Ворожка Одеса відгуки
|
|
lubovvv | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:16 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ворожка Одеса відгуки Порекомендуйте, будь ласка, контакти хорошої ворожки, яку відвідували самі. І вона реально може дати пораду як правильно вчинити?
|
|
| |
Беатріса | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:18 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата lubovvv ( ) Порекомендуйте, будь ласка, контакти хорошої ворожки, яку відвідували самі. І вона реально може дати пораду як правильно вчинити? З особистого досвіду можу порекомендувати Люцію - дуууже сильна і мудра жінка! Усіх подружок до неї перетягла, всі задоволені! Сама ж ніби заново народилася!
|
|
| |
Barbara1996 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:18 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Беатріса ( ) З особистого досвіду можу порекомендувати Люцію - дуууже сильна і мудра жінка! Усіх подружок до неї перетягла, всі задоволені!Сама ж ніби заново народилася! Я можу порадити тільки одну жінку, серед усіх, у яких я була. Її звуть Люція. У мене була реальна проблема - Люція її вирішила.
|
|
| |
Антуана | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:19 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Barbara1996 ( ) Я можу порадити тільки одну жінку, серед усіх, у яких я була. Її звуть Люція. У мене була реальна проблема - Люція її вирішила. Мені дуже допомогла Люція. Допомогла відновити стосунки з чоловіком після його зради. Мені її порадили знайомі, я спочатку не вірила, але після консультації з нею зрозуміла, що вона справжній майстер. Звертайтеся якщо зневірилися.
|
|
| |
Зіновія78 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:20 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Антуана ( ) Мені дуже допомогла Люція. Допомогла відновити стосунки з чоловіком після його зради. Мені її порадили знайомі, я спочатку не вірила, але після консультації з нею зрозуміла, що вона справжній майстер. Звертайтеся якщо зневірилися. Хочу поділитися з вами позитивним відгуком про чудову ворожку - Люцію. Не хочу багато розповідати, бо це досить особисте. Були проблеми, пов'язані з фінансами та стосунками в моїй родині, відчувала самотність. Марина допомогла мені в усьому розібратися, попередила про можливі біди, про те, чого і кого варто побоюватися. Нині все налагоджується: знову спілкуюся з сім'єю, з фінансами все теж поступово приходить у норму.
|
|
| |
Ассоль | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:20 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Зіновія78 ( ) Хочу поділитися з вами позитивним відгуком про чудову ворожку - Люцію. Не хочу багато розповідати, бо це досить особисте. Були проблеми, пов'язані з фінансами та стосунками в моїй родині, відчувала самотність. Марина допомогла мені в усьому розібратися, попередила про можливі біди, про те, чого і кого варто побоюватися. Нині все налагоджується: знову спілкуюся з сім'єю, з фінансами все теж поступово приходить у норму. Щойно подруга переїхала до Одеси з чоловіком, вона звернулася за чиєюсь рекомендацією до Люції. Загалом зараз у неї двоє діток, як сказала ворожка, і свій сімейний бізнес. Вона їй натякнула чим краще навіть займатися.
|
|
| |
Апрелія | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:20 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Ассоль ( ) Щойно подруга переїхала до Одеси з чоловіком, вона звернулася за чиєюсь рекомендацією до Люції. Загалом зараз у неї двоє діток, як сказала ворожка, і свій сімейний бізнес. Вона їй натякнула чим краще навіть займатися. У мене була складна життєва ситуація, не знала як вчинити. Я звернулася до Люції, завдяки її порадам я зберегла сім'ю, і все сталося так, як вона і розповіла!!! У неї дійсно дар!
|
|
| |
Антонова | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:21 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Апрелія ( ) У мене була складна життєва ситуація, не знала як вчинити. Я звернулася до Люції, завдяки її порадам я зберегла сім'ю, і все сталося так, як вона і розповіла!!! У неї дійсно дар! Підкажіть Люція приймає віддалено чи веде особистий прийом?
|
|
| |
Антуана | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:22 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Антонова ( ) Підкажіть Люція приймає віддалено чи веде особистий прийом? У зв'язку з коронавірусом Люція приймає тільки віддалено, через месенджери.
|
|
| |
Ліка1992 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:23 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Антуана ( ) У зв'язку з коронавірусом Люція приймає тільки віддалено, через месенджери. Як можна з нею зв'язатися?
|
|
| |
Barbara1996 | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:24 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Ліка1992 ( ) Як можна з нею зв'язатися? За номером телефону 0950937820 через вайбер, телеграм, ватсап. Краще пишіть їй в особисті повідомлення.
|
|
| |
Анісіма | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:25 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Barbara1996 ( ) За номером телефону 0950937820 через вайбер, телеграм, ватсап. Краще пишіть їй в особисті повідомлення. Звернулася я до Люції. Допомогла з бізнесом дуже сильно, єдине хочу зазначити, що дорогувато звичайно. А так якщо не бентежить то вперед. У всякому разі я не шкодую. Я б більше втратила.
|
|
| |