Хіромант Люція відгуки
|
|
Естель | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:41 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіромант Люція відгуки
Хочу почути відгуки про хіроманта Люцію. Хто до неї звертався і які залишилися враження.
|
|
| |
Іванна | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:42 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Естель ( ) Хочу почути відгуки про хіроманта Люцію. Хто до неї звертався і які залишилися враження. Я зверталася з певного питання, Люція за лініями моєї руки підказала як правильно вчинити. Я їй дуже вдячна!
|
|
| |
Сусанна | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:42 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Іванна ( ) Я зверталася з певного питання, Люція за лініями моєї руки підказала як правильно вчинити. Я їй дуже вдячна! Дуже корисну інформацію дає Люція. Досить чітко і повно робить опис здібностей людини і шляхів спрямування для руху по життю. Для людей, які замислюються про своє подальше життя, дається однозначно потрібна інформація!
|
|
| |
Чеслава | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:44 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Сусанна ( ) Дуже корисну інформацію дає Люція. Досить чітко і повно робить опис здібностей людини і шляхів спрямування для руху по життю. Для людей, які замислюються про своє подальше життя, дається однозначно потрібна інформація! Дуже порадували відповіді на запитання, саме підхід і деталізація відповіді на всі мої найдопитливіші запитання. Це не перше моє звернення до хіроманта Люції, і можу сказати, що робота на рівні і ціна дуже демократична.
|
|
| |
Гелла | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:45 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Чеслава ( ) Дуже порадували відповіді на запитання, саме підхід і деталізація відповіді на всі мої найдопитливіші запитання. Це не перше моє звернення до хіроманта Люції, і можу сказати, що робота на рівні і ціна дуже демократична. Дуже досвідчений фахівець у галузі хіромантії, все точно і правильно. Раджу всім її послуги.
|
|
| |
Королевна | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:46 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Гелла ( ) Дуже досвідчений фахівець у галузі хіромантії, все точно і правильно. Раджу всім її послуги. Люція працює тільки з певними вашими питаннями, але все чітко і конкретно, особливо в плані ваших вчинків.
|
|
| |
Аркадія | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:47 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Королевна ( ) Люція працює тільки з певними вашими питаннями, але все чітко і конкретно, особливо в плані ваших вчинків. Люція прояснила деякі аспекти мого життя, які я хотіла дізнатися, і дізналася те, над чим мені варто працювати в собі далі й куди треба рухатися.
|
|
| |
Кіра | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:47 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть, як відбувається консультація?
|
|
| |
Чеслава | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:47 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Кіра ( ) Підкажіть, як відбувається консультація? Ви висилаєте фото ваших обох рук, воно має бути хорошої якості, з питаннями, що вас цікавлять. Через певний час Люція висилає вам відповіді.
|
|
| |
Сіяна | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:48 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Чеслава ( ) Ви висилаєте фото ваших обох рук, воно має бути хорошої якості, з питаннями, що вас цікавлять. Через певний час Люція висилає вам відповіді. На який номер телефону потрібно висилати фото?
|
|
| |
Сусанна | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:49 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Сіяна ( ) На який номер телефону потрібно висилати фото? Вайбер, ватсап, телеграм - 095 093 78 20. Люція приймає тільки по п'ятницях і середах.
|
|
| |
Маліка | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:50 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Вдалося прояснити для себе багато речей. Буду намагатися дотримуватися порад. Рекомендую всім!
|
|
| |