Найкращі дитячі садки Одеси
|
|
Марі | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:41 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі дитячі садки Одеси
Матусі, який садок ви вважаєте найкращим, поділіться рекомендаціями? Вашим діткам подобається відвідувати цей садок?
|
|
| |
Alla | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:42 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Марі ( ) Матусі, який садок ви вважаєте найкращим, поділіться рекомендаціями? Вашим діткам подобається відвідувати цей садок? Я вважаю найкращим садком Хеппі Тайм, там і харчування хороше, і всебічний розвиток, і різні гуртки.
|
|
| |
Захарія | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:43 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Alla ( ) Я вважаю найкращим садком Хеппі Тайм, там і харчування хороше, і всебічний розвиток, і різні гуртки. Мені подобається дитячий садок Хеппі Тайм. Моя дитина вже тиждень його відвідує. У садку дуже приємні вихователі. Також у дитячому садку дуже добре годують дитину. Я задоволена відвідуванням цього садка.
|
|
| |
Жанна | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:43 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Захарія ( ) Мені подобається дитячий садок Хеппі Тайм. Моя дитина вже тиждень його відвідує. У садку дуже приємні вихователі. Також у дитячому садку дуже добре годують дитину. Я задоволена відвідуванням цього садка. Ми тільки почали ходити в Хеппі Тайм, але вже можу відзначити, що моя дівчинка стала більш самостійною, сама їсть, більше намагається говорити. Я бачу як співробітники дійсно дуже люблять дітей і як діткам там комфортно!
|
|
| |
Леонід | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:43 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Жанна ( ) Ми тільки почали ходити в Хеппі Тайм, але вже можу відзначити, що моя дівчинка стала більш самостійною, сама їсть, більше намагається говорити. Я бачу як співробітники дійсно дуже люблять дітей і як діткам там комфортно! Моя дитина пішла маленькою в 2 рочки в садок і ми з дружиною переживали, але через місяць зрозуміли, що наша дитина в надійних руках і ми там почуваємося наче у великій дружній родині! Ми спільно з вихователями садка Хеппі Тайм створюємо щасливе дитинство для наших дітей.
|
|
| |
Одрі | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:44 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Леонід ( ) Моя дитина пішла маленькою в 2 рочки в садок і ми з дружиною переживали, але через місяць зрозуміли, що наша дитина в надійних руках і ми там почуваємося наче у великій дружній родині! Ми спільно з вихователями садка Хеппі Тайм створюємо щасливе дитинство для наших дітей. Дитячий садок Хеппі Тайм - це другий дім для наших діток. Завдяки тому, що в групі до 12 осіб. Вихователь і помічниця приділяють увагу кожній дитині .Це уважні і чуйні люди, готові в будь-який момент підтримати і допомогти своїм вихованцям. Рекомендую дуже хороший садок!
|
|
| |
Естель | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:44 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Одрі ( ) Дитячий садок Хеппі Тайм - це другий дім для наших діток. Завдяки тому, що в групі до 12 осіб. Вихователь і помічниця приділяють увагу кожній дитині .Це уважні і чуйні люди, готові в будь-який момент підтримати і допомогти своїм вихованцям. Рекомендую дуже хороший садок! Мабуть Хеппі Тайм найкрутіший дитячий садок в Одесі. Дуже сучасні молоді вихователі, круто оформлені будиночки, все продумано до дрібниць, домашня атмосфера. Не садок, а просто шик!
|
|
| |
Алеся | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:44 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| З ким я можу поспілкуватися з приводу вступу в садок?
|
|
| |
Захарія | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:45 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Алеся ( ) З ким я можу поспілкуватися з приводу вступу в садок? З менеджером за номером телефонів: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.
|
|
| |
Фріда | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:45 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Які є додаткові гуртки?
|
|
| |
Alla | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:45 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Фріда ( ) Які є додаткові гуртки? Є додаткові секції - естрадна школа, школа танців, школа вокалу, карате, шахи, живопис і малювання, школа акторської майстерності.
|
|
| |
Георг | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:46 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Хеппі Тайм - це казка для наших дітей і прекрасні спогади на все життя!
|
|
| |