Ясновидиця Люція Одеса відгуки
|
|
Діна | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:47 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ясновидиця Люція Одеса відгуки
Моєму синові 35 років, у нього проблеми з жіночою статтю, хочу звернутися до ясновидиці для вирішення цієї проблеми. Можете підказати до якого фахівця краще звернутися?
|
|
| |
Неллі | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:47 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Діна ( ) Моєму синові 35 років, у нього проблеми з жіночою статтю, хочу звернутися до ясновидиці для вирішення цієї проблеми. Можете підказати до якого фахівця краще звернутися? Мій син не міг знайти собі дружину, а йому на той момент було вже 34 роки, як-не-як. Освічений, красивий, добрий і дуже успішний молодий чоловік, а дівчата просто тікали від нього... Люція допомогла нам впоратися з цією проблемою і дала хороші рекомендації на майбутнє.
|
|
| |
Онися | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:48 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Неллі ( ) Мій син не міг знайти собі дружину, а йому на той момент було вже 34 роки, як-не-як. Освічений, красивий, добрий і дуже успішний молодий чоловік, а дівчата просто тікали від нього... Люція допомогла нам впоратися з цією проблемою і дала хороші рекомендації на майбутнє. Після спілкування з Люцією і зняття негативу все в житті стало виходити, з'явилася успішна робота, кохана людина, ми стали подорожувати, на душі з'явилося свято і комфорт. Рекомендую!
|
|
| |
Поліна | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:50 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Онися ( ) Після спілкування з Люцією і зняття негативу все в житті стало виходити, з'явилася успішна робота, кохана людина, ми стали подорожувати, на душі з'явилося свято і комфорт. Рекомендую! Люція реально допомогла мені стати на ноги в цьому житті, позбутися всіх моїх невдач. Дала рекомендації і я подивилася на своє життя під іншим кутом!
|
|
| |
Алеся | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:52 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Поліна ( ) Люція реально допомогла мені стати на ноги в цьому житті, позбутися всіх моїх невдач. Дала рекомендації і я подивилася на своє життя під іншим кутом! Реально допомогла розібратися з дуже непростою ситуацією на роботі, дала рекомендації і допомогла вийти з ситуації, що склалася.
|
|
| |
Манька | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:53 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Алеся ( ) Реально допомогла розібратися з дуже непростою ситуацією на роботі, дала рекомендації і допомогла вийти з ситуації, що склалася. Дівчата, після Люції я перестала бути скептиком. Вона допомогла прийняти мені правильне рішення в житті, і все почало налагоджуватися.
|
|
| |
Елла | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:54 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Манька ( ) Дівчата, після Люції я перестала бути скептиком. Вона допомогла прийняти мені правильне рішення в житті, і все почало налагоджуватися. Я звертаюся до Люції вже не вперше, і дуже задоволена. Радить, як вчинити правильно, щоб ситуація склалася якнайкраще. І це дуже допомагає. Переконалася на власному досвіді в правильності її настанов.
|
|
| |
Іришка | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:55 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть, як можна зв'язатися з Люцією?
|
|
| |
Алеся | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:56 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Іришка ( ) Підкажіть, як можна зв'язатися з Люцією? З Люцією можете зв'язатися за номером 095 093 78 20, вона приймає по середах і п'ятницях.
|
|
| |
Даша | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:56 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Алеся ( ) З Люцією можете зв'язатися за номером 095 093 78 20, вона приймає по середах і п'ятницях. Підкажіть вартість прийому?
|
|
| |
Елла | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:57 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Даша ( ) Підкажіть вартість прийому? Вартість прийому залежить від вашої проблеми, починається від 1000 грн.
|
|
| |
Мірабель | Дата: Неділя, 31.03.2024, 19:00 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Мене Люція позбавила кошмарних снів з померлими родичами, за що я їй дуже вдячна!
|
|
| |