menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращі дитячі садки Одеси
МаріДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:41 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращі дитячі садки Одеси

Матусі, який садок ви вважаєте найкращим, поділіться рекомендаціями? Вашим діткам подобається відвідувати цей садок?

AllaДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:42 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Марі ()
Матусі, який садок ви вважаєте найкращим, поділіться рекомендаціями? Вашим діткам подобається відвідувати цей садок?

Я вважаю найкращим садком Хеппі Тайм, там і харчування хороше, і всебічний розвиток, і різні гуртки.

ЗахаріяДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:43 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Alla ()
Я вважаю найкращим садком Хеппі Тайм, там і харчування хороше, і всебічний розвиток, і різні гуртки.
Мені подобається дитячий садок Хеппі Тайм. Моя дитина вже тиждень його відвідує. У садку дуже приємні вихователі. Також у дитячому садку дуже добре годують дитину. Я задоволена відвідуванням цього садка.

ЖаннаДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:43 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Захарія ()
Мені подобається дитячий садок Хеппі Тайм. Моя дитина вже тиждень його відвідує. У садку дуже приємні вихователі. Також у дитячому садку дуже добре годують дитину. Я задоволена відвідуванням цього садка.
Ми тільки почали ходити в Хеппі Тайм, але вже можу відзначити, що моя дівчинка стала більш самостійною, сама їсть, більше намагається говорити. Я бачу як співробітники дійсно дуже люблять дітей і як діткам там комфортно!

ЛеонідДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:43 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Жанна ()
Ми тільки почали ходити в Хеппі Тайм, але вже можу відзначити, що моя дівчинка стала більш самостійною, сама їсть, більше намагається говорити. Я бачу як співробітники дійсно дуже люблять дітей і як діткам там комфортно!
Моя дитина пішла маленькою в 2 рочки в садок і ми з дружиною переживали, але через місяць зрозуміли, що наша дитина в надійних руках і ми там почуваємося наче у великій дружній родині! Ми спільно з вихователями садка Хеппі Тайм створюємо щасливе дитинство для наших дітей.

ОдріДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:44 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Леонід ()
Моя дитина пішла маленькою в 2 рочки в садок і ми з дружиною переживали, але через місяць зрозуміли, що наша дитина в надійних руках і ми там почуваємося наче у великій дружній родині! Ми спільно з вихователями садка Хеппі Тайм створюємо щасливе дитинство для наших дітей.
Дитячий садок Хеппі Тайм - це другий дім для наших діток. Завдяки тому, що в групі до 12 осіб. Вихователь і помічниця приділяють увагу кожній дитині .Це уважні і чуйні люди, готові в будь-який момент підтримати і допомогти своїм вихованцям. Рекомендую дуже хороший садок!

ЕстельДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:44 | Повідомлення # 7
Сержант
Цитата Одрі ()
Дитячий садок Хеппі Тайм - це другий дім для наших діток. Завдяки тому, що в групі до 12 осіб. Вихователь і помічниця приділяють увагу кожній дитині .Це уважні і чуйні люди, готові в будь-який момент підтримати і допомогти своїм вихованцям. Рекомендую дуже хороший садок!
Мабуть Хеппі Тайм найкрутіший дитячий садок в Одесі. Дуже сучасні молоді вихователі, круто оформлені будиночки, все продумано до дрібниць, домашня атмосфера. Не садок, а просто шик!

АлесяДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:44 | Повідомлення # 8
Рядовий
З ким я можу поспілкуватися з приводу вступу в садок?

ЗахаріяДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:45 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Алеся ()
З ким я можу поспілкуватися з приводу вступу в садок?
 З менеджером за номером телефонів: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.

ФрідаДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:45 | Повідомлення # 10
Сержант
Які є додаткові гуртки?

AllaДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:45 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Фріда ()
Які є додаткові гуртки?
Є додаткові секції - естрадна школа, школа танців, школа вокалу, карате, шахи, живопис і малювання, школа акторської майстерності.

ГеоргДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:46 | Повідомлення # 12
Рядовий
Хеппі Тайм - це казка для наших дітей і прекрасні спогади на все життя!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: