| 

Happy Time Одеса відгуки
				 | 
 | 

| Онися | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 02:03 | Повідомлення # 1 |  

Сержант 

Група: Користувачі 

Статус: Offline 

| Happy Time Одеса відгуки 
  Сьогодні була на екскурсії в дитячому садку Happy Time, мені все там підходить. Хочу почути відгуки від батьків, чиї дітки відвідують Хеппі Тайм?

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| Іона | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 02:04 | Повідомлення # 2 |  

Сержант 

| Цитата Онися (  )   Сьогодні була на екскурсії в дитячому садку Happy Time, мені все там підходить. Хочу почути відгуки від батьків, чиї дітки відвідують Хеппі Тайм?  Уже 2 роки водимо сина в цей дитячий садок і зараз перед підготовкою до школи, стало ще більш зрозуміліше, наскільки важливо, що в садку йде індивідуальний підхід до навчання.

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| Хлоя | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 02:04 | Повідомлення # 3 |  
					| 
					 Сержант 

| Цитата Іона (  )   Уже 2 роки водимо сина в цей дитячий садок і зараз перед підготовкою до школи, стало ще більш зрозуміліше, наскільки важливо, що в садку йде індивідуальний підхід до навчання.  Коли шукала дитині садок, мені важливим був підхід до дитини і розвиток. Хотілося побачити сучасні методики. За порадою знайомих пішли в Happy Time . Дуже переживала за адаптацію сина, але все проходило спокійно і у дитини не було істерик. Дуже подобається програма і грамотний підхід!

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| Аріана | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 4 |  
					| 
					 Сержант 

| Цитата Хлоя (  )   Коли шукала дитині садок, мені важливим був підхід до дитини і розвиток. Хотілося побачити сучасні методики. За порадою знайомих пішли в Happy Time . Дуже переживала за адаптацію сина, але все проходило спокійно і у дитини не було істерик. Дуже подобається програма і грамотний підхід!  Я вожу сина з двох років у Happy Time. Хороші вихователі та педагоги.  Коли на вихідних гуляємо на майданчику, одразу видно дітей із цього садочка - грамотніше мовлення, жодного сорому та кривлянь під час спілкування. Рекомендую!

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| Лера | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 5 |  

Сержант 

| Цитата Аріана (  )   Я вожу сина з двох років у Happy Time. Хороші вихователі та педагоги.  Коли на вихідних гуляємо на майданчику, одразу видно дітей із цього садочка - грамотніше мовлення, жодного сорому та кривлянь під час спілкування. Рекомендую!  Величезний плюс у цьому садочку, що є дуже багато різних занять, діти встигають спробувати себе в різних напрямках і зрозуміти, що їм подобається!

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| Глорія | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 11:55 | Повідомлення # 6 |  

Сержант 

| Цитата Лера (  )   Величезний плюс у цьому садочку, що є дуже багато різних занять, діти встигають спробувати себе в різних напрямках і зрозуміти, що їм подобається!  Поміняли 2 садочки, і думали вже займатися вдома з нянею, як знайома розповіла мені, що її донька почала ходити в Happy Time і їм все дуже подобається. Нам доводилося міняти дитячі садочки, оскільки доньці в колишніх садочках, як на мене, не було відведено належної уваги, багато чого пускали на самоплив. Ходимо конкретно в цей дитячий садок уже рік, тут зовсім інше ставлення до дітей!

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| Анфіса | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 7 |  

Рядовий 

| Цитата Глорія (  )   Поміняли 2 садочки, і думали вже займатися вдома з нянею, як знайома розповіла мені, що її донька почала ходити в Happy Time і їм все дуже подобається. Нам доводилося міняти дитячі садочки, оскільки доньці в колишніх садочках, як на мене, не було відведено належної уваги, багато чого пускали на самоплив. Ходимо конкретно в цей дитячий садок уже рік, тут зовсім інше ставлення до дітей!  Уже рік дитина ходить у Happy Time, яким я повністю задоволена. Вихователі багато займаються з дітьми, намагаючись знайти індивідуальний підхід до кожної дитини. Окремо відзначу харчування, завжди різноманітне меню, дитина їсть з апетитом. Важливим фактором для мене є безпека, а тут вона поставлена під особливий контроль.

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| Танюха | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 8 |  
					| 
					 Сержант 

| Можна дізнатися, чи оснащений цей садок відеоспостереженням і чи можу я протягом дня подивитися, чим зайнята моя дитина?

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| Лера | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 11:59 | Повідомлення # 9 |  

Сержант 

| Цитата Танюха (  )   Можна дізнатися, чи оснащений цей садок відеоспостереженням і чи можу я протягом дня подивитися, чим зайнята моя дитина?   Так, садок оснащений відеоспостереженням і вам надсилають звіт, як дитина провела день і чим займалася.

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| Марк | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:01 | Повідомлення # 10 |  

Рядовий 

| Підкажіть, номери телефонів цього садка?

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| Іона | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:02 | Повідомлення # 11 |  

Сержант 

| Цитата Марк (  )   Підкажіть, номери телефонів цього садка?   Будь ласка: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| Ніколь | Дата: Вівторок, 02.04.2024, 12:05 | Повідомлення # 12 |  

Сержант 

| Дуже - дуже хороший дитячий садок. Заняття організовані добре, велика різноманітність. З карапузами проводяться музичні заняття, заняття з розвитку мовлення, ми прям балдіємо, доньку не потягти додому з Happy Time.

|  
					|   | 
					 |  
				  |