menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Приватний дитячий садок Happy Time відгуки
ДекабринаДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:43 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Приватний дитячий садок Happy Time відгуки

Думаю переводити свою доньку з державного садочка в Happy Time. У державному садку умови жахливі, всебічного розвитку немає. Як йдуть справи з цим у Happy Time?

ЗіркаДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:44 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Декабрина ()
Думаю переводити свою доньку з державного садочка в Happy Time. У державному садку умови жахливі, всебічного розвитку немає. Як йдуть справи з цим у Happy Time?
Перейшли в садок Happy Time, оскільки в минулому садку я не помічала, що розвитку дитини приділяється увага. Дитина спокійно, без умовлянь ходить у садок і найголовніше, що є багато занять для того, щоб дитина повноцінно розвивалася.

ВладленаДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:44 | Повідомлення # 3
Сержант
Цитата Зірка ()
Перейшли в садок Happy Time, оскільки в минулому садку я не помічала, що розвитку дитини приділяється увага. Дитина спокійно, без умовлянь ходить у садок і найголовніше, що є багато занять для того, щоб дитина повноцінно розвивалася.
Дуже раді, що влаштувала дитину в Happy Time. Дорогувато, звичайно, але вкладення в дітей найперспективніші. Якість і різноманітність послуг, що надаються в цьому садку, вражає уяву!

ІваннаДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:45 | Повідомлення # 4
Сержант
Цитата Владлена ()
Дуже раді, що влаштувала дитину в Happy Time. Дорогувато, звичайно, але вкладення в дітей найперспективніші. Якість і різноманітність послуг, що надаються в цьому садку, вражає уяву!
 Перевела дитину в цей садок для підготовки до школи. Сподобалися різноманітні заняття з дітьми, що проводяться в цьому закладі. Чудова методика навчання і хороший викладацький склад!

ГаянеДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:46 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Іванна ()
Перевела дитину в цей садок для підготовки до школи. Сподобалися різноманітні заняття з дітьми, що проводяться в цьому закладі. Чудова методика навчання і хороший викладацький склад!
 Я задоволений дитячим садком Happy Time, вихователі там проробляють дуже велику роботу з дітьми!

ХанаДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:46 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Гаяне ()
Я задоволений дитячим садком Happy Time, вихователі там проробляють дуже велику роботу з дітьми!
Раніше ходили в державний дитячий, зараз ходимо в Happy Time. Можу сказати, що різниця відчутна і набагато. Звісно, якщо у вас є можливість йдіть у Happy Time - я за якісну освіту для малюка і тільки за найкраще!

АндрюхаДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:47 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Хана ()
Раніше ходили в державний дитячий, зараз ходимо в Happy Time. Можу сказати, що різниця відчутна і набагато. Звісно, якщо у вас є можливість йдіть у Happy Time - я за якісну освіту для малюка і тільки за найкраще!
Ми з дружиною до питання освіти підходимо дуже суворо, особливо, коли йдеться про маленьку дитину. Для нас було дуже важливо, щоб дитині приділялася належна увага в садочку, a для цього потрібно, щоб групи в садочку не були переповнені, як у держ. установах. Нам порадили Happy Time, ми одразу сходили в садок, щоб оцінити професіоналізм вихователів і загальну атмосферу. І залишилися більш ніж задоволені, тому з вересня вже ходимо до цього дитячого садочка і я можу сказати, що ходимо з великим задоволенням...

ВіллДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:47 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Андрюха ()
Ми з дружиною до питання освіти підходимо дуже суворо, особливо, коли йдеться про маленьку дитину. Для нас було дуже важливо, щоб дитині приділялася належна увага в садочку, a для цього потрібно, щоб групи в садочку не були переповнені, як у держ. установах. Нам порадили Happy Time, ми одразу сходили в садок, щоб оцінити професіоналізм вихователів і загальну атмосферу. І залишилися більш ніж задоволені, тому з вересня вже ходимо до цього дитячого садочка і я можу сказати, що ходимо з великим задоволенням...
Відмінний дитсадок для дітей, чиї батьки хочуть дати їм найкраще. Ми з дружиною раді, що знайшли цей садок. Після садочка залюбки розповідає, що цікавого сталося за день, чого вона навчилася і як спілкувалася з друзями.

СтефаніяДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:48 | Повідомлення # 9
Рядовий
Підкажіть, де розташований цей дитячий садок?

ІваннаДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:48 | Повідомлення # 10
Сержант
Цитата Стефанія ()
Підкажіть, де розташований цей дитячий садок?
У них в Одесі 4 філії: на Французькому бульварі 85/5, на Манежному провулку 3, на вул. Варненській 4б і на вул. Костанді 201Б.

ПамелаДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:49 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Іванна ()
У них в Одесі 4 філії: на Французькому бульварі 85/5, на Манежному провулку 3, на вул. Варненській 4б і на вул. Костанді 201Б.
Як я можу зв'язатися з начальством цього садка?

ХанаДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:55 | Повідомлення # 12
Рядовий
Цитата Памела ()
Як я можу зв'язатися з начальством цього садка?
 Номери телефонів: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88

ЮсюсяДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:55 | Повідомлення # 13
Рядовий
У Happy Time ходить мій син Олексій, виховательку свою обожнює. Займається музикою, фізкультурою, постійно приносить додому якісь цікаві вправи, знання. Видно, як він мотивований, скільки уваги йому приділяють - групи маленькі, садочок приватний, багато прогресивних методик, це не те, що державний садок.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: