Ворожка Одеса
|
|
Valencia007 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:30 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ворожка Одеса відгуки
Хочу сходити до ворожки або хіроманта. Може хто-небудь це робив, підкажіть. до кого ходили, як ваші відчуття,
|
|
| |
anastaishhha | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:30 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Valencia007 ( ) Хочу сходити до ворожки або хіроманта. Може хто-небудь це робив, підкажіть. до кого ходили, як ваші відчуття, Я знаю одну ворожку, вона ще й хіромантка, якось мені ворожила ось, дуже докладно все розповіла, тож раджу її - це Люція.
|
|
| |
holynnaMary | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:31 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата anastaishhha ( ) Я знаю одну ворожку, вона ще й хіромантка, якось мені ворожила ось, дуже докладно все розповіла, тож раджу її - це Люція. З огляду на свій досвід можу теж порадити звернутися до Люції, її поради допомогли мені виправити важку життєву ситуацію.
|
|
| |
bulochka24 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:32 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата holynnaMary ( ) З огляду на свій досвід можу теж порадити звернутися до Люції, її поради допомогли мені виправити важку життєву ситуацію. Дуже рекомендую! До неї можна звернутися як з питаннями про здоров'я, так і з робочими моментами. Дуже мені допомогла!
|
|
| |
kariiine1 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:34 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата bulochka24 ( ) Дуже рекомендую! До неї можна звернутися як з питаннями про здоров'я, так і з робочими моментами. Дуже мені допомогла! Зверталася якось до ворожки Люції. Сподобалося, все чітко розповіла і що чекає сказала. Працює дистанційно. Рекомендую!
|
|
| |
zhaaanna09 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:36 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата kariiine1 ( ) Зверталася якось до ворожки Люції. Сподобалося, все чітко розповіла і що чекає сказала. Працює дистанційно. Рекомендую! Я багато шукала ворожки, потім через знайомих дізналася про Люцію, каже все за фактом і дуже чітко, я тепер буду тільки до неї ходити у важких ситуаціях.
|
|
| |
Всеслава | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:37 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата zhaaanna09 ( ) Я багато шукала ворожки, потім через знайомих дізналася про Люцію, каже все за фактом і дуже чітко, я тепер буду тільки до неї ходити у важких ситуаціях. У мене в житті були великі проблеми, звертався до різних ворожок, але допомогла мені тільки Люція!
|
|
| |
Омеляна | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:39 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Всеслава ( ) У мене в житті були великі проблеми, звертався до різних ворожок, але допомогла мені тільки Люція! Люція допомогла моєму чоловікові, зробила відворот на алкоголь, тепер у нас дружна і спокійна сім'я. дуже рекомендую тим, хто зіткнувся з цією проблемою.
|
|
| |
Агапова | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:40 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Омеляна ( ) Люція допомогла моєму чоловікові, зробила відворот на алкоголь, тепер у нас дружна і спокійна сім'я. дуже рекомендую тим, хто зіткнувся з цією проблемою. Мені Люція реально допомогла визначитися з майбутньою роботою і, о диво, вона зараз приносить мені задоволення, а не те що раніше.
|
|
| |
Вікторина | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:43 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть контакти Люції, будь ласка?
|
|
| |
zhaaanna09 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:42 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Вікторина ( ) Підкажіть контакти Люції, будь ласка? 095-093-78-20 - ватсап, вайбер, телеграм. Краще їй пишіть, вона не завжди може взяти телефон.
|
|
| |
Віолія | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 03:43 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я теж зверталася до Люції, підтверджую, це дуже хороший фахівець!
|
|
| |