Дитячий садок Хеппі Тайм Одеса відгуки
|
|
Зульфія | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:43 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячий садок Хеппі Тайм Одеса відгуки
Потрібен садок з англійським ухилом, подруга радить Хеппі Тайм. Які відгуки можете залишити? Вашим дітям подобається відвідувати цей садок?
|
|
| |
Ханна | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:44 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Зульфія ( ) Потрібен садок з англійським ухилом, подруга радить Хеппі Тайм. Які відгуки можете залишити? Вашим дітям подобається відвідувати цей садок? У Хеппі Тайм возимо свою п'ятирічну доньку. І їй, і нам садок дуже подобається. Там гарний догляд за діточками і дуже збалансована програма. Малюки вчаться і математики, і англійської, чудова підготовка до школи.
|
|
| |
Кіма | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:44 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ми дуже любимо наш садок! Вибір садочка дуже не простий процес, але у нас навіть сумнівів не було при виборі Хеппі Тайм. Як тільки заходиш в садок відразу відчувається доброзичлива атмосфера. Усі педагоги дуже уважно ставляться до дітей, донька ходить із великим задоволенням і дуже любить своїх вчителів. Також треба зазначити, що дуже сильна освітня програма!
|
|
| |
Дімон | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:45 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Кіма ( ) Ми дуже любимо наш садок! Вибір садочка дуже не простий процес, але у нас навіть сумнівів не було при виборі Хеппі Тайм. Як тільки заходиш в садок відразу відчувається доброзичлива атмосфера. Усі педагоги дуже уважно ставляться до дітей, донька ходить із великим задоволенням і дуже любить своїх вчителів. Також треба зазначити, що дуже сильна освітня програма! Моя дитина ходить у Хеппі Тайм уже протягом року. Йому все дуже подобається, із задоволенням вчить англійську мову і ходить на карате. Я сам особисто спілкувався як із викладачами. Після нашої розмови, можу зробити висновок, що ці люди - професіонали своєї справи. Вони дуже уважні і приділяють велику увагу кожній дитині.
|
|
| |
Сільвія | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:45 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Дімон ( ) Моя дитина ходить у Хеппі Тайм уже протягом року. Йому все дуже подобається, із задоволенням вчить англійську мову і ходить на карате. Я сам особисто спілкувався як із викладачами. Після нашої розмови, можу зробити висновок, що ці люди - професіонали своєї справи. Вони дуже уважні і приділяють велику увагу кожній дитині. У Хеппі Тайм створена затишна домашня атмосфера, і завдяки цьому діти почуваються комфортно. Мені дуже приємно спостерігати, як моя дитина йде в садок із задоволенням і мені не доводиться її примушувати силою. Рекомендую дитячий садок Хеппі Тайм для батьків, які хочуть підготувати свою дитину перед школою і адаптувати її до навчального процесу.
|
|
| |
Аня | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:46 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Сільвія ( ) У Хеппі Тайм створена затишна домашня атмосфера, і завдяки цьому діти почуваються комфортно. Мені дуже приємно спостерігати, як моя дитина йде в садок із задоволенням і мені не доводиться її примушувати силою. Рекомендую дитячий садок Хеппі Тайм для батьків, які хочуть підготувати свою дитину перед школою і адаптувати її до навчального процесу. Ходимо в Хеппі Тайм, нам дуже подобається. Сильна розвивальна програма, чудовий педагогічний склад, відразу знайшли підхід до нашого сина. За короткий час син навчився читати, освоїв нові техніки малювання, грає в шахи і багато іншого. Рекомендую!
|
|
| |
Дарьяна | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:47 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Аня ( ) Ходимо в Хеппі Тайм, нам дуже подобається. Сильна розвивальна програма, чудовий педагогічний склад, відразу знайшли підхід до нашого сина. За короткий час син навчився читати, освоїв нові техніки малювання, грає в шахи і багато іншого. Рекомендую! Доньці 2,5 рочки, ходить Хеппі Тайм із задоволенням. Слізки у нас теж бувають, тільки з тієї причини, що не хоче йти додому - аж надто їй подобаються в садку.
|
|
| |
Славяночка | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:48 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть з якого віку приймають у Хеппі Тайм?
|
|
| |
Сільвія | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:48 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Славяночка ( ) Підкажіть з якого віку приймають у Хеппі Тайм? У Хеппі Тайм приймають від 2 років.
|
|
| |
Соня | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:49 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть як зв'язатися з цим садочком?
|
|
| |
Ханна | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:50 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Соня ( ) Підкажіть як зв'язатися з цим садочком? Ось номери телефонів: 048 772 57 88, 093 668 85 88, 097 668 85 88.
|
|
| |
Мія20 | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:50 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Донька відходила в Хеппі Тайм три роки, чудово підготували до школи. Рекомендую!
|
|
| |