menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дитячий садок Happy Time відгуки
АріельДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:06 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дитячий садок Happy Time відгуки

Мені подруга порекомендувала дитячий садок Happy Time, каже, що там всебічно розвивають дитину і хороша підготовка до школи. Залиште вашу думку про цей садок?

ІдаДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:07 | Повідомлення # 2
Сержант
Цитата Аріель ()
Мені подруга порекомендувала дитячий садок Happy Time, каже, що там всебічно розвивають дитину і хороша підготовка до школи. Залиште вашу думку про цей садок?
 Садок просто чудовий!  Там всебічно розвивають дитину і творчо, і фізично, і розумово. Рекомендую!

НіккіДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:07 | Повідомлення # 3
Сержант
Цитата Іда ()
Садок просто чудовий!  Там всебічно розвивають дитину і творчо, і фізично, і розумово. Рекомендую!
Давно шукала широкопрофільний садочок, у якому поєднуватиметься все: від розвиваючих до підготовчих шкільних занять, різноманітних секцій, куди Ви можете віддати дитину: на англійську, танці, спортивні секції, музику тощо і ось знайшла Happy Time.

ЛіДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:07 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Ніккі ()
Давно шукала широкопрофільний садочок, у якому поєднуватиметься все: від розвиваючих до підготовчих шкільних занять, різноманітних секцій, куди Ви можете віддати дитину: на англійську, танці, спортивні секції, музику тощо і ось знайшла Happy Time.
Ми довго обирали дитячий садочок, поки не знайшли справді найкращий - це Happy Time.  Тут є все що необхідно для розвитку і повноцінного проживання дитини в садку цілий день. Якісний ремонт, просторі приміщення, відмінне 5-разове харчування, програми розвиваючих занять і розваг,

СаліДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:08 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Лі ()
Ми довго обирали дитячий садочок, поки не знайшли справді найкращий - це Happy Time.  Тут є все що необхідно для розвитку і повноцінного проживання дитини в садку цілий день. Якісний ремонт, просторі приміщення, відмінне 5-разове харчування, програми розвиваючих занять і розваг,
Ходимо в садок Happy Time 2 місяці. Прийшли за рекомендацією знайомих .Син ввечері не хоче йти додому! Сімейна атмосфера садка затягує. Годують смачно.  Рекомендую!!!!!

МислительДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:09 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Салі ()
Ходимо в садок Happy Time 2 місяці. Прийшли за рекомендацією знайомих .Син ввечері не хоче йти додому! Сімейна атмосфера садка затягує. Годують смачно.  Рекомендую!!!!!
Воджу сина в Happy Time. Дуже задоволені. Дитина щаслива. Подобаються додаткові заняття з логопедом, футбол і танці. Заняття з малювання приводять у захват. Вдячні всьому колективу за нашого сина!

МеганДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:09 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Мислитель ()
Воджу сина в Happy Time. Дуже задоволені. Дитина щаслива. Подобаються додаткові заняття з логопедом, футбол і танці. Заняття з малювання приводять у захват. Вдячні всьому колективу за нашого сина!
У мене дитина цього року випускається з Happy Time. Дуже швидко пролетів час, ми вже почали готуватися до школи, всі педагоги дуже хороші, моя донька прямо із задоволенням ходить у цей дитячий садок. Дуже задоволені, всім рекомендую!

КамаліяДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:10 | Повідомлення # 8
Рядовий
Хочу поцікавитися, яка вартість цього садка?

СаліДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:10 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Камалія ()
Хочу поцікавитися, яка вартість цього садка?
 Від 9900 грн на місяць +5-тиразове харчування складене дієтологом.

Ксюха2Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Салі ()
Від 9900 грн на місяць +5-тиразове харчування складене дієтологом.
 Як можна з ними зателефонувати?

ІдаДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 11
Сержант
Цитата Ксюха2 ()
Як можна з ними зателефонувати?
048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88

КузяДата: Вівторок, 02.04.2024, 18:12 | Повідомлення # 12
Рядовий
На мій погляд це найкращий приватний дитячий садок Одеси!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: