Бадіон Сергій Юрійович Одеса відгуки
|
|
Любава | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:28 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Бадіон Сергій Юрійович Одеса відгуки
Дуже хочу потрапити до хорошого пластичного хірурга. Багато позитивного чула про Бадіона Сергія Юрійовича. Ви його знаєте? Він хороший пластичний хірург?
|
|
| |
Мілана | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:28 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я дуже добре знаю Бадіона Сергія Юрійовича. Він дійсно найкращий пластичний хірург. Зробив мені підтяжку грудей. Просто чудово. Я дуже задоволена.
|
|
| |
ЯрославаГ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:29 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, хочу підтвердити, що Бадіон Сергій Юрійович прекрасний пластичний хірург. Я в нього робила корекцію фігури. Просто прекрасний результат. Я навіть не очікувала такого результату. Дуже задоволена.
|
|
| |
БоданаВ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 01:35 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж зверталася по допомогу до Бадіона Сергія Юрійовича. Дуже хороший пластичний хірург і приємна людина. Сергій Юрійович провів мені ліпосакцію стегон, просто чудово. Результат приголомшливий. Раджу звертатися до Бадіона Сергія Юрійовича.
|
|
| |
ДарьяФ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 01:36 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Бадіон Сергій Юрійович найкращий пластичний хірург, це правда. Я в нього робила підтяжку сідниць. Обалденний результат. Я тепер маю просто прекрасний вигляд. Нарешті збулася моя мрія. Величезне спасибі Бадіон Сергію Юрійовичу.
|
|
| |
ЗлатаГ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 01:37 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я теж залишилася дуже задоволена роботою Бадіона Сергія Юрійовича. Мені Сергій Юрійович проводив операцію зі зменшення грудей. Операція пройшла успішно. Ось тепер мене все влаштовує і все вийшло як я хотіла. Лікар найкращий.
|
|
| |
ЛанаХ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 01:37 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я вам рекомендую звернутися до Бадіона Сергія Юрійовича. Дуже талановитий пластичний хірург. Зробив мені операцію із заміни імплантантів у грудях, просто чудово. Дуже задоволена результатом і якістю роботи Бадіон Сергія Юрійовича.
|
|
| |
МіленаД | Дата: Четвер, 30.05.2024, 01:37 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У мене були дуже маленькі груди. Я давно комплексувала з цього приводу. І нарешті зважилася звернутися до Бадіона Сергія Юрійовича. Лікар чудовий. Провів успішно операцію. Тепер у мене шикарний бюст. Тож мрії збуваються, тепер я це знаю.
|
|
| |
НадіяЯ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 01:38 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Так Бадіон Сергій Юрійович прекрасний пластичний хірург. Провів мені ліпосакцію стегон і боків. Процедура пройшла успішно і легко. Дуже задоволена результатом. Тепер я із задоволенням дивлюся на себе в дзеркало. Дякую Сергію Юрійовичу.
|
|
| |
ЯнаЗ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 01:38 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Величезне спасибі Бадіону Сергію Юрійовичу. Дуже хороший пластичний хірург. Провів мені просто чудово, операцію з підтяжки шкіри обличчя. Виглядаю я тепер просто чудово, помолодшала мінімум на років десять. Навіть не віриться.
|
|
| |
Любава | Дата: Четвер, 30.05.2024, 01:38 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дякую всім. Дуже хочу потрапити на консультацію до Бадіона Сергія Юрійовича. Тільки в мене немає немає даних лікаря. Дайте, будь ласка, номер телефону Сергія Юрійовича та адресу клініки.
|
|
| |
ЯрославаГ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 01:39 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Звісно я вам дам усі дані. Пластичний хірург Бадіон Сергій Юрійович приймає в клініці пластичної хірургії «Patlazhan Clinic», Фонтанська дорога 91. Телефон 0939841525. Телефонуйте і удачі вам.
|
|
| |