menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хіромант Одеса Таїрове
ЮляДата: Субота, 30.03.2024, 19:43 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хіромант Одеса Таїрове

Склалася важка життєва ситуація. хочу проконсультуватися зі знаючим хіромантом.  Ви можете мені підказати такого фахівця?

Марта3Дата: Субота, 30.03.2024, 19:43 | Повідомлення # 2
Сержант
Цитата Юля ()
Склалася важка життєва ситуація. хочу проконсультуватися зі знаючим хіромантом.  Ви можете мені підказати такого фахівця?
  Люція дуже доступно виклала мені всю інформацію по моїх лініях, дала можливість побачити те, що здавалося прихованим.  Раджу з нею проконсультуватися!

МатильдааДата: Субота, 30.03.2024, 19:44 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Марта3 ()
Люція дуже доступно виклала мені всю інформацію по моїх лініях, дала можливість побачити те, що здавалося прихованим.  Раджу з нею проконсультуватися!
Допомагає зрозуміти всі внутрішні страхи, сумніви. Дає дійсно корисні рекомендації. Допомагає змінити ставлення до тих чи інших речей, подій у житті. Заряджає позитивною енергетикою. Змусила багато про що замислитися. Однозначно можу рекомендувати як відмінного фахівця!

ВоронессаДата: Субота, 30.03.2024, 19:44 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Матильдаа ()
Допомагає зрозуміти всі внутрішні страхи, сумніви. Дає дійсно корисні рекомендації. Допомагає змінити ставлення до тих чи інших речей, подій у житті. Заряджає позитивною енергетикою. Змусила багато про що замислитися. Однозначно можу рекомендувати як відмінного фахівця!
Розповідає багато цікавої та важливої інформації. Люція не тільки відповідає на запитання, а й дає поради як вчинити в тій чи іншій ситуації.

sleepprincessДата: Субота, 30.03.2024, 19:47 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Воронесса ()
Розповідає багато цікавої та важливої інформації. Люція не тільки відповідає на запитання, а й дає поради як вчинити в тій чи іншій ситуації.
Я звернулася до Люції по допомогу в ухваленні рішення з приводу зміни роботи. Дуже вигідна пропозиція викликала в мене безліч запитань і побоювань.  Люція подивилася мої руки і сказала, що я можу спокійно змінювати роботу, все вийде, так і сталося.

ПрасяДата: Субота, 30.03.2024, 19:48 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата sleepprincess ()
Я звернулася до Люції по допомогу в ухваленні рішення з приводу зміни роботи. Дуже вигідна пропозиція викликала в мене безліч запитань і побоювань.  Люція подивилася мої руки і сказала, що я можу спокійно змінювати роботу, все вийде, так і сталося.
Навіть не думала, що можна так чітко і правильно розповісти все по руці. Тепер є впевненість, що ситуація вирішиться як треба!

СтефаніяДата: Субота, 30.03.2024, 20:53 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Прася ()
Навіть не думала, що можна так чітко і правильно розповісти все по руці. Тепер є впевненість, що ситуація вирішиться як треба!
Я в хіромантію не вірила, але вирішила перевірити і записатися до Люції на аналіз руки. Я був шокований почутим, що вона говорила - розповіла все абсолютно про мене, дала мені поради дуже хороші, дуже їй вдячний і вам рекомендую!!!!

vinniktonyaДата: Субота, 30.03.2024, 20:53 | Повідомлення # 8
Рядовий
Можете дати контактні дані Люції?

sleepprincessДата: Субота, 30.03.2024, 20:55 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата vinniktonya ()
Можете дати контактні дані Люції?
 Вайбер, телеграм, ватсап - 095-093-78-20.  Приймає віддалено у зв'язку з епідемією, що склалася, прийом веде по п'ятницях і середах.

МаксимусДата: Субота, 30.03.2024, 20:56 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата sleepprincess ()
Вайбер, телеграм, ватсап - 095-093-78-20.  Приймає віддалено у зв'язку з епідемією, що склалася, прийом веде по п'ятницях і середах.
 Щодо вартості можете підказати?

ВоронессаДата: Субота, 30.03.2024, 20:56 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Максимус ()
Щодо вартості можете підказати?
  Приблизно близько 1000 грн, усе залежить від вашої проблеми.

MalinamilenaДата: Субота, 30.03.2024, 20:57 | Повідомлення # 12
Рядовий
Цитата Воронесса ()
Приблизно близько 1000 грн, усе залежить від вашої проблеми.
Люція допомогла мені розібратися в ситуації, в якій я опинилася і допомогла виправити допущені помилки...

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: