Екстрасенс Одеса Суворовський район
|
|
Варна | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:12 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Екстрасенс Одеса Суворовський район
Порадьте, будь ласка, перевіреного екстрасенса з Одеси або Одеської області. Дуже потрібно! Тема особистого характеру, потрібен фахівець, який допоможе розібратися в ситуації.
|
|
| |
ЖаNNа | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:12 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Варна ( ) Порадьте, будь ласка, перевіреного екстрасенса з Одеси або Одеської області. Дуже потрібно! Тема особистого характеру, потрібен фахівець, який допоможе розібратися в ситуації. Я можу порадити Люцію, добре бачить по долонях рук, говорить всю правду, у мене збулося вже багато чого, допомагає розплутати складні ситуації. Мені вона допомогла і я вам раджу!
|
|
| |
Хлоя | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:42 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата ЖаNNа ( ) Я можу порадити Люцію, добре бачить по долонях рук, говорить всю правду, у мене збулося вже багато чого, допомагає розплутати складні ситуації. Мені вона допомогла і я вам раджу! Моя донька ніяк не могла знайти собі чоловіка, їй вічно траплялися дуже дивні чоловіки, у них постійно були дуже запеклі сварки. Це тривало доти, доки ми не знайшли Люцію. Вона побачила, що донька моя страждає від вінця безшлюбності і взялася його зняти. Після кількох обрядів і молитов, донька влаштувалася на іншу роботу й там познайомилася з дуже гарним молодим чоловіком. Вони вже рік живуть душа в душу, мені так приємно на них дивитися!
|
|
| |
Хая | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:44 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Хлоя ( ) Моя донька ніяк не могла знайти собі чоловіка, їй вічно траплялися дуже дивні чоловіки, у них постійно були дуже запеклі сварки. Це тривало доти, доки ми не знайшли Люцію. Вона побачила, що донька моя страждає від вінця безшлюбності і взялася його зняти. Після кількох обрядів і молитов, донька влаштувалася на іншу роботу й там познайомилася з дуже гарним молодим чоловіком. Вони вже рік живуть душа в душу, мені так приємно на них дивитися! Я кілька разів користувалася послугами Люції. Результатом залишилася задоволена. Мені допомогла з особистими проблемами, хоча знаю що до неї і з питань ворожіння та порчі люди звертаються.
|
|
| |
Афанасія | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:44 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Хая ( ) Я кілька разів користувалася послугами Люції. Результатом залишилася задоволена. Мені допомогла з особистими проблемами, хоча знаю що до неї і з питань ворожіння та порчі люди звертаються. Звернулася до Люції з великою проблемою для мене. Вона мені допомогла, результат не змусив себе довго чекати. Ця жінка виправдала всі мої очікування. Дуже рекомендую якщо є проблеми!
|
|
| |
aiddda | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:45 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Афанасія ( ) Звернулася до Люції з великою проблемою для мене. Вона мені допомогла, результат не змусив себе довго чекати. Ця жінка виправдала всі мої очікування. Дуже рекомендую якщо є проблеми! Мені ця жінка допомогла. Сім'ю зберегла і з чорної смуги допомогла вибратися! Розповідає по фото рук як на духу, і ще дивиться по картах!
|
|
| |
yunooona | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:46 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата aiddda ( ) Мені ця жінка допомогла. Сім'ю зберегла і з чорної смуги допомогла вибратися! Розповідає по фото рук як на духу, і ще дивиться по картах! Було заплутане все життя. На роботі проблема. У сім'ї проблема. Суцільна низка невдач. Коли звернулася до Люції, віри в допомогу було мало. Бо багато хто вже обманював. Люція стала останньою надійною. І вона справді змогла допомогти. Ті, хто зважився на таку допомогу, звертайтеся до Люції, думаю, вона не відмовить.
|
|
| |
Сніжана | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:47 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть вартість прийому в Люції?
|
|
| |
ЖаNNа | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:47 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Сніжана ( ) Підкажіть вартість прийому в Люції? Вартість консультації в Люції - 1000 грн, ритуал коштує дорожче залежно від того, який. Оплата після консультації.
|
|
| |
Ульяна77 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:48 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата ЖаNNа ( ) Вартість консультації в Люції - 1000 грн, ритуал коштує дорожче залежно від того, який. Оплата після консультації. Як можна з нею зв'язатися і як вона приймає?
|
|
| |
Хлоя | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:49 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Ульяна77 ( ) Як можна з нею зв'язатися і як вона приймає? Люція приймає дистанційно по середах і п'ятницях, зв'язатися можете через вайбер, телеграм, ватсап 095-093-78-20. Пишіть їй на месенджери вона не завжди може відповісти.
|
|
| |
tamarraa4 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:49 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Здрастуй. Знаю Люцію. Змогла вирішити всі мої проблеми. Раджу!
|
|
| |