Приватний дитячий садок Happy Time відгуки
|
|
Декабрина | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:43 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Приватний дитячий садок Happy Time відгуки
Думаю переводити свою доньку з державного садочка в Happy Time. У державному садку умови жахливі, всебічного розвитку немає. Як йдуть справи з цим у Happy Time?
|
|
| |
Зірка | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:44 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Декабрина ( ) Думаю переводити свою доньку з державного садочка в Happy Time. У державному садку умови жахливі, всебічного розвитку немає. Як йдуть справи з цим у Happy Time? Перейшли в садок Happy Time, оскільки в минулому садку я не помічала, що розвитку дитини приділяється увага. Дитина спокійно, без умовлянь ходить у садок і найголовніше, що є багато занять для того, щоб дитина повноцінно розвивалася.
|
|
| |
Владлена | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:44 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Зірка ( ) Перейшли в садок Happy Time, оскільки в минулому садку я не помічала, що розвитку дитини приділяється увага. Дитина спокійно, без умовлянь ходить у садок і найголовніше, що є багато занять для того, щоб дитина повноцінно розвивалася. Дуже раді, що влаштувала дитину в Happy Time. Дорогувато, звичайно, але вкладення в дітей найперспективніші. Якість і різноманітність послуг, що надаються в цьому садку, вражає уяву!
|
|
| |
Іванна | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:45 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Владлена ( ) Дуже раді, що влаштувала дитину в Happy Time. Дорогувато, звичайно, але вкладення в дітей найперспективніші. Якість і різноманітність послуг, що надаються в цьому садку, вражає уяву! Перевела дитину в цей садок для підготовки до школи. Сподобалися різноманітні заняття з дітьми, що проводяться в цьому закладі. Чудова методика навчання і хороший викладацький склад!
|
|
| |
Гаяне | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:46 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Іванна ( ) Перевела дитину в цей садок для підготовки до школи. Сподобалися різноманітні заняття з дітьми, що проводяться в цьому закладі. Чудова методика навчання і хороший викладацький склад! Я задоволений дитячим садком Happy Time, вихователі там проробляють дуже велику роботу з дітьми!
|
|
| |
Хана | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:46 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Гаяне ( ) Я задоволений дитячим садком Happy Time, вихователі там проробляють дуже велику роботу з дітьми! Раніше ходили в державний дитячий, зараз ходимо в Happy Time. Можу сказати, що різниця відчутна і набагато. Звісно, якщо у вас є можливість йдіть у Happy Time - я за якісну освіту для малюка і тільки за найкраще!
|
|
| |
Андрюха | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:47 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Хана ( ) Раніше ходили в державний дитячий, зараз ходимо в Happy Time. Можу сказати, що різниця відчутна і набагато. Звісно, якщо у вас є можливість йдіть у Happy Time - я за якісну освіту для малюка і тільки за найкраще! Ми з дружиною до питання освіти підходимо дуже суворо, особливо, коли йдеться про маленьку дитину. Для нас було дуже важливо, щоб дитині приділялася належна увага в садочку, a для цього потрібно, щоб групи в садочку не були переповнені, як у держ. установах. Нам порадили Happy Time, ми одразу сходили в садок, щоб оцінити професіоналізм вихователів і загальну атмосферу. І залишилися більш ніж задоволені, тому з вересня вже ходимо до цього дитячого садочка і я можу сказати, що ходимо з великим задоволенням...
|
|
| |
Вілл | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:47 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Андрюха ( ) Ми з дружиною до питання освіти підходимо дуже суворо, особливо, коли йдеться про маленьку дитину. Для нас було дуже важливо, щоб дитині приділялася належна увага в садочку, a для цього потрібно, щоб групи в садочку не були переповнені, як у держ. установах. Нам порадили Happy Time, ми одразу сходили в садок, щоб оцінити професіоналізм вихователів і загальну атмосферу. І залишилися більш ніж задоволені, тому з вересня вже ходимо до цього дитячого садочка і я можу сказати, що ходимо з великим задоволенням... Відмінний дитсадок для дітей, чиї батьки хочуть дати їм найкраще. Ми з дружиною раді, що знайшли цей садок. Після садочка залюбки розповідає, що цікавого сталося за день, чого вона навчилася і як спілкувалася з друзями.
|
|
| |
Стефанія | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:48 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть, де розташований цей дитячий садок?
|
|
| |
Іванна | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:48 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Стефанія ( ) Підкажіть, де розташований цей дитячий садок? У них в Одесі 4 філії: на Французькому бульварі 85/5, на Манежному провулку 3, на вул. Варненській 4б і на вул. Костанді 201Б.
|
|
| |
Памела | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:49 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Іванна ( ) У них в Одесі 4 філії: на Французькому бульварі 85/5, на Манежному провулку 3, на вул. Варненській 4б і на вул. Костанді 201Б. Як я можу зв'язатися з начальством цього садка?
|
|
| |
Хана | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:55 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Памела ( ) Як я можу зв'язатися з начальством цього садка? Номери телефонів: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88
|
|
| |
Юсюся | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:55 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| У Happy Time ходить мій син Олексій, виховательку свою обожнює. Займається музикою, фізкультурою, постійно приносить додому якісь цікаві вправи, знання. Видно, як він мотивований, скільки уваги йому приділяють - групи маленькі, садочок приватний, багато прогресивних методик, це не те, що державний садок.
|
|
| |