| Хіромант Одеса Таїрове | 
|  | 
| 
					| Юля | Дата: Субота, 30.03.2024, 19:43 | Повідомлення # 1 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 27 Статус: Offline | Хіромант Одеса Таїрове 
 Склалася важка життєва ситуація. хочу проконсультуватися зі знаючим хіромантом.  Ви можете мені підказати такого фахівця?
 |  |  |  |  | 
| 
					| Марта3 | Дата: Субота, 30.03.2024, 19:43 | Повідомлення # 2 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 23 Статус: Offline | Люція дуже доступно виклала мені всю інформацію по моїх лініях, дала можливість побачити те, що здавалося прихованим.  Раджу з нею проконсультуватися!Цитата Юля (  )  Склалася важка життєва ситуація. хочу проконсультуватися зі знаючим хіромантом.  Ви можете мені підказати такого фахівця? |  |  |  |  | 
| 
					| Матильдаа | Дата: Субота, 30.03.2024, 19:44 | Повідомлення # 3 |  | Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 14 Статус: Offline | Допомагає зрозуміти всі внутрішні страхи, сумніви. Дає дійсно корисні рекомендації. Допомагає змінити ставлення до тих чи інших речей, подій у житті. Заряджає позитивною енергетикою. Змусила багато про що замислитися. Однозначно можу рекомендувати як відмінного фахівця!Цитата Марта3 (  )  Люція дуже доступно виклала мені всю інформацію по моїх лініях, дала можливість побачити те, що здавалося прихованим.  Раджу з нею проконсультуватися! |  |  |  |  | 
| 
					| Воронесса | Дата: Субота, 30.03.2024, 19:44 | Повідомлення # 4 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Розповідає багато цікавої та важливої інформації. Люція не тільки відповідає на запитання, а й дає поради як вчинити в тій чи іншій ситуації.Цитата Матильдаа (  )  Допомагає зрозуміти всі внутрішні страхи, сумніви. Дає дійсно корисні рекомендації. Допомагає змінити ставлення до тих чи інших речей, подій у житті. Заряджає позитивною енергетикою. Змусила багато про що замислитися. Однозначно можу рекомендувати як відмінного фахівця! |  |  |  |  | 
| 
					| sleepprincess | Дата: Субота, 30.03.2024, 19:47 | Повідомлення # 5 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 14 Статус: Offline | Я звернулася до Люції по допомогу в ухваленні рішення з приводу зміни роботи. Дуже вигідна пропозиція викликала в мене безліч запитань і побоювань.  Люція подивилася мої руки і сказала, що я можу спокійно змінювати роботу, все вийде, так і сталося.Цитата Воронесса (  )  Розповідає багато цікавої та важливої інформації. Люція не тільки відповідає на запитання, а й дає поради як вчинити в тій чи іншій ситуації. |  |  |  |  | 
| 
					| Прася | Дата: Субота, 30.03.2024, 19:48 | Повідомлення # 6 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 16 Статус: Offline | Навіть не думала, що можна так чітко і правильно розповісти все по руці. Тепер є впевненість, що ситуація вирішиться як треба!Цитата sleepprincess (  )  Я звернулася до Люції по допомогу в ухваленні рішення з приводу зміни роботи. Дуже вигідна пропозиція викликала в мене безліч запитань і побоювань.  Люція подивилася мої руки і сказала, що я можу спокійно змінювати роботу, все вийде, так і сталося. |  |  |  |  | 
| 
					| Стефанія | Дата: Субота, 30.03.2024, 20:53 | Повідомлення # 7 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 19 Статус: Offline | Я в хіромантію не вірила, але вирішила перевірити і записатися до Люції на аналіз руки. Я був шокований почутим, що вона говорила - розповіла все абсолютно про мене, дала мені поради дуже хороші, дуже їй вдячний і вам рекомендую!!!!Цитата Прася (  )  Навіть не думала, що можна так чітко і правильно розповісти все по руці. Тепер є впевненість, що ситуація вирішиться як треба! |  |  |  |  | 
| 
					| vinniktonya | Дата: Субота, 30.03.2024, 20:53 | Повідомлення # 8 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 7 Статус: Offline | Можете дати контактні дані Люції? |  |  |  |  | 
| 
					| sleepprincess | Дата: Субота, 30.03.2024, 20:55 | Повідомлення # 9 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 14 Статус: Offline | Вайбер, телеграм, ватсап - 095-093-78-20.  Приймає віддалено у зв'язку з епідемією, що склалася, прийом веде по п'ятницях і середах.Цитата vinniktonya (  )  Можете дати контактні дані Люції? |  |  |  |  | 
| 
					| Максимус | Дата: Субота, 30.03.2024, 20:56 | Повідомлення # 10 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 7 Статус: Offline | Щодо вартості можете підказати?Цитата sleepprincess (  )  Вайбер, телеграм, ватсап - 095-093-78-20.  Приймає віддалено у зв'язку з епідемією, що склалася, прийом веде по п'ятницях і середах. |  |  |  |  | 
| 
					| Воронесса | Дата: Субота, 30.03.2024, 20:56 | Повідомлення # 11 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Приблизно близько 1000 грн, усе залежить від вашої проблеми.Цитата Максимус (  )  Щодо вартості можете підказати? |  |  |  |  | 
| 
					| Malinamilena | Дата: Субота, 30.03.2024, 20:57 | Повідомлення # 12 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 13 Статус: Offline | Люція допомогла мені розібратися в ситуації, в якій я опинилася і допомогла виправити допущені помилки...Цитата Воронесса (  )  Приблизно близько 1000 грн, усе залежить від вашої проблеми. |  |  |  |  |