menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ворожка Одеса
Valencia007Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:30 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ворожка Одеса відгуки

Хочу сходити до ворожки або хіроманта. Може хто-небудь це робив, підкажіть. до кого ходили, як ваші відчуття,

anastaishhhaДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:30 | Повідомлення # 2
Сержант
Цитата Valencia007 ()
Хочу сходити до ворожки або хіроманта. Може хто-небудь це робив, підкажіть. до кого ходили, як ваші відчуття,
Я знаю одну ворожку, вона ще й хіромантка, якось мені ворожила ось, дуже докладно все розповіла, тож раджу її - це Люція.

holynnaMaryДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:31 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата anastaishhha ()
Я знаю одну ворожку, вона ще й хіромантка, якось мені ворожила ось, дуже докладно все розповіла, тож раджу її - це Люція.
З огляду на свій досвід можу теж порадити звернутися до Люції, її поради допомогли мені виправити важку життєву ситуацію.

bulochka24Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:32 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата holynnaMary ()
З огляду на свій досвід можу теж порадити звернутися до Люції, її поради допомогли мені виправити важку життєву ситуацію.
Дуже рекомендую! До неї можна звернутися як з питаннями про здоров'я, так і з робочими моментами. Дуже мені допомогла!

kariiine1Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:34 | Повідомлення # 5
Сержант
Цитата bulochka24 ()
Дуже рекомендую! До неї можна звернутися як з питаннями про здоров'я, так і з робочими моментами. Дуже мені допомогла!
Зверталася якось до ворожки Люції. Сподобалося, все чітко розповіла і що чекає сказала. Працює дистанційно. Рекомендую!

zhaaanna09Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:36 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата kariiine1 ()
Зверталася якось до ворожки Люції. Сподобалося, все чітко розповіла і що чекає сказала. Працює дистанційно. Рекомендую!
Я багато шукала ворожки, потім через знайомих дізналася про Люцію, каже все за фактом і дуже чітко, я тепер буду тільки до неї ходити у важких ситуаціях.

ВсеславаДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:37 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата zhaaanna09 ()
Я багато шукала ворожки, потім через знайомих дізналася про Люцію, каже все за фактом і дуже чітко, я тепер буду тільки до неї ходити у важких ситуаціях.
У мене в житті були великі проблеми, звертався до різних ворожок, але допомогла мені тільки Люція!

ОмелянаДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:39 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Всеслава ()
У мене в житті були великі проблеми, звертався до різних ворожок, але допомогла мені тільки Люція!
 Люція допомогла моєму чоловікові, зробила відворот на алкоголь, тепер у нас дружна і спокійна сім'я. дуже рекомендую тим, хто зіткнувся з цією проблемою.

АгаповаДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:40 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Омеляна ()
Люція допомогла моєму чоловікові, зробила відворот на алкоголь, тепер у нас дружна і спокійна сім'я. дуже рекомендую тим, хто зіткнувся з цією проблемою.
 Мені Люція реально допомогла визначитися з майбутньою роботою і, о диво, вона зараз приносить мені задоволення, а не те що раніше.

ВікторинаДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:43 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть контакти Люції, будь ласка?

zhaaanna09Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:42 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Вікторина ()
Підкажіть контакти Люції, будь ласка?
 095-093-78-20 - ватсап, вайбер, телеграм. Краще їй пишіть, вона не завжди може взяти телефон.

ВіоліяДата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:43 | Повідомлення # 12
Рядовий
Я теж зверталася до Люції, підтверджую, це дуже хороший фахівець!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: