menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ясновидиця Люція Одеса відгуки
ДінаДата: Неділя, 31.03.2024, 18:47 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ясновидиця Люція Одеса відгуки

Моєму синові 35 років, у нього проблеми з жіночою статтю, хочу звернутися до ясновидиці для вирішення цієї проблеми. Можете підказати до якого фахівця краще звернутися?

НелліДата: Неділя, 31.03.2024, 18:47 | Повідомлення # 2
Сержант
Цитата Діна ()
Моєму синові 35 років, у нього проблеми з жіночою статтю, хочу звернутися до ясновидиці для вирішення цієї проблеми. Можете підказати до якого фахівця краще звернутися?
Мій син не міг знайти собі дружину, а йому на той момент було вже 34 роки, як-не-як. Освічений, красивий, добрий і дуже успішний молодий чоловік, а дівчата просто тікали від нього...  Люція допомогла нам впоратися з цією проблемою і дала хороші рекомендації на майбутнє.

ОнисяДата: Неділя, 31.03.2024, 18:48 | Повідомлення # 3
Сержант
Цитата Неллі ()
Мій син не міг знайти собі дружину, а йому на той момент було вже 34 роки, як-не-як. Освічений, красивий, добрий і дуже успішний молодий чоловік, а дівчата просто тікали від нього...  Люція допомогла нам впоратися з цією проблемою і дала хороші рекомендації на майбутнє.
Після спілкування з Люцією і зняття негативу все в житті стало виходити, з'явилася успішна робота, кохана людина, ми стали подорожувати, на душі з'явилося свято і комфорт. Рекомендую!

ПолінаДата: Неділя, 31.03.2024, 18:50 | Повідомлення # 4
Сержант
Цитата Онися ()
Після спілкування з Люцією і зняття негативу все в житті стало виходити, з'явилася успішна робота, кохана людина, ми стали подорожувати, на душі з'явилося свято і комфорт. Рекомендую!
Люція реально допомогла мені стати на ноги в цьому житті, позбутися всіх моїх невдач.  Дала рекомендації і я подивилася на своє життя під іншим кутом!

АлесяДата: Неділя, 31.03.2024, 18:52 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Поліна ()
Люція реально допомогла мені стати на ноги в цьому житті, позбутися всіх моїх невдач.  Дала рекомендації і я подивилася на своє життя під іншим кутом!
Реально допомогла розібратися з дуже непростою ситуацією на роботі, дала рекомендації і допомогла вийти з ситуації, що склалася.

МанькаДата: Неділя, 31.03.2024, 18:53 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Алеся ()
Реально допомогла розібратися з дуже непростою ситуацією на роботі, дала рекомендації і допомогла вийти з ситуації, що склалася.
Дівчата, після Люції я перестала бути скептиком. Вона допомогла прийняти мені правильне рішення в житті, і все почало налагоджуватися.

ЕллаДата: Неділя, 31.03.2024, 18:54 | Повідомлення # 7
Сержант
Цитата Манька ()
Дівчата, після Люції я перестала бути скептиком. Вона допомогла прийняти мені правильне рішення в житті, і все почало налагоджуватися.
Я звертаюся до Люції вже не вперше, і дуже задоволена.  Радить, як вчинити правильно, щоб ситуація склалася якнайкраще. І це дуже допомагає. Переконалася на власному досвіді в правильності її настанов.

ІришкаДата: Неділя, 31.03.2024, 18:55 | Повідомлення # 8
Сержант
Підкажіть, як можна зв'язатися з Люцією?

АлесяДата: Неділя, 31.03.2024, 18:56 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Іришка ()
Підкажіть, як можна зв'язатися з Люцією?
 З Люцією можете зв'язатися за номером 095 093 78 20, вона приймає по середах і п'ятницях.

ДашаДата: Неділя, 31.03.2024, 18:56 | Повідомлення # 10
Сержант
Цитата Алеся ()
З Люцією можете зв'язатися за номером 095 093 78 20, вона приймає по середах і п'ятницях.
 Підкажіть вартість прийому?

ЕллаДата: Неділя, 31.03.2024, 18:57 | Повідомлення # 11
Сержант
Цитата Даша ()
Підкажіть вартість прийому?
 Вартість прийому залежить від вашої проблеми, починається від 1000 грн.

МірабельДата: Неділя, 31.03.2024, 19:00 | Повідомлення # 12
Сержант
Мене Люція позбавила кошмарних снів з померлими родичами, за що я їй дуже вдячна!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: