menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хіромант Одеса Малиновський район
ДекабринаДата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:44 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хіромант Одеса Малиновський район

Щось захотілося сходити лінії на руці подивитися, хто-небудь був, де? Порадьте, у нас в Одесі взагалі є хіроманти?

oksaanochhkaДата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:45 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Декабрина ()
Щось захотілося сходити лінії на руці подивитися, хто-небудь був, де? Порадьте, у нас в Одесі взагалі є хіроманти?
 Мені дуже сподобалася Люція, все пояснила і дала рекомендації на майбутнє.

ronika827Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:45 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата oksaanochhka ()
Мені дуже сподобалася Люція, все пояснила і дала рекомендації на майбутнє.
Це мій перший досвід спілкування з хіроманткою Люцією і я хочу сказати, що залишилася дуже задоволеною результатом!

ЗюзяДата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:46 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата ronika827 ()
Це мій перший досвід спілкування з хіроманткою Люцією і я хочу сказати, що залишилася дуже задоволеною результатом!
Люція не тільки майстер своєї справи, а й дуже приємна, чуйна жінка, яка вміє коректно подати інформацію, дуже точно підібрати потрібні слова, щоб висловити сенс, донести посил.

1sola1Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:47 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Зюзя ()
Люція не тільки майстер своєї справи, а й дуже приємна, чуйна жінка, яка вміє коректно подати інформацію, дуже точно підібрати потрібні слова, щоб висловити сенс, донести посил.
 Консультувалася з Люцією і залишилася задоволена.  Сказала дуже багато важливих для мене речей і знайшла варіанти допомоги!

Daffna9Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:49 | Повідомлення # 6
Сержант
Цитата 1sola1 ()
Консультувалася з Люцією і залишилася задоволена.  Сказала дуже багато важливих для мене речей і знайшла варіанти допомоги!
 Незважаючи на весь мій скептицизм, була шокована результатом консультації. На багато що у своєму житті подивилася з іншого боку, позбулася проблем, що тягнуть донизу.

52StellaДата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:50 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Daffna9 ()
Незважаючи на весь мій скептицизм, була шокована результатом консультації. На багато що у своєму житті подивилася з іншого боку, позбулася проблем, що тягнуть донизу.
Мені завжди думала, що всі лінії на руках і у всіх людей однакові і що все це обман про передбачення по лініях на руках. Але тепер я переконаний що це не тільки правда, а й ціла наука. Я ніколи до цього не звертався до хіроманта, але коли звернувся до Люції, вона відкрила мені очі на багато що.

Chernyavskaya456Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:50 | Повідомлення # 8
Рядовий
Можете розповісти як проходить консультація?

ЗюзяДата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:51 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Chernyavskaya456 ()
Можете розповісти як проходить консультація?
 Ви висилаєте Люції фото обох рук з вашими запитаннями і вона вам докладно відповідає на них. Консультація проходить віддалено. Також Люція складає натальну карту за вашою датою народження.

AlanD56Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:52 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Зюзя ()
Ви висилаєте Люції фото обох рук з вашими запитаннями і вона вам докладно відповідає на них. Консультація проходить віддалено. Також Люція складає натальну карту за вашою датою народження.
 На який номер потрібно висилати?

Daffna9Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:53 | Повідомлення # 11
Сержант
Цитата AlanD56 ()
На який номер потрібно висилати?
095-093-78-20 - вайбер, ватсап, телеграм.

Talia66Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:54 | Повідомлення # 12
Сержант
Жодного разу не пошкодувала про те, що звернулася саме до Люції! Отримала всю потрібну і цікаву для себе інформацію. Так що Люції можна вірити однозначно!!!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: