Дитячий садок Happy Time відгуки
|
|
Аріель | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:06 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячий садок Happy Time відгуки
Мені подруга порекомендувала дитячий садок Happy Time, каже, що там всебічно розвивають дитину і хороша підготовка до школи. Залиште вашу думку про цей садок?
|
|
| |
Іда | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:07 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Аріель ( ) Мені подруга порекомендувала дитячий садок Happy Time, каже, що там всебічно розвивають дитину і хороша підготовка до школи. Залиште вашу думку про цей садок? Садок просто чудовий! Там всебічно розвивають дитину і творчо, і фізично, і розумово. Рекомендую!
|
|
| |
Ніккі | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:07 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Іда ( ) Садок просто чудовий! Там всебічно розвивають дитину і творчо, і фізично, і розумово. Рекомендую! Давно шукала широкопрофільний садочок, у якому поєднуватиметься все: від розвиваючих до підготовчих шкільних занять, різноманітних секцій, куди Ви можете віддати дитину: на англійську, танці, спортивні секції, музику тощо і ось знайшла Happy Time.
|
|
| |
Лі | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:07 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Ніккі ( ) Давно шукала широкопрофільний садочок, у якому поєднуватиметься все: від розвиваючих до підготовчих шкільних занять, різноманітних секцій, куди Ви можете віддати дитину: на англійську, танці, спортивні секції, музику тощо і ось знайшла Happy Time. Ми довго обирали дитячий садочок, поки не знайшли справді найкращий - це Happy Time. Тут є все що необхідно для розвитку і повноцінного проживання дитини в садку цілий день. Якісний ремонт, просторі приміщення, відмінне 5-разове харчування, програми розвиваючих занять і розваг,
|
|
| |
Салі | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:08 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Лі ( ) Ми довго обирали дитячий садочок, поки не знайшли справді найкращий - це Happy Time. Тут є все що необхідно для розвитку і повноцінного проживання дитини в садку цілий день. Якісний ремонт, просторі приміщення, відмінне 5-разове харчування, програми розвиваючих занять і розваг, Ходимо в садок Happy Time 2 місяці. Прийшли за рекомендацією знайомих .Син ввечері не хоче йти додому! Сімейна атмосфера садка затягує. Годують смачно. Рекомендую!!!!!
|
|
| |
Мислитель | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:09 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Салі ( ) Ходимо в садок Happy Time 2 місяці. Прийшли за рекомендацією знайомих .Син ввечері не хоче йти додому! Сімейна атмосфера садка затягує. Годують смачно. Рекомендую!!!!! Воджу сина в Happy Time. Дуже задоволені. Дитина щаслива. Подобаються додаткові заняття з логопедом, футбол і танці. Заняття з малювання приводять у захват. Вдячні всьому колективу за нашого сина!
|
|
| |
Меган | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:09 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Мислитель ( ) Воджу сина в Happy Time. Дуже задоволені. Дитина щаслива. Подобаються додаткові заняття з логопедом, футбол і танці. Заняття з малювання приводять у захват. Вдячні всьому колективу за нашого сина! У мене дитина цього року випускається з Happy Time. Дуже швидко пролетів час, ми вже почали готуватися до школи, всі педагоги дуже хороші, моя донька прямо із задоволенням ходить у цей дитячий садок. Дуже задоволені, всім рекомендую!
|
|
| |
Камалія | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:10 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Хочу поцікавитися, яка вартість цього садка?
|
|
| |
Салі | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:10 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Камалія ( ) Хочу поцікавитися, яка вартість цього садка? Від 9900 грн на місяць +5-тиразове харчування складене дієтологом.
|
|
| |
Ксюха2 | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Салі ( ) Від 9900 грн на місяць +5-тиразове харчування складене дієтологом. Як можна з ними зателефонувати?
|
|
| |
Іда | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Ксюха2 ( ) Як можна з ними зателефонувати? 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88
|
|
| |
Кузя | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 18:12 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| На мій погляд це найкращий приватний дитячий садок Одеси!
|
|
| |