menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ворожка Одеса відгуки
lubovvvДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:16 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ворожка Одеса відгуки

Порекомендуйте, будь ласка, контакти хорошої ворожки, яку відвідували самі.  І вона реально може дати пораду як правильно вчинити?

БеатрісаДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:18 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата lubovvv ()
Порекомендуйте, будь ласка, контакти хорошої ворожки, яку відвідували самі.  І вона реально може дати пораду як правильно вчинити?
З особистого досвіду можу порекомендувати Люцію - дуууже сильна і мудра жінка! Усіх подружок до неї перетягла, всі задоволені!
Сама ж ніби заново народилася!

Barbara1996Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:18 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Беатріса ()
З особистого досвіду можу порекомендувати Люцію - дуууже сильна і мудра жінка! Усіх подружок до неї перетягла, всі задоволені!Сама ж ніби заново народилася!
Я можу порадити тільки одну жінку, серед усіх, у яких я була. Її звуть Люція. У мене була реальна проблема - Люція її вирішила.

АнтуанаДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:19 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Barbara1996 ()
Я можу порадити тільки одну жінку, серед усіх, у яких я була. Її звуть Люція. У мене була реальна проблема - Люція її вирішила.
Мені дуже допомогла Люція.  Допомогла відновити стосунки з чоловіком після його зради. Мені її порадили знайомі, я спочатку не вірила, але після консультації з нею зрозуміла, що вона справжній майстер. Звертайтеся якщо зневірилися.

Зіновія78Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:20 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Антуана ()
Мені дуже допомогла Люція.  Допомогла відновити стосунки з чоловіком після його зради. Мені її порадили знайомі, я спочатку не вірила, але після консультації з нею зрозуміла, що вона справжній майстер. Звертайтеся якщо зневірилися.
Хочу поділитися з вами позитивним відгуком про чудову ворожку - Люцію. Не хочу багато розповідати, бо це досить особисте. Були проблеми, пов'язані з фінансами та стосунками в моїй родині, відчувала самотність. Марина допомогла мені в усьому розібратися, попередила про можливі біди, про те, чого і кого варто побоюватися. Нині все налагоджується: знову спілкуюся з сім'єю, з фінансами все теж поступово приходить у норму.

АссольДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:20 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Зіновія78 ()
Хочу поділитися з вами позитивним відгуком про чудову ворожку - Люцію. Не хочу багато розповідати, бо це досить особисте. Були проблеми, пов'язані з фінансами та стосунками в моїй родині, відчувала самотність. Марина допомогла мені в усьому розібратися, попередила про можливі біди, про те, чого і кого варто побоюватися. Нині все налагоджується: знову спілкуюся з сім'єю, з фінансами все теж поступово приходить у норму.
Щойно подруга переїхала до Одеси з чоловіком, вона звернулася за чиєюсь рекомендацією до Люції. Загалом зараз у неї двоє діток, як сказала ворожка, і свій сімейний бізнес. Вона їй натякнула чим краще навіть займатися.

АпреліяДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:20 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Ассоль ()
Щойно подруга переїхала до Одеси з чоловіком, вона звернулася за чиєюсь рекомендацією до Люції. Загалом зараз у неї двоє діток, як сказала ворожка, і свій сімейний бізнес. Вона їй натякнула чим краще навіть займатися.
У мене була складна життєва ситуація, не знала як вчинити. Я звернулася до Люції, завдяки її порадам я зберегла сім'ю, і все сталося так, як вона і розповіла!!! У неї дійсно дар!

АнтоноваДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:21 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Апрелія ()
У мене була складна життєва ситуація, не знала як вчинити. Я звернулася до Люції, завдяки її порадам я зберегла сім'ю, і все сталося так, як вона і розповіла!!! У неї дійсно дар!
Підкажіть Люція приймає віддалено чи веде особистий прийом?

АнтуанаДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:22 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Антонова ()
Підкажіть Люція приймає віддалено чи веде особистий прийом?
 У зв'язку з коронавірусом Люція приймає тільки віддалено, через месенджери.

Ліка1992Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:23 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Антуана ()
У зв'язку з коронавірусом Люція приймає тільки віддалено, через месенджери.
Як можна з нею зв'язатися?

Barbara1996Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:24 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Ліка1992 ()
Як можна з нею зв'язатися?
 За номером телефону 0950937820 через вайбер, телеграм, ватсап. Краще пишіть їй в особисті повідомлення.

АнісімаДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:25 | Повідомлення # 12
Рядовий
Цитата Barbara1996 ()
За номером телефону 0950937820 через вайбер, телеграм, ватсап. Краще пишіть їй в особисті повідомлення.
Звернулася я до Люції. Допомогла з бізнесом дуже сильно, єдине хочу зазначити, що дорогувато звичайно. А так якщо не бентежить то вперед. У всякому разі я не шкодую. Я б більше втратила.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: