Хіромант Одеса Малиновський район
|
|
Декабрина | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:44 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіромант Одеса Малиновський район Щось захотілося сходити лінії на руці подивитися, хто-небудь був, де? Порадьте, у нас в Одесі взагалі є хіроманти?
|
|
| |
oksaanochhka | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:45 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Декабрина ( ) Щось захотілося сходити лінії на руці подивитися, хто-небудь був, де? Порадьте, у нас в Одесі взагалі є хіроманти? Мені дуже сподобалася Люція, все пояснила і дала рекомендації на майбутнє.
|
|
| |
ronika827 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:45 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата oksaanochhka ( ) Мені дуже сподобалася Люція, все пояснила і дала рекомендації на майбутнє. Це мій перший досвід спілкування з хіроманткою Люцією і я хочу сказати, що залишилася дуже задоволеною результатом!
|
|
| |
Зюзя | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:46 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата ronika827 ( ) Це мій перший досвід спілкування з хіроманткою Люцією і я хочу сказати, що залишилася дуже задоволеною результатом! Люція не тільки майстер своєї справи, а й дуже приємна, чуйна жінка, яка вміє коректно подати інформацію, дуже точно підібрати потрібні слова, щоб висловити сенс, донести посил.
|
|
| |
1sola1 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:47 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Зюзя ( ) Люція не тільки майстер своєї справи, а й дуже приємна, чуйна жінка, яка вміє коректно подати інформацію, дуже точно підібрати потрібні слова, щоб висловити сенс, донести посил. Консультувалася з Люцією і залишилася задоволена. Сказала дуже багато важливих для мене речей і знайшла варіанти допомоги!
|
|
| |
Daffna9 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:49 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата 1sola1 ( ) Консультувалася з Люцією і залишилася задоволена. Сказала дуже багато важливих для мене речей і знайшла варіанти допомоги! Незважаючи на весь мій скептицизм, була шокована результатом консультації. На багато що у своєму житті подивилася з іншого боку, позбулася проблем, що тягнуть донизу.
|
|
| |
52Stella | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:50 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Daffna9 ( ) Незважаючи на весь мій скептицизм, була шокована результатом консультації. На багато що у своєму житті подивилася з іншого боку, позбулася проблем, що тягнуть донизу. Мені завжди думала, що всі лінії на руках і у всіх людей однакові і що все це обман про передбачення по лініях на руках. Але тепер я переконаний що це не тільки правда, а й ціла наука. Я ніколи до цього не звертався до хіроманта, але коли звернувся до Люції, вона відкрила мені очі на багато що.
|
|
| |
Chernyavskaya456 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:50 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можете розповісти як проходить консультація?
|
|
| |
Зюзя | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:51 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Chernyavskaya456 ( ) Можете розповісти як проходить консультація? Ви висилаєте Люції фото обох рук з вашими запитаннями і вона вам докладно відповідає на них. Консультація проходить віддалено. Також Люція складає натальну карту за вашою датою народження.
|
|
| |
AlanD56 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:52 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Зюзя ( ) Ви висилаєте Люції фото обох рук з вашими запитаннями і вона вам докладно відповідає на них. Консультація проходить віддалено. Також Люція складає натальну карту за вашою датою народження. На який номер потрібно висилати?
|
|
| |
Daffna9 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:53 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата AlanD56 ( ) На який номер потрібно висилати? 095-093-78-20 - вайбер, ватсап, телеграм.
|
|
| |
Talia66 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:54 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Жодного разу не пошкодувала про те, що звернулася саме до Люції! Отримала всю потрібну і цікаву для себе інформацію. Так що Люції можна вірити однозначно!!!
|
|
| |