menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Екстрасенс Одеса Суворовський район
ВарнаДата: Четвер, 28.03.2024, 03:12 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Екстрасенс Одеса Суворовський район

Порадьте, будь ласка, перевіреного екстрасенса з Одеси або Одеської області. Дуже потрібно! Тема особистого характеру, потрібен фахівець, який допоможе розібратися в ситуації.

ЖаNNаДата: Четвер, 28.03.2024, 03:12 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Варна ()
Порадьте, будь ласка, перевіреного екстрасенса з Одеси або Одеської області. Дуже потрібно! Тема особистого характеру, потрібен фахівець, який допоможе розібратися в ситуації.
Я можу порадити Люцію, добре бачить по долонях рук, говорить всю правду, у мене збулося вже багато чого, допомагає розплутати складні ситуації. Мені вона допомогла і я вам раджу!

ХлояДата: Четвер, 28.03.2024, 03:42 | Повідомлення # 3
Сержант
Цитата ЖаNNа ()
Я можу порадити Люцію, добре бачить по долонях рук, говорить всю правду, у мене збулося вже багато чого, допомагає розплутати складні ситуації. Мені вона допомогла і я вам раджу!
Моя донька ніяк не могла знайти собі чоловіка, їй вічно траплялися дуже дивні чоловіки, у них постійно були дуже запеклі сварки. Це тривало доти, доки ми не знайшли Люцію.  Вона побачила, що донька моя страждає від вінця безшлюбності і взялася його зняти. Після кількох обрядів і молитов, донька влаштувалася на іншу роботу й там познайомилася з дуже гарним молодим чоловіком. Вони вже рік живуть душа в душу, мені так приємно на них дивитися!

ХаяДата: Четвер, 28.03.2024, 03:44 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Хлоя ()
Моя донька ніяк не могла знайти собі чоловіка, їй вічно траплялися дуже дивні чоловіки, у них постійно були дуже запеклі сварки. Це тривало доти, доки ми не знайшли Люцію.  Вона побачила, що донька моя страждає від вінця безшлюбності і взялася його зняти. Після кількох обрядів і молитов, донька влаштувалася на іншу роботу й там познайомилася з дуже гарним молодим чоловіком. Вони вже рік живуть душа в душу, мені так приємно на них дивитися!
 Я кілька разів користувалася послугами Люції. Результатом залишилася задоволена. Мені допомогла з особистими проблемами, хоча знаю що до неї і з питань ворожіння та порчі люди звертаються.

АфанасіяДата: Четвер, 28.03.2024, 03:44 | Повідомлення # 5
Сержант
Цитата Хая ()
Я кілька разів користувалася послугами Люції. Результатом залишилася задоволена. Мені допомогла з особистими проблемами, хоча знаю що до неї і з питань ворожіння та порчі люди звертаються.
Звернулася до Люції з великою проблемою для мене. Вона мені допомогла, результат не змусив себе довго чекати. Ця жінка виправдала всі мої очікування. Дуже рекомендую якщо є проблеми!

aidddaДата: Четвер, 28.03.2024, 03:45 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Афанасія ()
Звернулася до Люції з великою проблемою для мене. Вона мені допомогла, результат не змусив себе довго чекати. Ця жінка виправдала всі мої очікування. Дуже рекомендую якщо є проблеми!
Мені ця жінка допомогла. Сім'ю зберегла і з чорної смуги допомогла вибратися! Розповідає по фото рук як на духу, і ще дивиться по картах!

yunooonaДата: Четвер, 28.03.2024, 03:46 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата aiddda ()
Мені ця жінка допомогла. Сім'ю зберегла і з чорної смуги допомогла вибратися! Розповідає по фото рук як на духу, і ще дивиться по картах!
 Було заплутане все життя. На роботі проблема. У сім'ї проблема. Суцільна низка невдач. Коли звернулася до Люції, віри в допомогу було мало. Бо багато хто вже обманював.  Люція стала останньою надійною. І вона справді змогла допомогти. Ті, хто зважився на таку допомогу, звертайтеся до Люції, думаю, вона не відмовить.

СніжанаДата: Четвер, 28.03.2024, 03:47 | Повідомлення # 8
Сержант
Підкажіть вартість прийому в Люції?

ЖаNNаДата: Четвер, 28.03.2024, 03:47 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Сніжана ()
Підкажіть вартість прийому в Люції?

Вартість консультації в Люції - 1000 грн, ритуал коштує дорожче залежно від того, який. Оплата після консультації.

Ульяна77Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:48 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата ЖаNNа ()
Вартість консультації в Люції - 1000 грн, ритуал коштує дорожче залежно від того, який. Оплата після консультації.
 Як можна з нею зв'язатися і як вона приймає?

ХлояДата: Четвер, 28.03.2024, 03:49 | Повідомлення # 11
Сержант
Цитата Ульяна77 ()
Як можна з нею зв'язатися і як вона приймає?
 Люція приймає дистанційно по середах і п'ятницях, зв'язатися можете через вайбер, телеграм, ватсап 095-093-78-20. Пишіть їй на месенджери вона не завжди може відповісти.

tamarraa4Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:49 | Повідомлення # 12
Рядовий
Здрастуй. Знаю Люцію. Змогла вирішити всі мої проблеми.  Раджу!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: