menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Людмила Миколаївна Левіна відгуки
ЯрополкДата: Четвер, 30.05.2024, 02:57 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Людмила Миколаївна Левіна відгуки

Здрастуйте! Цікавить сімейний лікар Людмила Миколаївна Левіна. Які відомості про неї ви знаєте? Як можете визначити її кваліфікацію? Які будуть ваші рекомендації про цього фахівця?

ВіоліяДата: Четвер, 30.05.2024, 02:57 | Повідомлення # 2
Рядовий
Відвідувала Людмилу Миколаївну з ускладненнями після грипу. Лікарка просто супер. Уважна, грамотна, приємна. Призначила лікування, проконсультувала. Залишилося тільки позитивне враження і позитивні емоції.

sarra68Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:58 | Повідомлення # 3
Рядовий
Сподобалася уважність і чуйність Людмили Миколаївни, її легкість у спілкуванні, зацікавленість, бажання допомогти і відповісти на питання, що цікавлять. Мені було комфортно на прийомі у неї, вона допомогла прояснити мені багато моментів, уточнила анамнез, послухала серце і сказала свої рекомендації стосовно мого здоров'я. Можу її рекомендувати!

ІонаДата: Четвер, 30.05.2024, 02:59 | Повідомлення # 4
Сержант
Відмінний, чуйний лікар. Швидко провела огляд, поставила діагноз і призначила лікування, яке повернуло мене до життя. Крім іншого, лікар вкрай викликає прихильність до себе, уважно слухає і гранично зрозуміло пояснює і пояснює всі свої рекомендації.

Talia66Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:59 | Повідомлення # 5
Сержант
Записався за дзвінком у клініку Лікаріум на прийом до сімейного лікаря Левіної Л.М. і залишився максимально задоволений. Обговорили всі симптоми детально, здав аналізи, призначені Людмилою Миколаївною, оперативно все вивчила і дала зворотний зв'язок з усіх питань; призначила лікування і навіть віддалено ми з нею комунікували щодо якихось питань, які мене хвилюють. Суперінформативна діагностика, максимум уваги до пацієнта, все завжди пояснить і відповість на запитання, суперлікар, кращого не можна бажати!

ЕміліанДата: Четвер, 30.05.2024, 03:00 | Повідомлення # 6
Рядовий
Прекрасний лікар, не очікував такого ставлення до нашої медицини. Поставлене лікування і правильно підібрані лікарські засоби швидко привели до ладу моє здоров'я, що похитнулося.

ЄсеніяДата: Четвер, 30.05.2024, 03:01 | Повідомлення # 7
Рядовий
Коли перебуваєш на прийомі у цього лікаря, створюється враження, що ти один єдиний пацієнт - так багато уваги приділяється тобі. Хороший, досвідчений фахівець, і як людина дуже до себе розташовує.

СвітланаДата: Четвер, 30.05.2024, 03:01 | Повідомлення # 8
Сержант
Людмила Миколаївна - чудовий фахівець. Одразу ж, під час першого огляду, припустила мені правильний діагноз з неврології та направила до відповідних фахівців. Крім цього провела додаткове обстеження мого організму, за що їй величезне спасибі. Уважна до пацієнтів, у спілкуванні дуже приємна і ввічлива. Прекрасна людина і чудовий фахівець!

olesya7tkachДата: Четвер, 30.05.2024, 03:01 | Повідомлення # 9
Рядовий
Приємно вразила дивовижна участь, зацікавленість у результаті та щире бажання розібратися до кінця. Високий професіоналізм, плюс сердечне ставлення. Дуже вдячна випадку, який дозволив познайомитися з таким чудовим сімейним лікарем, обов'язково буду продовжувати лікування під її чуйним керівництвом і вам щиро раджу.

ЗвягінцеваДата: Четвер, 30.05.2024, 03:02 | Повідомлення # 10
Рядовий
Не дуже люблю відвідувати клініки і ходити по лікарях, тому підзапустила своє здоров'я. Мабуть, спогади про безкоштовні поліклініки геть відбили бажання лікуватися. Але прийомом у сімейної лікарки Левіної Л.М. у приватній клініці Лікаріум я залишилася дуже задоволена! Надійна, висококваліфікована, чуйна у спілкуванні з пацієнтом. Пояснила, чому в жодному разі не можна пускати ситуацію зі здоров'ям на самоплив. Зараз, після всіх зданих аналізів, проходжу в неї лікування. Якість життя значно покращується + лікарів боюся набагато менше.

lolitta827Дата: Четвер, 30.05.2024, 03:08 | Повідомлення # 11
Рядовий
Мені потрібен розумний сімейний лікар, залиште контакти Людмили Миколаївни.

ЕміліанДата: Четвер, 30.05.2024, 03:08 | Повідомлення # 12
Рядовий
Людмила Миколаївна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, телефони клініки - +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.

КрістоферДата: Четвер, 30.05.2024, 03:09 | Повідомлення # 13
Рядовий
Звернулася з гострим болем до Людмили Миколаївни, лікарка швидко зрозуміла, що зі мною не так, і за два прийоми розв'язала всю проблему. Мені дуже сподобалася, однозначно рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: