menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дитячий садок Хеппі Тайм Одеса відгуки
ЗульфіяДата: Четвер, 04.04.2024, 20:43 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дитячий садок Хеппі Тайм Одеса відгуки

Потрібен садок з англійським ухилом, подруга радить Хеппі Тайм.  Які відгуки можете залишити? Вашим дітям подобається відвідувати цей садок?

ХаннаДата: Четвер, 04.04.2024, 20:44 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Зульфія ()
Потрібен садок з англійським ухилом, подруга радить Хеппі Тайм.  Які відгуки можете залишити? Вашим дітям подобається відвідувати цей садок?
У Хеппі Тайм возимо свою п'ятирічну доньку. І їй, і нам садок дуже подобається. Там гарний догляд за діточками і дуже збалансована програма. Малюки вчаться і математики, і англійської, чудова підготовка до школи.

КімаДата: Четвер, 04.04.2024, 20:44 | Повідомлення # 3
Рядовий
Ми дуже любимо наш садок! Вибір садочка дуже не простий процес, але у нас навіть сумнівів не було при виборі Хеппі Тайм. Як тільки заходиш в садок відразу відчувається доброзичлива атмосфера. Усі педагоги дуже уважно ставляться до дітей, донька ходить із великим задоволенням і дуже любить своїх вчителів. Також треба зазначити, що дуже сильна освітня програма!

ДімонДата: Четвер, 04.04.2024, 20:45 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Кіма ()
Ми дуже любимо наш садок! Вибір садочка дуже не простий процес, але у нас навіть сумнівів не було при виборі Хеппі Тайм. Як тільки заходиш в садок відразу відчувається доброзичлива атмосфера. Усі педагоги дуже уважно ставляться до дітей, донька ходить із великим задоволенням і дуже любить своїх вчителів. Також треба зазначити, що дуже сильна освітня програма!
 Моя дитина ходить у Хеппі Тайм уже протягом року. Йому все дуже подобається, із задоволенням вчить англійську мову і ходить на карате. Я сам особисто спілкувався як із викладачами.  Після нашої розмови, можу зробити висновок, що ці люди - професіонали своєї справи. Вони дуже уважні і приділяють велику увагу кожній дитині.

СільвіяДата: Четвер, 04.04.2024, 20:45 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Дімон ()
Моя дитина ходить у Хеппі Тайм уже протягом року. Йому все дуже подобається, із задоволенням вчить англійську мову і ходить на карате. Я сам особисто спілкувався як із викладачами.  Після нашої розмови, можу зробити висновок, що ці люди - професіонали своєї справи. Вони дуже уважні і приділяють велику увагу кожній дитині.
У Хеппі Тайм створена затишна домашня атмосфера, і завдяки цьому діти почуваються комфортно. Мені дуже приємно спостерігати, як моя дитина йде в садок із задоволенням і мені не доводиться її примушувати силою. Рекомендую дитячий садок Хеппі Тайм для батьків, які хочуть підготувати свою дитину перед школою і адаптувати її до навчального процесу.

АняДата: Четвер, 04.04.2024, 20:46 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Сільвія ()
У Хеппі Тайм створена затишна домашня атмосфера, і завдяки цьому діти почуваються комфортно. Мені дуже приємно спостерігати, як моя дитина йде в садок із задоволенням і мені не доводиться її примушувати силою. Рекомендую дитячий садок Хеппі Тайм для батьків, які хочуть підготувати свою дитину перед школою і адаптувати її до навчального процесу.
Ходимо в Хеппі Тайм, нам дуже подобається. Сильна розвивальна програма, чудовий педагогічний склад, відразу знайшли підхід до нашого сина. За короткий час син навчився читати, освоїв нові техніки малювання, грає в шахи і багато іншого. Рекомендую!

ДарьянаДата: Четвер, 04.04.2024, 20:47 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Аня ()
Ходимо в Хеппі Тайм, нам дуже подобається. Сильна розвивальна програма, чудовий педагогічний склад, відразу знайшли підхід до нашого сина. За короткий час син навчився читати, освоїв нові техніки малювання, грає в шахи і багато іншого. Рекомендую!
Доньці 2,5 рочки, ходить Хеппі Тайм із задоволенням. Слізки у нас теж бувають, тільки з тієї причини, що не хоче йти додому - аж надто їй подобаються в садку.

СлавяночкаДата: Четвер, 04.04.2024, 20:48 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть з якого віку приймають у Хеппі Тайм?

СільвіяДата: Четвер, 04.04.2024, 20:48 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Славяночка ()
Підкажіть з якого віку приймають у Хеппі Тайм?
 У Хеппі Тайм приймають від 2 років.

СоняДата: Четвер, 04.04.2024, 20:49 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть як зв'язатися з цим садочком?

ХаннаДата: Четвер, 04.04.2024, 20:50 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Соня ()
Підкажіть як зв'язатися з цим садочком?
 Ось номери телефонів: 048 772 57 88, 093 668 85 88, 097 668 85 88.

Мія20Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:50 | Повідомлення # 12
Рядовий
Донька відходила в Хеппі Тайм три роки, чудово підготували до школи. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: