menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кінезотерапевт Забранський Владислав Володимирович відгуки
ЮніяДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:13 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Кінезотерапевт Забранський Владислав Володимирович відгуки

Хтось відновлювався після травми коліна за допомогою кінезотерапії?  Порадьте до кого краще звернутися?

ПетринаДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:13 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Юнія ()
Хтось відновлювався після травми коліна за допомогою кінезотерапії?  Порадьте до кого краще звернутися?
Вперше спробувала кінезіотерапію у Владислава Забранського, дуже допомогло відновитися після травми. Раджу звернутися!

ФеклаДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Петрина ()
Вперше спробувала кінезіотерапію у Владислава Забранського, дуже допомогло відновитися після травми. Раджу звернутися!
Лікар-кінезіолог Забранський Владислав Володимирович - високий професіоналізм! Уважний і дуже хороший лікар. За 10 днів лікування у нього, у мене спостерігається великий прогрес. Стала легше рухатися, роблю всі вправи, що він рекомендував. Зараз без особливих зусиль проходжу 8 км. Вільно і без задишки. Колосальний приплив енергії та чудовий настрій!

СерафимДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Фекла ()
Лікар-кінезіолог Забранський Владислав Володимирович - високий професіоналізм! Уважний і дуже хороший лікар. За 10 днів лікування у нього, у мене спостерігається великий прогрес. Стала легше рухатися, роблю всі вправи, що він рекомендував. Зараз без особливих зусиль проходжу 8 км. Вільно і без задишки. Колосальний приплив енергії та чудовий настрій!
Прийшов до кінезіолога Забранського з розривом суглобової губи плеча, рука не піднімалася вище рівня голови без сильного болю.  Після 2 курсів по 12 занять рука стала підніматися без болю майже вертикально, з'явилася впевненість і сила в руці. Вважаю роботу лікаря кваліфікованою, результату досяг, якого хотів.

ДаміраДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Серафим ()
Прийшов до кінезіолога Забранського з розривом суглобової губи плеча, рука не піднімалася вище рівня голови без сильного болю.  Після 2 курсів по 12 занять рука стала підніматися без болю майже вертикально, з'явилася впевненість і сила в руці. Вважаю роботу лікаря кваліфікованою, результату досяг, якого хотів.
Багато років мучилася болями в попереку, викидала величезні гроші на лікування, була в інших кінезіологів Кірдогло зі "Шторму" і Семашка з Центру кінезіотерапії, але допоміг кінезіолог Владислав Володимирович. Я всім розповідаю, що потрібно до нього відразу, якщо є хоч якісь проблеми.

janee66Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Даміра ()
Багато років мучилася болями в попереку, викидала величезні гроші на лікування, була в інших кінезіологів Кірдогло зі "Шторму" і Семашка з Центру кінезіотерапії, але допоміг кінезіолог Владислав Володимирович. Я всім розповідаю, що потрібно до нього відразу, якщо є хоч якісь проблеми.
Я вже на третьому курсі кінезіотерапії і з абсолютною впевненістю можу рекомендувати доктора Владислава Забранського. Він завжди дуже трепетно ставиться до кожного пацієнта, а днями вилікував мені хвору руку, причому дуже швидко, чому я дуже здивувалася. Він уже не вперше мене рятує.   Рекомендую, він професіонал!

AdelaidaaaДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата janee66 ()
Я вже на третьому курсі кінезіотерапії і з абсолютною впевненістю можу рекомендувати доктора Владислава Забранського. Він завжди дуже трепетно ставиться до кожного пацієнта, а днями вилікував мені хвору руку, причому дуже швидко, чому я дуже здивувалася. Він уже не вперше мене рятує.   Рекомендую, він професіонал!
 До лікаря Владислава Володимировича привів біль у шиї, не міг повернути голову і рука повністю не піднімалася вгору. Легше стало після курсу кінезіотерапії, лікар молодець, швидко розібрався з проблемою.  Рекомендую!

БьянкаДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Adelaidaaa ()
До лікаря Владислава Володимировича привів біль у шиї, не міг повернути голову і рука повністю не піднімалася вгору. Легше стало після курсу кінезіотерапії, лікар молодець, швидко розібрався з проблемою.  Рекомендую!
 Владислав Забранський - прекрасний лікар, дуже довгий час я шукав грамотного фахівця і нарешті знайшов. Я отримав відповіді на всі свої запитання, а найголовніше, правильне й адекватне лікування, чого не міг знайти в інших спеціалістів-кінезіологів із центру Євмінова і з центру доктора Бубновського. Усім своїм близьким і знайомим буду радити Владислава Забранського!

РусланаДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:17 | Повідомлення # 9
Рядовий
Підкажіть де приймає Владислав Забранський і яка вартість прийому?

ДаміраДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:39 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Руслана ()
Підкажіть де приймає Владислав Забранський і яка вартість прийому?
 Владислав Володимирович приймає за адресою: Богдана Хмельницького 49, вартість прийому 600 грн.

ЯсмінаДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Даміра ()
Владислав Володимирович приймає за адресою: Богдана Хмельницького 49, вартість прийому 600 грн.
 Можете дати номер телефону?

ФеклаДата: Вівторок, 09.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 12
Рядовий
Цитата Ясміна ()
Можете дати номер телефону?
 Будь ласка: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.

lolitta827Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 13
Рядовий
Раніше я вірила тільки в пігулки і мазі, але Владислав Володимирович своїм лікуванням переконав, що є ще й інші ефективні методи.  Усім рекомендую кінезотерапевта Забранського!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: