menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хіромант Люція відгуки
ЕстельДата: Неділя, 31.03.2024, 16:41 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хіромант Люція відгуки

Хочу почути відгуки про хіроманта Люцію. Хто до неї звертався і які залишилися враження.

ІваннаДата: Неділя, 31.03.2024, 16:42 | Повідомлення # 2
Сержант
Цитата Естель ()
Хочу почути відгуки про хіроманта Люцію. Хто до неї звертався і які залишилися враження.
 Я зверталася з певного питання, Люція за лініями моєї руки підказала як правильно вчинити. Я їй дуже вдячна!

СусаннаДата: Неділя, 31.03.2024, 16:42 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Іванна ()
Я зверталася з певного питання, Люція за лініями моєї руки підказала як правильно вчинити. Я їй дуже вдячна!
Дуже корисну інформацію дає Люція. Досить чітко і повно робить опис здібностей людини і шляхів спрямування для руху по життю. Для людей, які замислюються про своє подальше життя, дається однозначно потрібна інформація!

ЧеславаДата: Неділя, 31.03.2024, 16:44 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Сусанна ()
Дуже корисну інформацію дає Люція. Досить чітко і повно робить опис здібностей людини і шляхів спрямування для руху по життю. Для людей, які замислюються про своє подальше життя, дається однозначно потрібна інформація!
Дуже порадували відповіді на запитання, саме підхід і деталізація відповіді на всі мої найдопитливіші запитання. Це не перше моє звернення до хіроманта Люції, і можу сказати, що робота на рівні і ціна дуже демократична.

ГеллаДата: Неділя, 31.03.2024, 16:45 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Чеслава ()
Дуже порадували відповіді на запитання, саме підхід і деталізація відповіді на всі мої найдопитливіші запитання. Це не перше моє звернення до хіроманта Люції, і можу сказати, що робота на рівні і ціна дуже демократична.
 Дуже досвідчений фахівець у галузі хіромантії, все точно і правильно. Раджу всім її послуги.

КоролевнаДата: Неділя, 31.03.2024, 16:46 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Гелла ()
Дуже досвідчений фахівець у галузі хіромантії, все точно і правильно. Раджу всім її послуги.
 Люція працює тільки з певними вашими питаннями, але все чітко і конкретно, особливо в плані ваших вчинків.

АркадіяДата: Неділя, 31.03.2024, 16:47 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Королевна ()
Люція працює тільки з певними вашими питаннями, але все чітко і конкретно, особливо в плані ваших вчинків.
 Люція прояснила деякі аспекти мого життя, які я хотіла дізнатися, і дізналася те, над чим мені варто працювати в собі далі й куди треба рухатися.

КіраДата: Неділя, 31.03.2024, 16:47 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть, як відбувається консультація?

ЧеславаДата: Неділя, 31.03.2024, 16:47 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Кіра ()
Підкажіть, як відбувається консультація?
 Ви висилаєте фото ваших обох рук, воно має бути хорошої якості, з питаннями, що вас цікавлять. Через певний час Люція висилає вам відповіді.

СіянаДата: Неділя, 31.03.2024, 16:48 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Чеслава ()
Ви висилаєте фото ваших обох рук, воно має бути хорошої якості, з питаннями, що вас цікавлять. Через певний час Люція висилає вам відповіді.
 На який номер телефону потрібно висилати фото?

СусаннаДата: Неділя, 31.03.2024, 16:49 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Сіяна ()
На який номер телефону потрібно висилати фото?

Вайбер, ватсап, телеграм - 095 093 78 20. Люція приймає тільки по п'ятницях і середах.

МалікаДата: Неділя, 31.03.2024, 16:50 | Повідомлення # 12
Рядовий
Вдалося прояснити для себе багато речей. Буду намагатися дотримуватися порад. Рекомендую всім!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: