 
					| Фекла | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 3 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 6 Статус: Offline | Лікар-кінезіолог Забранський Владислав Володимирович - високий професіоналізм! Уважний і дуже хороший лікар. За 10 днів лікування у нього, у мене спостерігається великий прогрес. Стала легше рухатися, роблю всі вправи, що він рекомендував. Зараз без особливих зусиль проходжу 8 км. Вільно і без задишки. Колосальний приплив енергії та чудовий настрій!Цитата Петрина (  )  Вперше спробувала кінезіотерапію у Владислава Забранського, дуже допомогло відновитися після травми. Раджу звернутися! |  |  |  |  | 
| 
					| Серафим | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 4 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 9 Статус: Offline | Прийшов до кінезіолога Забранського з розривом суглобової губи плеча, рука не піднімалася вище рівня голови без сильного болю.  Після 2 курсів по 12 занять рука стала підніматися без болю майже вертикально, з'явилася впевненість і сила в руці. Вважаю роботу лікаря кваліфікованою, результату досяг, якого хотів.Цитата Фекла (  )  Лікар-кінезіолог Забранський Владислав Володимирович - високий професіоналізм! Уважний і дуже хороший лікар. За 10 днів лікування у нього, у мене спостерігається великий прогрес. Стала легше рухатися, роблю всі вправи, що він рекомендував. Зараз без особливих зусиль проходжу 8 км. Вільно і без задишки. Колосальний приплив енергії та чудовий настрій! |  |  |  |  | 
| 
					| Даміра | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 5 |  | Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 10 Статус: Offline | Багато років мучилася болями в попереку, викидала величезні гроші на лікування, була в інших кінезіологів Кірдогло зі "Шторму" і Семашка з Центру кінезіотерапії, але допоміг кінезіолог Владислав Володимирович. Я всім розповідаю, що потрібно до нього відразу, якщо є хоч якісь проблеми.Цитата Серафим (  )  Прийшов до кінезіолога Забранського з розривом суглобової губи плеча, рука не піднімалася вище рівня голови без сильного болю.  Після 2 курсів по 12 занять рука стала підніматися без болю майже вертикально, з'явилася впевненість і сила в руці. Вважаю роботу лікаря кваліфікованою, результату досяг, якого хотів. |  |  |  |  | 
| 
					| janee66 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 6 |  | Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 13 Статус: Offline | Я вже на третьому курсі кінезіотерапії і з абсолютною впевненістю можу рекомендувати доктора Владислава Забранського. Він завжди дуже трепетно ставиться до кожного пацієнта, а днями вилікував мені хвору руку, причому дуже швидко, чому я дуже здивувалася. Він уже не вперше мене рятує.   Рекомендую, він професіонал!Цитата Даміра (  )  Багато років мучилася болями в попереку, викидала величезні гроші на лікування, була в інших кінезіологів Кірдогло зі "Шторму" і Семашка з Центру кінезіотерапії, але допоміг кінезіолог Владислав Володимирович. Я всім розповідаю, що потрібно до нього відразу, якщо є хоч якісь проблеми. |  |  |  |  | 
| 
					| Adelaidaaa | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 7 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | До лікаря Владислава Володимировича привів біль у шиї, не міг повернути голову і рука повністю не піднімалася вгору. Легше стало після курсу кінезіотерапії, лікар молодець, швидко розібрався з проблемою.  Рекомендую!Цитата janee66 (  )  Я вже на третьому курсі кінезіотерапії і з абсолютною впевненістю можу рекомендувати доктора Владислава Забранського. Він завжди дуже трепетно ставиться до кожного пацієнта, а днями вилікував мені хвору руку, причому дуже швидко, чому я дуже здивувалася. Він уже не вперше мене рятує.   Рекомендую, він професіонал! |  |  |  |  | 
| 
					| Бьянка | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 8 |  | Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 7 Статус: Offline | Владислав Забранський - прекрасний лікар, дуже довгий час я шукав грамотного фахівця і нарешті знайшов. Я отримав відповіді на всі свої запитання, а найголовніше, правильне й адекватне лікування, чого не міг знайти в інших спеціалістів-кінезіологів із центру Євмінова і з центру доктора Бубновського. Усім своїм близьким і знайомим буду радити Владислава Забранського!Цитата Adelaidaaa (  )  До лікаря Владислава Володимировича привів біль у шиї, не міг повернути голову і рука повністю не піднімалася вгору. Легше стало після курсу кінезіотерапії, лікар молодець, швидко розібрався з проблемою.  Рекомендую! |  |  |  |  | 
| 
					| Руслана | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:17 | Повідомлення # 9 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 8 Статус: Offline | Підкажіть де приймає Владислав Забранський і яка вартість прийому? |  |  |  |  | 
| 
					| Даміра | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:39 | Повідомлення # 10 |  | Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 10 Статус: Offline | Владислав Володимирович приймає за адресою: Богдана Хмельницького 49, вартість прийому 600 грн.Цитата Руслана (  )  Підкажіть де приймає Владислав Забранський і яка вартість прийому? |  |  |  |  | 
| 
					| Ясміна | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 11 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 7 Статус: Offline | Можете дати номер телефону?Цитата Даміра (  )  Владислав Володимирович приймає за адресою: Богдана Хмельницького 49, вартість прийому 600 грн. |  |  |  |  | 
| 
					| Фекла | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 12 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 6 Статус: Offline | Будь ласка: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.Цитата Ясміна (  )  Можете дати номер телефону? |  |  |  |  | 
| 
					| lolitta827 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 13 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 15 Статус: Offline | Раніше я вірила тільки в пігулки і мазі, але Владислав Володимирович своїм лікуванням переконав, що є ще й інші ефективні методи.  Усім рекомендую кінезотерапевта Забранського! |  |  |  |  |