menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Екстрасенс Люція Одеса відгуки
ЮліаннаДата: Неділя, 31.03.2024, 18:24 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Екстрасенс Люція Одеса відгуки

У пошуках хорошого екстрасенса, який допоможе мені вирішити життєві питання. Дайте рекомендацію до кого звернутися?

АріанаДата: Неділя, 31.03.2024, 18:28 | Повідомлення # 2
Сержант
Цитата Юліанна ()
У пошуках хорошого екстрасенса, який допоможе мені вирішити життєві питання. Дайте рекомендацію до кого звернутися?
 Люція не раз допомагала вийти зі складних ситуацій мені особисто і багатьом моїм знайомим. Тому я всім тепер раджу її допомогу.

ЛераДата: Неділя, 31.03.2024, 18:29 | Повідомлення # 3
Сержант
Цитата Аріана ()
Люція не раз допомагала вийти зі складних ситуацій мені особисто і багатьом моїм знайомим. Тому я всім тепер раджу її допомогу.
Я дуже "щаслива", що на моєму шляху трапилася така чудова людина! Іноді потрібно зрозуміти, як вчинити в складній ситуації. Люція - спрямовує, допомагає і підказує, як вчинити. Рекомендую!

Еріка44Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:29 | Повідомлення # 4
Сержант
Цитата Лера ()
Я дуже "щаслива", що на моєму шляху трапилася така чудова людина! Іноді потрібно зрозуміти, як вчинити в складній ситуації. Люція - спрямовує, допомагає і підказує, як вчинити. Рекомендую!
Допомога, яку мені неодноразово надавала з моєї проблеми Люція, неоціненна. Усе, що відбувається, побачила в потрібному ракурсі, розклала, як то кажуть, "по поличках", на багато що відкрила очі. Вірна оцінка, всі її поради, коректність викладу дали мені змогу розібратися в собі, у ситуації та ухвалити правильне рішення.

РимаДата: Неділя, 31.03.2024, 18:30 | Повідомлення # 5
Сержант
Цитата Еріка44 ()
Допомога, яку мені неодноразово надавала з моєї проблеми Люція, неоціненна. Усе, що відбувається, побачила в потрібному ракурсі, розклала, як то кажуть, "по поличках", на багато що відкрила очі. Вірна оцінка, всі її поради, коректність викладу дали мені змогу розібратися в собі, у ситуації та ухвалити правильне рішення.
Довго страждала від нерозділеного кохання. І після кількох дзвінків і порад Люції нарешті зрозуміла, що це того зовсім не вартувало. Але без її допомоги я б точно не змогла впоратися, бо стосунки були дуже довгими і складними.

АмінаДата: Неділя, 31.03.2024, 18:30 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Рима ()
Довго страждала від нерозділеного кохання. І після кількох дзвінків і порад Люції нарешті зрозуміла, що це того зовсім не вартувало. Але без її допомоги я б точно не змогла впоратися, бо стосунки були дуже довгими і складними.
Мені Люція допомогла повернути в сім'ю спокій і мир. Знаю допомагає людям з різних складних питань. Якщо комусь дійсно потрібна допомога перевіреної людини, ви можете до неї звернутися і самі перевірити її здібності.

ЛаураДата: Неділя, 31.03.2024, 18:31 | Повідомлення # 7
Рядовий
Допомагає розібратися в ситуації і дає правильні рекомендації, і поради, дотримуючись яких, не робиш багатьох помилок. Дуже рекомендую!

ВанессаДата: Неділя, 31.03.2024, 18:32 | Повідомлення # 8
Сержант
Цитата Лаура ()
Допомагає розібратися в ситуації і дає правильні рекомендації, і поради, дотримуючись яких, не робиш багатьох помилок. Дуже рекомендую!
 Люція, на відміну від інших, знайшла корінь проблем і дала кілька порад, що робити далі.

НораДата: Неділя, 31.03.2024, 18:32 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Ванесса ()
Люція, на відміну від інших, знайшла корінь проблем і дала кілька порад, що робити далі.
Раджу всім Люцію, вона мені допомогла в дуже складному періоді в моєму житті. Без неї я б не виплуталася з цього дна.

СарочкаДата: Неділя, 31.03.2024, 18:33 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть як мені потрапити до Люції?

Еріка44Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:33 | Повідомлення # 11
Сержант
Цитата Сарочка ()
Підкажіть як мені потрапити до Люції?
 Наразі Люція працює тільки дистанційно, зв'язатися з нею можете через вайбер, телеграм і ватсап за номером телефону - 0950937820, по середах і п'ятницях.

УланаДата: Неділя, 31.03.2024, 18:34 | Повідомлення # 12
Рядовий
За порадою однієї знайомої звернулася до Люції, вона справді допомогла мені у вирішенні моїх проблем. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: