Бадіон Сергій Одеса відгуки
|
|
ВандаІ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:12 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Бадіон Сергій Одеса відгуки
Дуже хочу потрапити до хорошого пластичного хірурга. Боюся некомпетентних пластичних хірургів. Мені радять звернутися до Бадіона Сергія Юрійовича. Як ви думаєте, він хороший фахівець?
|
|
| |
ЛесяА | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:12 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Бадіон Сергій Юрійович найкращий пластичний хірург. Я зверталася до нього з приводу збільшення грудей. Залишилася дуже задоволена результатом. Операція пройшла успішно. Я тепер просто щаслива. Дякую Сергію Юрійовичу.
|
|
| |
МаринаЯ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:12 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я вам теж рекомендую звернутися до Бадіона Сергія Юрійовича, кращого фахівця вам не знайти. Я звернулася з проблемою, пов'язаною з дуже товстими ногами. Жахлива проблема. Сергій Юрійович прибрав мені цю проблему за допомогою ліпосакції. Я дуже рада результату.
|
|
| |
НадяГ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:13 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я була дуже незадоволена розміром своїх вух. Носила довге волосся і різними способами намагалася прикривати вуха. Ці комплекси вже просто набридли мені. Я звернулася до Бадіона Сергія Юрійовича з цією проблемою. Тепер у мене абсолютно інше життя. У мене більше немає комплексів. Величезне спасибі Сергію Юрійовичу.
|
|
| |
ОльгаШ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:13 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Бадіон Сергій Юрійович прекрасний пластичний хірург. Відмінний фахівець. Я давно хотіла розгладити лоб і підняти брови. Сергій Юрійович провів операцію просто чудово, зробив мені все як я хотіла. Я вам раджу звернутися до Бадіона Сергія Юрійовича.
|
|
| |
РусланаД | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:13 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене просто немає слів, щоб висловити свою подяку Бадіону Сергію Юрійовичу. Просто чудовий пластичний хірург. Провів мені омолодження обличчя, просто чудово. Виглядаю я зараз просто шикарно.
|
|
| |
РумянаХ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:14 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я дуже була незадоволена розміром свого бюста. Звернулася до Бадіона Сергія Юрійовича. Дуже хороший і обізнаний пластичний хірург. Провів мені операцію зі збільшення грудей, просто чудово. Залишилася дуже задоволена результатом роботи Сергія Юрійовича.
|
|
| |
ЯринаС | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:14 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я вам теж раджу звернутися до Бадіона Сергія Юрійовича. Відмінний фахівець. Видаляв мені жир із ніг і стегон. Провів прекрасно ліпосакцію. Все пройшло успішно, без проблем. Залишилася дуже задоволена досягнутим результатом. Виглядаю я просто чудово.
|
|
| |
АрінаЯ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:14 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я вам хочу сказати, що Бадіон Сергій Юрійович найкращий пластичний хірург. Зробив мені підтяжку шкіри обличчя, просто досконало. Чесно кажучи, я навіть не очікувала такого ефекту. Просто приголомшливо. Величезне спасибі Бадіон Сергію Юрійовичу.
|
|
| |
МілаО | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:15 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я вам теж рекомендую звернутися до Бадіона Сергія Юрійовича. Кращого пластичного хірурга, ніж Сергій Юрійович, ви не знайдете. Я звернулася до Сергія Юрійовича з проблемою, пов'язаною зі збільшенням об'єму грудей. Отримала гарні груди, третього розміру. Все як хотіла. Дуже задоволена.
|
|
| |
ВандаІ | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:15 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я відразу хочу попросити дані і телефон Бадіона Сергія Юрійовича. Природно, хочу записатися до нього на консультацію. Усім величезне спасибі. Заспокоїли. Дуже чекаю телефон.
|
|
| |
ЯринаС | Дата: Четвер, 30.05.2024, 00:19 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Все правильно, звертайтеся до перевірених фахівців. Пишіть. Бадіон Сергій Юрійович працює в клініці пластичної хірургії «Patlazhan Clinic», Фонтанська дорога 91. Телефон 0939841525. Телефонуйте.
|
|
| |