Екстрасенс Люція Одеса відгуки
|
|
Юліанна | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:24 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Екстрасенс Люція Одеса відгуки
У пошуках хорошого екстрасенса, який допоможе мені вирішити життєві питання. Дайте рекомендацію до кого звернутися?
|
|
| |
Аріана | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:28 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Юліанна ( ) У пошуках хорошого екстрасенса, який допоможе мені вирішити життєві питання. Дайте рекомендацію до кого звернутися? Люція не раз допомагала вийти зі складних ситуацій мені особисто і багатьом моїм знайомим. Тому я всім тепер раджу її допомогу.
|
|
| |
Лера | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:29 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Аріана ( ) Люція не раз допомагала вийти зі складних ситуацій мені особисто і багатьом моїм знайомим. Тому я всім тепер раджу її допомогу. Я дуже "щаслива", що на моєму шляху трапилася така чудова людина! Іноді потрібно зрозуміти, як вчинити в складній ситуації. Люція - спрямовує, допомагає і підказує, як вчинити. Рекомендую!
|
|
| |
Еріка44 | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:29 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Лера ( ) Я дуже "щаслива", що на моєму шляху трапилася така чудова людина! Іноді потрібно зрозуміти, як вчинити в складній ситуації. Люція - спрямовує, допомагає і підказує, як вчинити. Рекомендую! Допомога, яку мені неодноразово надавала з моєї проблеми Люція, неоціненна. Усе, що відбувається, побачила в потрібному ракурсі, розклала, як то кажуть, "по поличках", на багато що відкрила очі. Вірна оцінка, всі її поради, коректність викладу дали мені змогу розібратися в собі, у ситуації та ухвалити правильне рішення.
|
|
| |
Рима | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:30 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Еріка44 ( ) Допомога, яку мені неодноразово надавала з моєї проблеми Люція, неоціненна. Усе, що відбувається, побачила в потрібному ракурсі, розклала, як то кажуть, "по поличках", на багато що відкрила очі. Вірна оцінка, всі її поради, коректність викладу дали мені змогу розібратися в собі, у ситуації та ухвалити правильне рішення. Довго страждала від нерозділеного кохання. І після кількох дзвінків і порад Люції нарешті зрозуміла, що це того зовсім не вартувало. Але без її допомоги я б точно не змогла впоратися, бо стосунки були дуже довгими і складними.
|
|
| |
Аміна | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:30 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Рима ( ) Довго страждала від нерозділеного кохання. І після кількох дзвінків і порад Люції нарешті зрозуміла, що це того зовсім не вартувало. Але без її допомоги я б точно не змогла впоратися, бо стосунки були дуже довгими і складними. Мені Люція допомогла повернути в сім'ю спокій і мир. Знаю допомагає людям з різних складних питань. Якщо комусь дійсно потрібна допомога перевіреної людини, ви можете до неї звернутися і самі перевірити її здібності.
|
|
| |
Лаура | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:31 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Допомагає розібратися в ситуації і дає правильні рекомендації, і поради, дотримуючись яких, не робиш багатьох помилок. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Ванесса | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:32 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата Лаура ( ) Допомагає розібратися в ситуації і дає правильні рекомендації, і поради, дотримуючись яких, не робиш багатьох помилок. Дуже рекомендую! Люція, на відміну від інших, знайшла корінь проблем і дала кілька порад, що робити далі.
|
|
| |
Нора | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:32 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Ванесса ( ) Люція, на відміну від інших, знайшла корінь проблем і дала кілька порад, що робити далі. Раджу всім Люцію, вона мені допомогла в дуже складному періоді в моєму житті. Без неї я б не виплуталася з цього дна.
|
|
| |
Сарочка | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:33 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть як мені потрапити до Люції?
|
|
| |
Еріка44 | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:33 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Сарочка ( ) Підкажіть як мені потрапити до Люції? Наразі Люція працює тільки дистанційно, зв'язатися з нею можете через вайбер, телеграм і ватсап за номером телефону - 0950937820, по середах і п'ятницях.
|
|
| |
Улана | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:34 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| За порадою однієї знайомої звернулася до Люції, вона справді допомогла мені у вирішенні моїх проблем. Рекомендую!
|
|
| |