Світлана Володимирівна Горєва Одеса відгуки
|
|
DANA75 | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:33 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Світлана Володимирівна Горєва Одеса відгуки
Здрастуйте, я цікавлюся грамотним фітотерапевтом і хотіла б дізнатися про кваліфікацію фітотерапевта Горєвої С.В. Рекомендуєте до неї звертатися? Буду вдячна за коментарі.
|
|
| |
PolIneya | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:34 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я б хотів поділитися своїм захопленням і вдячністю до фітотерапевта Горєвої С.В. Її глибокі знання і професіоналізм у галузі фітотерапії справили на мене величезне враження. Вона була дуже уважною до моїх проблем зі здоров'ям і запропонувала індивідуальний план лікування з використанням трав і рослин. Результати були вражаючими, і я відчув значне поліпшення свого самопочуття. Завдяки їй я зміг відновити баланс в організмі та підвищити свою життєву енергію. Рекомендую Світлану Володимирівну як висококваліфікованого фітотерапевта.
|
|
| |
3Карина3 | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:34 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Світлана Горєва - справжній професіонал у галузі фітотерапії. Вона перевершила мої очікування своїми знаннями та навичками. Вона підійшла до моїх проблем зі здоров'ям з повним розумінням і увагою. Завдяки її індивідуальному підходу, я отримав персоналізований план лікування з використанням різних трав і рослин. Світлана Володимирівна ретельно пояснила мені, які рослини будуть найбільш ефективні для мого стану, а також як правильно їх застосовувати. Я відчув значне поліпшення свого здоров'я і вдячний їй за терпіння, турботу та професіоналізм.
|
|
| |
Віто | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:35 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Якщо ви шукаєте фітотерапевта, який поєднує знання, досвід і турботу, я настійно рекомендую Горєву Світлану. Я звернулася до неї з проблемами травлення, і вона виявилася винятковим фахівцем. Провела ретельне обстеження і склала для мене персоналізований план лікування на основі різноманітних трав і рослин. Я не тільки відчула значне поліпшення у своєму травному здоров'ї, а й отримала повне розуміння того, як підтримувати своє здоров'я за допомогою фітотерапії. Світлана Володимирівна проявила високий рівень професіоналізму, а також була доброзичлива та чуйна. Я вдячна їй за цінну допомогу.
|
|
| |
Агнія | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:35 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Світлана Володимирівна - чудовий фітотерапевт, чия турбота про здоров'я пацієнтів на найвищому рівні. Я звернулася до неї з проблемами стресу і безсоння, і вона розробила для мене індивідуальний план лікування, використовуючи спеціально підібрані трави і рослини. Результати були дивовижними! Я почала спокійніше спати, почуватися менш напруженою та більш збалансованою. Світлана Володимирівна не тільки надала мені ефективні трави, а й навчила мене методик самодопомоги для підтримки здоров'я протягом часу. Я дуже вдячна їй за його професіоналізм, турботу та результативність. Він справжній експерт у галузі фітотерапії.
|
|
| |
Lubomyr | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:36 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Світлана Володимирівна справила на мене глибоке враження своїми знаннями і професіоналізмом у сфері фітотерапії. Її навички та досвід у виборі відповідних трав і рецептів для моїх проблем були дивовижними. Вона провела детальне обговорення моїх симптомів і звернула увагу на мої індивідуальні потреби. Завдяки її рекомендаціям і персоналізованому підходу до лікування, я помітив значне поліпшення свого здоров'я.
|
|
| |
Оксане | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:36 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Від самого початку Світлана Володимирівна виявила великий інтерес до моїх проблем і ретельно вивчила мою історію хвороби. Вона провела ретельні дослідження і розробила для мене індивідуальний план лікування, заснований на різних травах і рослинах. Важливо відзначити, що Світлана Володимирівна завжди доступна для відповідей на мої запитання і забезпечувала мене підтримкою на кожному етапі. Завдяки її знанням і увазі до деталей, я відчуваю значне поліпшення свого здоров'я. Я наполегливо рекомендую Горєву С.В. усім, хто шукає кваліфікованого фахівця в галузі фітотерапії.
|
|
| |
David | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:37 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Світлана Горєва професіонал з великим досвідом у фітотерапії і допомогла мені значно поліпшити моє здоров'я. Що мене вразило, так це її проникливість і здатність точно визначити мої проблеми. Вона рекомендувала мені кілька трав, які підходять саме для мене, і пояснила, як використовувати їх для досягнення максимального результату. Я бачив значне зниження симптомів і поліпшення загального стану завдяки її рекомендаціям.
|
|
| |
Рима | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:37 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Світлана Володимирівна розробила для мене персоналізований план лікування, заснований на комбінації різних трав і рослин. Вона пояснила мені принципи дії кожної рослини і як вони можуть допомогти моєму організму відновитися і підтримувати здоров'я. Було очевидно, що вона ретельно підібрала трави з огляду на мої індивідуальні потреби та стан здоров'я.
|
|
| |
RabbitSv | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:38 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дотримуючись порад і рекомендацій Світлани Володимирівни, я помітив значне поліпшення свого здоров'я. Мої симптоми знизилися, енергія зросла, і я зміг повернутися до активного і здорового життя. Я вдячний їй за її професіоналізм, турботу та ефективні рекомендації.
|
|
| |
arcadia5 | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:39 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дуже цікавий фахівець, залиште координати Світлани Володимирівни.
|
|
| |
Оксане | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:39 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Світлана Володимирівна консультує онлайн, оскільки перебуває за кордоном, проконсультуватися можете за телефоном - +380934389010.
|
|
| |
Yanochka15 | Дата: Четвер, 30.05.2024, 02:40 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Світлана Горєва є справжнім експертом у своїй царині і допомогла мені знайти здоров'я і баланс за допомогою рослин і трав.
|
|
| |