menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Happy Time Одеса відгуки
ОнисяДата: Вівторок, 02.04.2024, 02:03 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Happy Time Одеса відгуки

Сьогодні була на екскурсії в дитячому садку Happy Time, мені все там підходить. Хочу почути відгуки від батьків, чиї дітки відвідують Хеппі Тайм?

ІонаДата: Вівторок, 02.04.2024, 02:04 | Повідомлення # 2
Сержант
Цитата Онися ()
Сьогодні була на екскурсії в дитячому садку Happy Time, мені все там підходить. Хочу почути відгуки від батьків, чиї дітки відвідують Хеппі Тайм?

Уже 2 роки водимо сина в цей дитячий садок і зараз перед підготовкою до школи, стало ще більш зрозуміліше, наскільки важливо, що в садку йде індивідуальний підхід до навчання.

ХлояДата: Вівторок, 02.04.2024, 02:04 | Повідомлення # 3
Сержант
Цитата Іона ()
Уже 2 роки водимо сина в цей дитячий садок і зараз перед підготовкою до школи, стало ще більш зрозуміліше, наскільки важливо, що в садку йде індивідуальний підхід до навчання.
Коли шукала дитині садок, мені важливим був підхід до дитини і розвиток. Хотілося побачити сучасні методики. За порадою знайомих пішли в Happy Time . Дуже переживала за адаптацію сина, але все проходило спокійно і у дитини не було істерик. Дуже подобається програма і грамотний підхід!

АріанаДата: Вівторок, 02.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 4
Сержант
Цитата Хлоя ()
Коли шукала дитині садок, мені важливим був підхід до дитини і розвиток. Хотілося побачити сучасні методики. За порадою знайомих пішли в Happy Time . Дуже переживала за адаптацію сина, але все проходило спокійно і у дитини не було істерик. Дуже подобається програма і грамотний підхід!
Я вожу сина з двох років у Happy Time. Хороші вихователі та педагоги.  Коли на вихідних гуляємо на майданчику, одразу видно дітей із цього садочка - грамотніше мовлення, жодного сорому та кривлянь під час спілкування. Рекомендую!

ЛераДата: Вівторок, 02.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 5
Сержант
Цитата Аріана ()
Я вожу сина з двох років у Happy Time. Хороші вихователі та педагоги.  Коли на вихідних гуляємо на майданчику, одразу видно дітей із цього садочка - грамотніше мовлення, жодного сорому та кривлянь під час спілкування. Рекомендую!
Величезний плюс у цьому садочку, що є дуже багато різних занять, діти встигають спробувати себе в різних напрямках і зрозуміти, що їм подобається!

ГлоріяДата: Вівторок, 02.04.2024, 11:55 | Повідомлення # 6
Сержант
Цитата Лера ()
Величезний плюс у цьому садочку, що є дуже багато різних занять, діти встигають спробувати себе в різних напрямках і зрозуміти, що їм подобається!
Поміняли 2 садочки, і думали вже займатися вдома з нянею, як знайома розповіла мені, що її донька почала ходити в Happy Time і їм все дуже подобається. Нам доводилося міняти дитячі садочки, оскільки доньці в колишніх садочках, як на мене, не було відведено належної уваги, багато чого пускали на самоплив. Ходимо конкретно в цей дитячий садок уже рік, тут зовсім інше ставлення до дітей!

АнфісаДата: Вівторок, 02.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Глорія ()
Поміняли 2 садочки, і думали вже займатися вдома з нянею, як знайома розповіла мені, що її донька почала ходити в Happy Time і їм все дуже подобається. Нам доводилося міняти дитячі садочки, оскільки доньці в колишніх садочках, як на мене, не було відведено належної уваги, багато чого пускали на самоплив. Ходимо конкретно в цей дитячий садок уже рік, тут зовсім інше ставлення до дітей!
Уже рік дитина ходить у Happy Time, яким я повністю задоволена. Вихователі багато займаються з дітьми, намагаючись знайти індивідуальний підхід до кожної дитини. Окремо відзначу харчування, завжди різноманітне меню, дитина їсть з апетитом. Важливим фактором для мене є безпека, а тут вона поставлена під особливий контроль.

ТанюхаДата: Вівторок, 02.04.2024, 11:58 | Повідомлення # 8
Сержант
Можна дізнатися, чи оснащений цей садок відеоспостереженням і чи можу я протягом дня подивитися, чим зайнята моя дитина?

ЛераДата: Вівторок, 02.04.2024, 11:59 | Повідомлення # 9
Сержант
Цитата Танюха ()
Можна дізнатися, чи оснащений цей садок відеоспостереженням і чи можу я протягом дня подивитися, чим зайнята моя дитина?
 Так, садок оснащений відеоспостереженням і вам надсилають звіт, як дитина провела день і чим займалася.

МаркДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:01 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть, номери телефонів цього садка?

ІонаДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:02 | Повідомлення # 11
Сержант
Цитата Марк ()
Підкажіть, номери телефонів цього садка?
 Будь ласка: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.

НікольДата: Вівторок, 02.04.2024, 12:05 | Повідомлення # 12
Сержант
Дуже - дуже хороший дитячий садок. Заняття організовані добре, велика різноманітність. З карапузами проводяться музичні заняття, заняття з розвитку мовлення, ми прям балдіємо, доньку не потягти додому з Happy Time.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: