menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дитячий садок Happy Time відгуки
АлсуДата: Четвер, 04.04.2024, 01:24 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дитячий садок Happy Time відгуки

Нам два роки і ми збираємося йти в садок, вибрали Happy Time. Залиште відгук про цей садок?

РоксіДата: Четвер, 04.04.2024, 01:24 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Алсу ()
Нам два роки і ми збираємося йти в садок, вибрали Happy Time. Залиште відгук про цей садок?
Ми ходимо в приватний садок Happy Time. Дуже добра атмосфера, завжди чистенько. Вихователі уважні, постійно якісь свята проводять, виробів багато, видно, що з дітьми займаються.  Ходимо поки що тільки 2 місяці, але дуже подобається. Рекомендую.

АзаДата: Четвер, 04.04.2024, 01:26 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Роксі ()
Ми ходимо в приватний садок Happy Time. Дуже добра атмосфера, завжди чистенько. Вихователі уважні, постійно якісь свята проводять, виробів багато, видно, що з дітьми займаються.  Ходимо поки що тільки 2 місяці, але дуже подобається. Рекомендую.
Чудовий садок, нам порадили його наші знайомі, ми дуже задоволені, дітям дуже подобається, вихователі хороші, стежать за всім, нам дуже подобається в Happy Time.

ВандаДата: Четвер, 04.04.2024, 01:30 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Аза ()
Чудовий садок, нам порадили його наші знайомі, ми дуже задоволені, дітям дуже подобається, вихователі хороші, стежать за всім, нам дуже подобається в Happy Time.
Педагоги всі висококваліфіковані, дають багато знань, зацікавлюють дитину, навіть таку як моя, яка не дуже хоче займатися, ми дуже раді, що нам порекомендували Happy Time.

ІльнараДата: Четвер, 04.04.2024, 01:30 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Ванда ()
Педагоги всі висококваліфіковані, дають багато знань, зацікавлюють дитину, навіть таку як моя, яка не дуже хоче займатися, ми дуже раді, що нам порекомендували Happy Time.
Супер садок - компетентні, грамотні Вихователі! Моя донька від садка в захваті, в садок біжить з радістю, йти навіть не хоче!!! Садок просто на вищому рівні, вдячна вихователям і викладачам!!!!!

КлавуняДата: Четвер, 04.04.2024, 01:34 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Ільнара ()
Супер садок - компетентні, грамотні Вихователі! Моя донька від садка в захваті, в садок біжить з радістю, йти навіть не хоче!!! Садок просто на вищому рівні, вдячна вихователям і викладачам!!!!!
Нам подобається дитячий садок Happy Time за те, що тут вихователі чуйні, навіть деколи виявляють ніжність до дитини, завдяки чому допомагають малюкові не сильно сумувати за мамою і татом у період адаптації.

ХолліДата: Четвер, 04.04.2024, 01:34 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Клавуня ()
Нам подобається дитячий садок Happy Time за те, що тут вихователі чуйні, навіть деколи виявляють ніжність до дитини, завдяки чому допомагають малюкові не сильно сумувати за мамою і татом у період адаптації.
Відвідуємо молодшу групу півроку, дитина ходить із задоволенням, їй дуже подобається. У садку є камери, завжди можна подивитися що роблять діти. З плюсів: є розвиваючі заняття, англійська, музика, фізкультура, хореографія.  Рекомендую, розвивальна програма на вищому рівні!

НіккіДата: Четвер, 04.04.2024, 20:28 | Повідомлення # 8
Сержант
Підкажіть, де територіально розташований цей садок?

АзаДата: Четвер, 04.04.2024, 20:29 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Ніккі ()
Підкажіть, де територіально розташований цей садок?
 У них в Одесі 4 філії і всі шикарні, є на Таїрова, на Черемушках, у Районі Аркадії і в Центрі.

СултаншаДата: Четвер, 04.04.2024, 20:30 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Аза ()
У них в Одесі 4 філії і всі шикарні, є на Таїрова, на Черемушках, у Районі Аркадії і в Центрі.
 Як я можу з ними зв'язатися?

РоксіДата: Четвер, 04.04.2024, 20:30 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Султанша ()
Як я можу з ними зв'язатися?
048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88 - телефони менеджером.  Можете з ними домовитися і вам проведуть екскурсію садочком.

МаріДата: Четвер, 04.04.2024, 20:32 | Повідомлення # 12
Сержант
Happy Time, як ковток повітря! Красиво, малокомплектні групи, дуже хороші педагоги і програма!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: