Людмила Миколаївна Левіна відгуки
|
|
Ярополк | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:57 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Людмила Миколаївна Левіна відгуки
Здрастуйте! Цікавить сімейний лікар Людмила Миколаївна Левіна. Які відомості про неї ви знаєте? Як можете визначити її кваліфікацію? Які будуть ваші рекомендації про цього фахівця?
|
|
| |
Віолія | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:57 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Відвідувала Людмилу Миколаївну з ускладненнями після грипу. Лікарка просто супер. Уважна, грамотна, приємна. Призначила лікування, проконсультувала. Залишилося тільки позитивне враження і позитивні емоції.
|
|
| |
sarra68 | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:58 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Сподобалася уважність і чуйність Людмили Миколаївни, її легкість у спілкуванні, зацікавленість, бажання допомогти і відповісти на питання, що цікавлять. Мені було комфортно на прийомі у неї, вона допомогла прояснити мені багато моментів, уточнила анамнез, послухала серце і сказала свої рекомендації стосовно мого здоров'я. Можу її рекомендувати!
|
|
| |
Іона | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:59 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Відмінний, чуйний лікар. Швидко провела огляд, поставила діагноз і призначила лікування, яке повернуло мене до життя. Крім іншого, лікар вкрай викликає прихильність до себе, уважно слухає і гранично зрозуміло пояснює і пояснює всі свої рекомендації.
|
|
| |
Talia66 | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:59 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Записався за дзвінком у клініку Лікаріум на прийом до сімейного лікаря Левіної Л.М. і залишився максимально задоволений. Обговорили всі симптоми детально, здав аналізи, призначені Людмилою Миколаївною, оперативно все вивчила і дала зворотний зв'язок з усіх питань; призначила лікування і навіть віддалено ми з нею комунікували щодо якихось питань, які мене хвилюють. Суперінформативна діагностика, максимум уваги до пацієнта, все завжди пояснить і відповість на запитання, суперлікар, кращого не можна бажати!
|
|
| |
Еміліан | Дата: Четвер, 30.05.2024, 03:00 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Прекрасний лікар, не очікував такого ставлення до нашої медицини. Поставлене лікування і правильно підібрані лікарські засоби швидко привели до ладу моє здоров'я, що похитнулося.
|
|
| |
Єсенія | Дата: Четвер, 30.05.2024, 03:01 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Коли перебуваєш на прийомі у цього лікаря, створюється враження, що ти один єдиний пацієнт - так багато уваги приділяється тобі. Хороший, досвідчений фахівець, і як людина дуже до себе розташовує.
|
|
| |
Світлана | Дата: Четвер, 30.05.2024, 03:01 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Людмила Миколаївна - чудовий фахівець. Одразу ж, під час першого огляду, припустила мені правильний діагноз з неврології та направила до відповідних фахівців. Крім цього провела додаткове обстеження мого організму, за що їй величезне спасибі. Уважна до пацієнтів, у спілкуванні дуже приємна і ввічлива. Прекрасна людина і чудовий фахівець!
|
|
| |
olesya7tkach | Дата: Четвер, 30.05.2024, 03:01 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Приємно вразила дивовижна участь, зацікавленість у результаті та щире бажання розібратися до кінця. Високий професіоналізм, плюс сердечне ставлення. Дуже вдячна випадку, який дозволив познайомитися з таким чудовим сімейним лікарем, обов'язково буду продовжувати лікування під її чуйним керівництвом і вам щиро раджу.
|
|
| |
Звягінцева | Дата: Четвер, 30.05.2024, 03:02 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Не дуже люблю відвідувати клініки і ходити по лікарях, тому підзапустила своє здоров'я. Мабуть, спогади про безкоштовні поліклініки геть відбили бажання лікуватися. Але прийомом у сімейної лікарки Левіної Л.М. у приватній клініці Лікаріум я залишилася дуже задоволена! Надійна, висококваліфікована, чуйна у спілкуванні з пацієнтом. Пояснила, чому в жодному разі не можна пускати ситуацію зі здоров'ям на самоплив. Зараз, після всіх зданих аналізів, проходжу в неї лікування. Якість життя значно покращується + лікарів боюся набагато менше.
|
|
| |
lolitta827 | Дата: Четвер, 30.05.2024, 03:08 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Мені потрібен розумний сімейний лікар, залиште контакти Людмили Миколаївни.
|
|
| |
Еміліан | Дата: Четвер, 30.05.2024, 03:08 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Людмила Миколаївна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, телефони клініки - +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Крістофер | Дата: Четвер, 30.05.2024, 03:09 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Звернулася з гострим болем до Людмили Миколаївни, лікарка швидко зрозуміла, що зі мною не так, і за два прийоми розв'язала всю проблему. Мені дуже сподобалася, однозначно рекомендую!
|
|
| |