Кінезотерапевт Забранський Владислав Володимирович відгуки
|
|
Юнія | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:13 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кінезотерапевт Забранський Владислав Володимирович відгуки
Хтось відновлювався після травми коліна за допомогою кінезотерапії? Порадьте до кого краще звернутися?
|
|
| |
Петрина | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:13 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Юнія ( ) Хтось відновлювався після травми коліна за допомогою кінезотерапії? Порадьте до кого краще звернутися? Вперше спробувала кінезіотерапію у Владислава Забранського, дуже допомогло відновитися після травми. Раджу звернутися!
|
|
| |
Фекла | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Петрина ( ) Вперше спробувала кінезіотерапію у Владислава Забранського, дуже допомогло відновитися після травми. Раджу звернутися! Лікар-кінезіолог Забранський Владислав Володимирович - високий професіоналізм! Уважний і дуже хороший лікар. За 10 днів лікування у нього, у мене спостерігається великий прогрес. Стала легше рухатися, роблю всі вправи, що він рекомендував. Зараз без особливих зусиль проходжу 8 км. Вільно і без задишки. Колосальний приплив енергії та чудовий настрій!
|
|
| |
Серафим | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Фекла ( ) Лікар-кінезіолог Забранський Владислав Володимирович - високий професіоналізм! Уважний і дуже хороший лікар. За 10 днів лікування у нього, у мене спостерігається великий прогрес. Стала легше рухатися, роблю всі вправи, що він рекомендував. Зараз без особливих зусиль проходжу 8 км. Вільно і без задишки. Колосальний приплив енергії та чудовий настрій! Прийшов до кінезіолога Забранського з розривом суглобової губи плеча, рука не піднімалася вище рівня голови без сильного болю. Після 2 курсів по 12 занять рука стала підніматися без болю майже вертикально, з'явилася впевненість і сила в руці. Вважаю роботу лікаря кваліфікованою, результату досяг, якого хотів.
|
|
| |
Даміра | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Серафим ( ) Прийшов до кінезіолога Забранського з розривом суглобової губи плеча, рука не піднімалася вище рівня голови без сильного болю. Після 2 курсів по 12 занять рука стала підніматися без болю майже вертикально, з'явилася впевненість і сила в руці. Вважаю роботу лікаря кваліфікованою, результату досяг, якого хотів. Багато років мучилася болями в попереку, викидала величезні гроші на лікування, була в інших кінезіологів Кірдогло зі "Шторму" і Семашка з Центру кінезіотерапії, але допоміг кінезіолог Владислав Володимирович. Я всім розповідаю, що потрібно до нього відразу, якщо є хоч якісь проблеми.
|
|
| |
janee66 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Даміра ( ) Багато років мучилася болями в попереку, викидала величезні гроші на лікування, була в інших кінезіологів Кірдогло зі "Шторму" і Семашка з Центру кінезіотерапії, але допоміг кінезіолог Владислав Володимирович. Я всім розповідаю, що потрібно до нього відразу, якщо є хоч якісь проблеми. Я вже на третьому курсі кінезіотерапії і з абсолютною впевненістю можу рекомендувати доктора Владислава Забранського. Він завжди дуже трепетно ставиться до кожного пацієнта, а днями вилікував мені хвору руку, причому дуже швидко, чому я дуже здивувалася. Він уже не вперше мене рятує. Рекомендую, він професіонал!
|
|
| |
Adelaidaaa | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата janee66 ( ) Я вже на третьому курсі кінезіотерапії і з абсолютною впевненістю можу рекомендувати доктора Владислава Забранського. Він завжди дуже трепетно ставиться до кожного пацієнта, а днями вилікував мені хвору руку, причому дуже швидко, чому я дуже здивувалася. Він уже не вперше мене рятує. Рекомендую, він професіонал! До лікаря Владислава Володимировича привів біль у шиї, не міг повернути голову і рука повністю не піднімалася вгору. Легше стало після курсу кінезіотерапії, лікар молодець, швидко розібрався з проблемою. Рекомендую!
|
|
| |
Бьянка | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Adelaidaaa ( ) До лікаря Владислава Володимировича привів біль у шиї, не міг повернути голову і рука повністю не піднімалася вгору. Легше стало після курсу кінезіотерапії, лікар молодець, швидко розібрався з проблемою. Рекомендую! Владислав Забранський - прекрасний лікар, дуже довгий час я шукав грамотного фахівця і нарешті знайшов. Я отримав відповіді на всі свої запитання, а найголовніше, правильне й адекватне лікування, чого не міг знайти в інших спеціалістів-кінезіологів із центру Євмінова і з центру доктора Бубновського. Усім своїм близьким і знайомим буду радити Владислава Забранського!
|
|
| |
Руслана | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:17 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть де приймає Владислав Забранський і яка вартість прийому?
|
|
| |
Даміра | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:39 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Руслана ( ) Підкажіть де приймає Владислав Забранський і яка вартість прийому? Владислав Володимирович приймає за адресою: Богдана Хмельницького 49, вартість прийому 600 грн.
|
|
| |
Ясміна | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Даміра ( ) Владислав Володимирович приймає за адресою: Богдана Хмельницького 49, вартість прийому 600 грн. Можете дати номер телефону?
|
|
| |
Фекла | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Ясміна ( ) Можете дати номер телефону? Будь ласка: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
lolitta827 | Дата: Вівторок, 09.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Раніше я вірила тільки в пігулки і мазі, але Владислав Володимирович своїм лікуванням переконав, що є ще й інші ефективні методи. Усім рекомендую кінезотерапевта Забранського!
|
|
| |