Світлана Горєва Одеса відгуки
|
|
Шура | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:41 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Світлана Горєва Одеса відгуки
Які результати та відгуки є про роботу фітотерапевта Світлани Горєвої? Чи рекомендується звертатися до неї для отримання допомоги в галузі фітотерапії?
|
|
| |
Русаліна | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:42 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я хотів би поділитися своїм позитивним досвідом роботи з фітотерапевтом Світланою Горєвою. Зустріч із нею виявилася справжнім відкриттям для мене. Вона володіє чудовими знаннями в галузі фітотерапії і дійсно намагається допомогти своїм пацієнтам.
|
|
| |
Алсу | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:42 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Світлана Володимирівна виявила глибоке розуміння моїх проблем зі здоров'ям і поставила за мету допомогти мені досягти оптимального стану благополуччя. Вона уважно вислухала мої симптоми, ставила додаткові запитання і запропонувала персоналізований план лікування, заснований на фітотерапії. Результати виявилися приголомшливими.
|
|
| |
Гога | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:42 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Що мене вразило, так це глибокі знання Світлани Горєвої про різні лікувальні рослини та їхні властивості. Вона детально пояснила, які трави і рецепти будуть найефективнішими в моєму випадку і як вони взаємодіють з моїм організмом. Світлана Володимирівна також регулярно оновлювала свої знання і стежила за останніми дослідженнями в галузі фітотерапії.
|
|
| |
Ніна | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:43 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я дуже вдячний Світлані Володимирівні за її підтримку і турботу під час мого лікування. Вона завжди була готова відповісти на мої запитання та надати необхідну інформацію. Завдяки її професіоналізму я отримав значне покращення свого здоров'я і почуваюся набагато краще.
|
|
| |
Ramon | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:43 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Світлана Горєва не тільки володіє глибоким знанням про рослини та їхні лікувальні властивості, а й здатна передати ці знання у зрозумілий і доступний спосіб. Дуже раджу!
|
|
| |
Бичкова1998 | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:45 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Світлана Володимирівна розробила для мене індивідуальний план лікування, який включав використання певних трав. Завдяки її рекомендаціям, я змогла включити фітотерапію в моє повсякденне життя і досягла значного поліпшення свого здоров'я.
|
|
| |
Фіва | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:45 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я наполегливо рекомендую Світлану Володимирівну всім, хто шукає кваліфікованого фахівця в галузі фітотерапії. Її глибокі знання, розуміння і підтримка допоможуть вам досягти оптимального здоров'я.
|
|
| |
Карлуша | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:45 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Світлана Горєва володіє глибокими знаннями про різні рослини та їхні лікувальні властивості. Вона запропонувала мені склад трав, які були ідеальними для мого стану. Завдяки їй, я відчув значне поліпшення свого здоров'я.
|
|
| |
Lidia18 | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:46 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Світлана Володимирівна не тільки допомогла мені в моєму конкретному випадку, а й навчила мене важливості використання натуральних ресурсів для підтримки здоров'я. Я вдячний її професіоналізму, турботі та знанням, якими вона щедро ділиться зі своїми пацієнтами.
|
|
| |
aiddda | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:46 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Добрий день! Поділіться, будь ласка, контактами Світлани Володимирівни, хочу з нею проконсультуватися.
|
|
| |
Фіва | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:47 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Світлана Володимирівна консультує онлайн, зв'язатися можете за номером телефону - 0934389010.
|
|
| |
Марк | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:47 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я дуже вдячний фітотерапевту Світлані Горєвій за її видатні навички та професіоналізм. Вона допомогла мені знайти здоров'я та енергію за допомогою фітотерапії.
|
|
| |