Дитячий садок Happy Time відгуки
|
|
Алсу | Дата: Четвер, 04.04.2024, 01:24 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячий садок Happy Time відгуки
Нам два роки і ми збираємося йти в садок, вибрали Happy Time. Залиште відгук про цей садок?
|
|
| |
Роксі | Дата: Четвер, 04.04.2024, 01:24 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Алсу ( ) Нам два роки і ми збираємося йти в садок, вибрали Happy Time. Залиште відгук про цей садок? Ми ходимо в приватний садок Happy Time. Дуже добра атмосфера, завжди чистенько. Вихователі уважні, постійно якісь свята проводять, виробів багато, видно, що з дітьми займаються. Ходимо поки що тільки 2 місяці, але дуже подобається. Рекомендую.
|
|
| |
Аза | Дата: Четвер, 04.04.2024, 01:26 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Роксі ( ) Ми ходимо в приватний садок Happy Time. Дуже добра атмосфера, завжди чистенько. Вихователі уважні, постійно якісь свята проводять, виробів багато, видно, що з дітьми займаються. Ходимо поки що тільки 2 місяці, але дуже подобається. Рекомендую. Чудовий садок, нам порадили його наші знайомі, ми дуже задоволені, дітям дуже подобається, вихователі хороші, стежать за всім, нам дуже подобається в Happy Time.
|
|
| |
Ванда | Дата: Четвер, 04.04.2024, 01:30 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Аза ( ) Чудовий садок, нам порадили його наші знайомі, ми дуже задоволені, дітям дуже подобається, вихователі хороші, стежать за всім, нам дуже подобається в Happy Time. Педагоги всі висококваліфіковані, дають багато знань, зацікавлюють дитину, навіть таку як моя, яка не дуже хоче займатися, ми дуже раді, що нам порекомендували Happy Time.
|
|
| |
Ільнара | Дата: Четвер, 04.04.2024, 01:30 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Ванда ( ) Педагоги всі висококваліфіковані, дають багато знань, зацікавлюють дитину, навіть таку як моя, яка не дуже хоче займатися, ми дуже раді, що нам порекомендували Happy Time. Супер садок - компетентні, грамотні Вихователі! Моя донька від садка в захваті, в садок біжить з радістю, йти навіть не хоче!!! Садок просто на вищому рівні, вдячна вихователям і викладачам!!!!!
|
|
| |
Клавуня | Дата: Четвер, 04.04.2024, 01:34 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Ільнара ( ) Супер садок - компетентні, грамотні Вихователі! Моя донька від садка в захваті, в садок біжить з радістю, йти навіть не хоче!!! Садок просто на вищому рівні, вдячна вихователям і викладачам!!!!! Нам подобається дитячий садок Happy Time за те, що тут вихователі чуйні, навіть деколи виявляють ніжність до дитини, завдяки чому допомагають малюкові не сильно сумувати за мамою і татом у період адаптації.
|
|
| |
Холлі | Дата: Четвер, 04.04.2024, 01:34 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Клавуня ( ) Нам подобається дитячий садок Happy Time за те, що тут вихователі чуйні, навіть деколи виявляють ніжність до дитини, завдяки чому допомагають малюкові не сильно сумувати за мамою і татом у період адаптації. Відвідуємо молодшу групу півроку, дитина ходить із задоволенням, їй дуже подобається. У садку є камери, завжди можна подивитися що роблять діти. З плюсів: є розвиваючі заняття, англійська, музика, фізкультура, хореографія. Рекомендую, розвивальна програма на вищому рівні!
|
|
| |
Ніккі | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:28 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть, де територіально розташований цей садок?
|
|
| |
Аза | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:29 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Ніккі ( ) Підкажіть, де територіально розташований цей садок? У них в Одесі 4 філії і всі шикарні, є на Таїрова, на Черемушках, у Районі Аркадії і в Центрі.
|
|
| |
Султанша | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:30 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Аза ( ) У них в Одесі 4 філії і всі шикарні, є на Таїрова, на Черемушках, у Районі Аркадії і в Центрі. Як я можу з ними зв'язатися?
|
|
| |
Роксі | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:30 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Султанша ( ) Як я можу з ними зв'язатися? 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88 - телефони менеджером. Можете з ними домовитися і вам проведуть екскурсію садочком.
|
|
| |
Марі | Дата: Четвер, 04.04.2024, 20:32 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Happy Time, як ковток повітря! Красиво, малокомплектні групи, дуже хороші педагоги і програма!
|
|
| |