menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Бадіон Сергій Юрійович відгуки
ТамілаДата: Четвер, 30.05.2024, 00:21 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Бадіон Сергій Юрійович відгуки

Терміново потребую консультації хорошого пластичного хірурга. Мені порадили звернутися до Бадіона Сергія Юрійовича. Є люди які у нього оперувалися? І як?

ВладаДата: Четвер, 30.05.2024, 00:21 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я зверталася по допомогу до Бадіона Сергія Юрійовича. Мені лікар проводив підтяжку грудей. Залишилася дуже задоволена результатом. Сергій Юрійович відмінний пластичний хірург. Рекомендую звертатися до Бадіона Сергія Юрійовича.

ДаринаОДата: Четвер, 30.05.2024, 00:22 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я дуже давно комплексувала через довжину свого носа. Я вирішила звернутися до Бадіона Сергія Юрійовича з цією проблемою. Сергій Юрійович провів мені ринопластику носа. Тепер я маю просто чудовий вигляд. Лікар найкращий.

ДинаКДата: Четвер, 30.05.2024, 00:22 | Повідомлення # 4
Рядовий
Мене з дитинства сильно дратували мої вуха, а конкретно форма вух. Нарешті я вирішила звернутися до фахівця. Бадіон Сергій Юрійович провів мені отопластику, виправив форму вух. Тепер у мене в душі повна гармонія. Дуже щаслива.

ЛяляГДата: Четвер, 30.05.2024, 00:22 | Повідомлення # 5
Рядовий
Ви сміливо можете звертатися до Бадіона Сергія Юрійовича, це першокласний пластичний хірург. Я у нього проводила ліпосакцію сідниць. Залишилася дуже задоволена результатом. Весь процес пройшов вдало і безболісно.

МайяЛДата: Четвер, 30.05.2024, 00:23 | Повідомлення # 6
Рядовий
Мені дуже пощастило звернутися до Бадіона Сергія Юрійовича, лікар чудовий. Дуже хороший і обізнаний. Робив мені підтяжку грудей, зробив все просто чудово. Я вам раджу звернутися до Бадіона Сергія Юрійовича, як до найкращого фахівця.

МіленаЗДата: Четвер, 30.05.2024, 00:23 | Повідомлення # 7
Рядовий
Я вважаю, що Бадіон Сергій Юрійович найкращий пластичний хірург. Провів мені прекрасно операцію зі збільшення грудей. Все пройшло вдало, без будь-яких проблем. Нарешті збулася моя мрія. Тепер я маю такий вигляд, як хотіла.

РадмилаДата: Четвер, 30.05.2024, 00:23 | Повідомлення # 8
Рядовий
Я за порадою знайомих звернулася до Бадіона Сергія Юрійовича. І про це рішення жодного разу не пошкодувала. Я давно хотіла відкоригувати свій ніс і нарешті зважилася. Сергій Юрійович провів операцію мені просто досконало. Тепер у мене маленький і кирпатий носик, як я і мріяла.

СніжанаХДата: Четвер, 30.05.2024, 00:24 | Повідомлення # 9
Рядовий
Я вам теж рекомендую звернутися до Бадіона Сергія Юрійовича. Він найкращий пластичний хірург. Прибрав мені зайвий жир зі стегон і живота. Провів відмінно ліпосакцію, без болю і проблем. Результату я навіть не очікувала такого. Просто краса.

СоняЛДата: Четвер, 30.05.2024, 00:24 | Повідомлення # 10
Рядовий
Я дуже залишилася задоволена роботою Бадіона Сергія Юрійовича. Це дійсно талановитий пластичний хірург. Зробив мені підтяжку обличчя, просто чудово. Маю зараз молодший вигляд, ніж у свої роки, і почуваюся просто чудово.

ТамілаДата: Четвер, 30.05.2024, 00:24 | Повідомлення # 11
Рядовий
Просто заспокоїли мене, тепер сміливо піду на консультацію до Бадіона Сергія Юрійовича. Усім величезне спасибі. Підкажіть, будь ласка, телефон і адресу, де приймає лікар. Я не знаю. Дуже треба.

ДаринаОДата: Четвер, 30.05.2024, 00:25 | Повідомлення # 12
Рядовий
З великим задоволенням. Пластичний хірург Бадіон Сергій Юрійович працює в клініці пластичної хірургії «Patlazhan Clinic», Фонтанська дорога 91. Телефон лікаря 0939841525. Телефонуйте.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: